Busz Velence - Budapest árak 10 580,90 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
10 580,90 Ft

Velence – Budapest, busz

A Velence és Budapest közötti út a busz által 563,21 km és 13 ó és 7 p. Naponta 44 kapcsolat van, az első indulás 1:50, az utolsó pedig 23:59. A Velence-ről a Budapest-re a busz-val már 10 580,90 Ft vagy 50 889,47 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 10 580,90 Ft.

Legalacsonyabb ár10 580,90 Ft
Utazás időtartama13 ó és 7 p
Napi csatlakozás44
Legalacsonyabb ár10 580,90 Ft
Legmagasabb ár50 889,47 Ft
Első indulás1:50
Utolsó indulás23:59
Távolság563,21 km
IndulásVelence
ÉrkezésBudapest
FuvarozókFlixBus Italia S.r.l., FlixBus RO SRLTöbb

Busz Jegyek Venice és Budapest között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Ha vannak a buszok a sor Velence - Budapest menetrend?

Az út a Velence Budapest veszi 13 ó és 7 p. Míg az első busz indul Velence at 1:50, az utolsó a tervek 23:59. Az átlagos időtartama az út 13 ó és 7 p, de a leggyorsabb buszjárat kap, hogy az Budapest a 9 ó és 35 p. Az első busz a tervek 1:50 és az utolsó a 23:59.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Venice és Budapest között

Olcsó busz jegyek Velence és Budapest között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Velence és Budapest között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Velence és Budapest közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Velence-ről Budapest-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Venice és Budapest közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 7 750,44 Ft és 18 664,57 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 58%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Velence és Budapest között

A legolcsóbb Velence - Budapest buszjegyek 12 521,45 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 15 378,05 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 19 413,35 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Budapest

Ha busszal utazik ide: Budapest, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Velence-től Budapest-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Velence-ről Budapest-re utazik.

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a FlixBus, RegioJet fedélzeten Velence és Budapest között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Velence és Budapest között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus RegioJet
wifi WiFi check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check
luggage Poggyász check check
food_and_drink Étel és ital check check
air_con Légkondíciónálás check check
quiet_zone Csendes zóna cross check
accessibility Megközelíthetőség cross check
bicycle Kerékpár cross check

Velence – Budapest CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
39.42kg
Busz
42.24kg
Járat
112.64kg
Autó
90.11kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Velence és Budapest között?
A busz jegy Velence és Budapest között 21 722,41 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 10 580,90 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Velence és Budapest között?
A Velence és Budapest közötti legolcsóbb jegy a 10 580,90 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Velence és Budapest busz között?
A Velence - Budapest a 563,21 km.
Mennyi ideig tart a Velence és Budapest közötti busz?
A Velence-től Budapest-ig átlagosan 13 ó és 7 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 9 ó és 35 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Velence-tól a Budapest-ig?
A Velence - Budapest 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus Italia S.r.l., FlixBus RO SRL, FlixBus, FlixBus DACH GmbH, FlixBus CZ s.r.o., RegioJet, FlixBus Polska sp. z.o.o. szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Velence-ról Budapest-re?
A Velence és Budapest között átlagosan napi 44 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Velence és Budapest között?
A legkorábbi busz Velence és Budapest között ekkor indul: 1:50. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Velence és Budapest között?
A legújabb busz Velence és Budapest között a 23:59 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Velence és Budapest között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 10 580,90 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Velence és Budapest között?
Átlagosan 10 van a Velence-től a Budapest-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Velence és busz Budapest között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Velence és Budapest között 9 ó és 35 p.
Van közvetlen busz a Velence-tól a Budapest-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Velence és a Budapest között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Velence-Budapest és busz között?
A busz út a Velence-től a Budapest-ig 42.24kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Velence címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Velence-tól

Nemzetközi útvonalak Velence-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Velence címről

Főbb útvonalak ide: Budapest

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak