Busz Milánó - Velence árak 374,44 Ft-tól

Innen kezd
374,44 Ft
Felfedez

Milánó – Velence, busz

A Milánó és Velence közötti út a busz által 244,99 km és 4 ó és 9 p. Naponta 492 kapcsolat van, az első indulás 0:10, az utolsó pedig 23:50. A Milánó-ről a Velence-re a busz-val már 374,44 Ft vagy 163 531,60 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 374,44 Ft.

Legalacsonyabb ár374,44 Ft
Utazás időtartama4 ó és 9 p
Napi csatlakozás492
Legalacsonyabb ár374,44 Ft
Legmagasabb ár163 531,60 Ft
Első indulás0:10
Utolsó indulás23:50
Távolság244,99 km
IndulásMilánó
ÉrkezésVelence
FuvarozókItabus, MarinoBusTöbb

Busz Jegyek Milan és Venice között

Indulási időpont
2023. nov. 30., csütörtök

Mikor az első és az utolsó buszok Milánó Velence hagyni?

Az első busz indul Milánó at 0:10, míg az utolsó levelek 23:50. A menetidő 4 ó és 9 p. A legkorábbi alkalommal is indulnak Milánó y van 0:10, míg az utolsó busz a 23:50. A menetidő átlagosan 4 ó és 9 p de ez is elmúlt 2 ó és 55 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Milan és Venice között

Olcsó busz jegyek Milánó és Velence között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Milánó és Velence között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Milánó és Velence közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Milánó-ről Velence-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Legjobb idő a Milan és Venice közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 2 602,16 Ft és 7 394,23 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 65%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Milánó és Velence között

A legolcsóbb Milánó - Velence buszjegyek 2 193,68 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 3 117,49 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 3 876,77 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Velence

Ha busszal utazik ide: Velence, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A GoOpti egy szlovéniai székhelyű közlekedési vállalat, amely megosztott transzfer szolgáltatásokat kínál Európa-szerte. A céget 2008-ban alapították, és azóta 4 országban kínál szolgáltatásokat. A Goopti szolgáltatásait úgy tervezték, hogy megfizethető és kényelmes közlekedési lehetőségeket biztosítsanak az utazók számára, különös tekintettel a repülőtéri transzferekre és a helyközi utazásokra.

Az Itabus egy Olaszországban működő busztársaság, amely távolsági buszjáratokat kínál nagyobb városok és repülőterek között. Kiszolgálja Milánót, Rómát, Bolognát, Velencét és Olaszország más fontos városait. Az Itabus célja, hogy megfizethető és fenntartható utazási lehetőségeket biztosítson az utasok számára, különös tekintettel a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére és a környezetbarát gyakorlatok népszerűsítésére.

Szolgáltatások a Itabus, Terravission, FlixBus fedélzeten Milánó és Velence között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Milánó és Velence között a bus-vel.
Felszerelés Itabus Terravission FlixBus BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check cross check check
luggage Poggyász check cross check check
food_and_drink Étel és ital check cross check cross
air_con Légkondíciónálás check check check check
bicycle Kerékpár cross check cross cross

Milánó – Velence CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
17.15kg
Busz
18.37kg
Járat
49kg
Autó
39.2kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Milánó és Velence között?
A busz jegy Milánó és Velence között 77 663,99 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 374,44 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Milánó és Velence között?
A Milánó és Velence közötti legolcsóbb jegy a 374,44 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Milánó és Velence busz között?
A Milánó - Velence a 244,99 km.
Mennyi ideig tart a Milánó és Velence közötti busz?
A Milánó-től Velence-ig átlagosan 4 ó és 9 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 55 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Milánó-tól a Velence-ig?
A Milánó - Velence 5 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Itabus, MarinoBus, Terravission, FlixBus, GoOpti, BlaBlaCar Bus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Milánó-ról Velence-re?
A Milánó és Velence között átlagosan napi 492 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Milánó és Velence között?
A legkorábbi busz Milánó és Velence között ekkor indul: 0:10. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Milánó és Velence között?
A legújabb busz Milánó és Velence között a 23:50 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Milánó és Velence között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 374,44 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Milánó és Velence között?
Átlagosan 486 van a Milánó-től a Velence-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Milánó és busz Velence között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Milánó és Velence között 2 ó és 55 p.
Van közvetlen busz a Milánó-tól a Velence-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Milánó és a Velence között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Milánó-Velence és busz között?
A busz út a Milánó-től a Velence-ig 18.37kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Milánó címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Milánó-tól

Nemzetközi útvonalak Milánó-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Milánó címről

Főbb útvonalak ide: Velence

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak