Busz Firenze - Velence árak 780,14 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

1 172,17 Ft
1 956,23 Ft
1 097,69 Ft

Firenze – Velence, busz

A Firenze és Velence közötti út a busz által 204,75 km és 4 ó és 17 p. Naponta 61 kapcsolat van, az első indulás 1:05, az utolsó pedig 20:10. A Firenze-ről a Velence-re a busz-val már 780,14 Ft vagy 20 350,30 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 780,14 Ft.

Legalacsonyabb ár780,14 Ft
Utazás időtartama4 ó és 17 p
Napi csatlakozás61
Legalacsonyabb ár780,14 Ft
Legmagasabb ár20 350,30 Ft
Első indulás1:05
Utolsó indulás20:10
Távolság204,75 km
IndulásFirenze
ÉrkezésVelence
FuvarozókItabus, FlixBusTöbb

Busz Jegyek Florence és Venice között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Mikorra a buszok a Velence hagyni?

Az első busz indul Firenze at 1:05, míg az utolsó levelek 20:10. A menetidő 4 ó és 17 p. A legkorábbi alkalommal is indulnak Firenze y van 1:05, míg az utolsó busz a 20:10. A menetidő átlagosan 4 ó és 17 p de ez is elmúlt 3 ó és 20 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Florence és Venice között

Olcsó busz jegyek Firenze és Velence között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Firenze és Velence között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Firenze és Velence közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Firenze-ről Velence-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Florence és Venice közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 564,52 Ft és 4 508,35 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 87%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Firenze és Velence között

A legolcsóbb Firenze - Velence buszjegyek 2 269,86 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 3 556,70 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 5 002,31 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Velence

Ha busszal utazik ide: Velence, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az Itabus egy Olaszországban működő busztársaság, amely távolsági buszjáratokat kínál nagyobb városok és repülőterek között. Kiszolgálja Milánót, Rómát, Bolognát, Velencét és Olaszország más fontos városait. Az Itabus célja, hogy megfizethető és fenntartható utazási lehetőségeket biztosítson az utasok számára, különös tekintettel a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére és a környezetbarát gyakorlatok népszerűsítésére.

A Marino Bus egy olasz busztársaság, amely belföldi és nemzetközi útvonalakat is üzemeltet. A Marino Bus olyan nagy olasz városokba közlekedik, mint Róma, Milánó, Firenze, Bologna és Nápoly, valamint olyan nemzetközi úti célokra, mint Párizs, Barcelona és München. A Marino Bus számos szolgáltatást kínál, beleértve a buszkölcsönzést és a helyközi buszokat, amelyek Franciaország, Svájc, Németország és Luxemburg különböző célpontjait kötik össze.

Szolgáltatások a Itabus, FlixBus, Marino Bus fedélzeten Firenze és Velence között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Firenze és Velence között a bus-vel.
Felszerelés Itabus FlixBus Marino Bus BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check cross check
luggage Poggyász check check check check
food_and_drink Étel és ital check check check cross
air_con Légkondíciónálás check check check check

Firenze – Velence CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
14.33kg
Busz
15.36kg
Járat
40.95kg
Autó
32.76kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Firenze és Velence között?
A busz jegy Firenze és Velence között 5 319,85 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 780,14 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Firenze és Velence között?
A Firenze és Velence közötti legolcsóbb jegy a 780,14 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Firenze és Velence busz között?
A Firenze - Velence a 204,75 km.
Mennyi ideig tart a Firenze és Velence közötti busz?
A Firenze-től Velence-ig átlagosan 4 ó és 17 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 20 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Firenze-tól a Velence-ig?
A Firenze - Velence 4 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Itabus, FlixBus, Marino Bus, FlixBus Italia S.r.l., BlaBlaCar Bus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Firenze-ról Velence-re?
A Firenze és Velence között átlagosan napi 61 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Firenze és Velence között?
A legkorábbi busz Firenze és Velence között ekkor indul: 1:05. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Firenze és Velence között?
A legújabb busz Firenze és Velence között a 20:10 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Firenze és Velence között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 780,14 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Firenze és Velence között?
Átlagosan 47 van a Firenze-től a Velence-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Firenze és busz Velence között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Firenze és Velence között 3 ó és 20 p.
Van közvetlen busz a Firenze-tól a Velence-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Firenze és a Velence között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Firenze-Velence és busz között?
A busz út a Firenze-től a Velence-ig 15.36kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Firenze címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Firenze-tól

Nemzetközi útvonalak Firenze-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Firenze címről

Főbb útvonalak ide: Velence

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak