Busz Treviso - Velence árak 1 172,17 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

1 791,58 Ft
1 619,09 Ft
3 159,77 Ft

Treviso – Velence, busz

A Treviso és Velence közötti út a busz által 26,17 km és 0 ó és 56 p. Naponta 906 kapcsolat van, az első indulás 0:00, az utolsó pedig 23:45. A Treviso-ről a Velence-re a busz-val már 1 172,17 Ft vagy 51 230,54 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 1 172,17 Ft.

Legalacsonyabb ár1 172,17 Ft
Utazás időtartama0 ó és 56 p
Napi csatlakozás906
Legalacsonyabb ár1 172,17 Ft
Legmagasabb ár51 230,54 Ft
Első indulás0:00
Utolsó indulás23:45
Távolság26,17 km
IndulásTreviso
ÉrkezésVelence
FuvarozókGoOpti, ATVOTöbb

Busz Jegyek Treviso és Venice között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Mikor a buszok a Treviso Velence menetrend?

Az út a Treviso Velence veszi 0 ó és 56 p. Míg az első busz indul Treviso at 0:00, az utolsó a tervek 23:45. Ahhoz, hogy az Velence Treviso busszal, akkor elviszi körül 0 ó és 56 p, sőt 0 ó és 25 p ha úgy dönt, a leggyorsabb megoldás. Az első busz indul Treviso át 0:00, míg az utolsó van 23:45.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Treviso és Venice között

Olcsó busz jegyek Treviso és Velence között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Treviso és Velence között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Treviso és Velence közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Treviso-ről Velence-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Treviso és Venice közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 1 572,04 Ft és 4 469,15 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 65%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Treviso és Velence között

A legolcsóbb Treviso - Velence buszjegyek 1 724,93 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 2 501,81 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 3 222,49 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Velence

Ha busszal utazik ide: Velence, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Frecciarossa, amelyet a Trenitalia, a nemzeti vasúttársaság üzemeltet, egy híres nagysebességű vasúti szolgáltatás Olaszországban. Az akár 300 km/h sebességet elérő FRECCIAROSSA vonatok összekötik a nagyobb városokat, köztük Rómát, Milánót, Nápolyt, Firenzét és Torinót.

A GoOpti egy szlovéniai székhelyű közlekedési vállalat, amely megosztott transzfer szolgáltatásokat kínál Európa-szerte. A céget 2008-ban alapították, és azóta 4 országban kínál szolgáltatásokat. A Goopti szolgáltatásait úgy tervezték, hogy megfizethető és kényelmes közlekedési lehetőségeket biztosítsanak az utazók számára, különös tekintettel a repülőtéri transzferekre és a helyközi utazásokra.

Jegytípusok és lehetőségek Treviso-től Velence-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a Frecciarossa által biztosított lehetőségeket, ha Treviso-ről Velence-re utazik.

Standard

Az alapfelszereltség az alapvető szolgáltatási szint, amely magában foglalja a kényelmes ülést és az alapvető fedélzeti szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Az 5-8-as autóbuszok a Standard szintre valók, az ülések szürke ökobőrrel vannak bevonva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Premium

A prémium szolgáltatás szélesebb ülést, több lábteret és további kényelmi lehetőségeket, például üdvözlőitalt és válogatott újságokat tartalmaz. A Frecciarossa 1000 vonaton a 4-es kocsi Premium szintre van fenntartva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Executive

Az Executive a legmagasabb szintű szolgáltatás, és magában foglalja a Business szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint személyes szórakoztató rendszert és ínyenc ételeket, amelyeket egy elkötelezett fedélzeti séf szolgál fel.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti szolgáltatás az üzleti utazók számára készült, és magában foglalja a prémium szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint hozzáférést a dedikált Business Lounge-hoz és elsőbbségi beszálláshoz. A Frecciarossa 1000 2. és 3. kocsija az Üzleti szintű szolgáltatás számára van fenntartva.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

bicycle Kerékpár open icon close icon
Az összecsukható kerékpárok kézipoggyászként megengedettek, míg a nem összecsukható kerékpárokat szét kell szerelni, és felszállás előtt a kalauznak vagy a peron személyzetének bemutatott utazótáskákba kell helyezni, és a vonat meghatározott részében kell elhelyezni.
wifi WiFi open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon ingyenes wifi áll rendelkezésre. Használja Portale FRECCE szolgáltatásukat filmek, TV-műsorok nézéséhez és hírekhez. Utazási frissítéseket és további foglalási lehetőségeket is biztosít.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Nyugalmat keresni? A Frecciarossa kijelölt csendes zónákat kínál a Business Class számára, hogy nyugodt, zavaró tényezőktől mentes utazást biztosítson.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modelltől függetlenül – legyen az ETR 500, ETR 600, ETR 700 vagy ETR 1000 – minden üléshez tartozik konnektor, hogy készülékei feltöltődjenek.
luggage Poggyász open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon semmilyen korlátozással nem kell szembenéznie a felvihető poggyász mennyiségét illetően. A kis táskákat és tárgyakat könnyedén elhelyezheti a fej feletti kosárban vagy az ülés alatt, a nagyobb bőröndöket pedig a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében elhelyezett csomagtartókban.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A speciális segítség egy telefonhívásnyira van azok számára, akiknek szükségük van rá. Tárcsázza az ingyenes 800 90 60 60-as zöld számot olasz vezetékes telefonokról vagy a nemzetközi +3902323232 számot bármely telefonról, külföldről is.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Csillapítsa éhségét a FrecciaBistrò-ban, amely a vonat központjában található. Vagy a nagyobb kényelem érdekében rendeljen közvetlenül az ülésére a Portale FRECCE EasyBistrò-ján keresztül. A prémium és üzleti osztályú utazók ingyenes harapnivalókat és italokat kapnak, az Executive osztályú utasok pedig Carlo Cracc séf által készített ínyenc ételekben gyönyörködhetnek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Nem számít a kinti időjárás, maradjon kényelmesen hűvös a fedélzeti légkondicionálóval.
Szolgáltatások a FlixBus, Frecciarossa, Autobus fedélzeten Treviso és Velence között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Treviso és Velence között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus Frecciarossa Autobus
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check cross
luggage Poggyász check check cross
food_and_drink Étel és ital check check cross
air_con Légkondíciónálás check check cross
quiet_zone Csendes zóna cross check cross
accessibility Megközelíthetőség cross check cross
bicycle Kerékpár cross check cross
sleeper_couchette Alvó cross check cross

Treviso – Velence CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
1.83kg
Busz
1.96kg
Járat
5.23kg
Autó
4.19kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Treviso és Velence között?
A busz jegy Treviso és Velence között 17 512,00 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 1 172,17 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Treviso és Velence között?
A Treviso és Velence közötti legolcsóbb jegy a 1 172,17 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Treviso és Velence busz között?
A Treviso - Velence a 26,17 km.
Mennyi ideig tart a Treviso és Velence közötti busz?
A Treviso-től Velence-ig átlagosan 0 ó és 56 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 25 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Treviso-tól a Velence-ig?
A Treviso - Velence 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail GoOpti, ATVO, FlixBus, FlixBus Italia S.r.l., Frecciarossa, Autobus, Regionale Veloce szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Treviso-ról Velence-re?
A Treviso és Velence között átlagosan napi 906 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Treviso és Velence között?
A legkorábbi busz Treviso és Velence között ekkor indul: 0:00. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Treviso és Velence között?
A legújabb busz Treviso és Velence között a 23:45 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Treviso és Velence között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 1 172,17 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Treviso és Velence között?
Átlagosan 906 van a Treviso-től a Velence-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Treviso és busz Velence között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Treviso és Velence között 0 ó és 25 p.
Van közvetlen busz a Treviso-tól a Velence-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Treviso és a Velence között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Treviso-Velence és busz között?
A busz út a Treviso-től a Velence-ig 1.96kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Treviso címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Treviso-tól

Nemzetközi útvonalak Treviso-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Treviso címről

Főbb útvonalak ide: Velence

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak