Busz Milánó - Lugano árak 2 869,66 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
2 869,66 Ft

Milánó – Lugano, busz

A Milánó és Lugano közötti út a busz által 63,32 km és 1 ó és 29 p. Naponta 16 kapcsolat van, az első indulás 4:30, az utolsó pedig 23:10. A Milánó-ről a Lugano-re a busz-val már 2 869,66 Ft vagy 41 163,19 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 2 869,66 Ft.

Legalacsonyabb ár2 869,66 Ft
Utazás időtartama1 ó és 29 p
Napi csatlakozás16
Legalacsonyabb ár2 869,66 Ft
Legmagasabb ár41 163,19 Ft
Első indulás4:30
Utolsó indulás23:10
Távolság63,32 km
IndulásMilánó
ÉrkezésLugano
FuvarozókFlixBus Italia S.r.l., FlixBus DACH GmbHTöbb

Busz Jegyek Milan és Lugano között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Mikor az első és az utolsó buszok Milánó Lugano hagyni?

Az első busz indul Milánó at 4:30, míg az utolsó levelek 23:10. A menetidő 1 ó és 29 p. A legkorábbi alkalommal is indulnak Milánó y van 4:30, míg az utolsó busz a 23:10. A menetidő átlagosan 1 ó és 29 p de ez is elmúlt 1 ó és 10 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Milan és Lugano között

Olcsó busz jegyek Milánó és Lugano között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Milánó és Lugano között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Milánó és Lugano közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Milánó-ről Lugano-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Milan és Lugano közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 2 995,11 Ft és 4 010,47 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 25%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Milánó és Lugano között

A legolcsóbb Milánó - Lugano buszjegyek 3 308,74 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 3 773,95 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 4 382,90 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Lugano

Ha busszal utazik ide: Lugano, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Marino Bus egy olasz busztársaság, amely belföldi és nemzetközi útvonalakat is üzemeltet. A Marino Bus olyan nagy olasz városokba közlekedik, mint Róma, Milánó, Firenze, Bologna és Nápoly, valamint olyan nemzetközi úti célokra, mint Párizs, Barcelona és München. A Marino Bus számos szolgáltatást kínál, beleértve a buszkölcsönzést és a helyközi buszokat, amelyek Franciaország, Svájc, Németország és Luxemburg különböző célpontjait kötik össze.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Milánó-től Lugano-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Milánó-ről Lugano-re utazik.

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a FlixBus, Marino Bus, RegioJet fedélzeten Milánó és Lugano között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Milánó és Lugano között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus Marino Bus RegioJet BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check cross check check
luggage Poggyász check check check check
food_and_drink Étel és ital check check check cross
air_con Légkondíciónálás check check check check
quiet_zone Csendes zóna cross cross check cross
accessibility Megközelíthetőség cross cross check cross
bicycle Kerékpár cross cross check cross

Milánó – Lugano CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
4.43kg
Busz
4.75kg
Járat
12.66kg
Autó
10.13kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Milánó és Lugano között?
A busz jegy Milánó és Lugano között 5 210,08 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 2 869,66 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Milánó és Lugano között?
A Milánó és Lugano közötti legolcsóbb jegy a 2 869,66 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Milánó és Lugano busz között?
A Milánó - Lugano a 63,32 km.
Mennyi ideig tart a Milánó és Lugano közötti busz?
A Milánó-től Lugano-ig átlagosan 1 ó és 29 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 10 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Milánó-tól a Lugano-ig?
A Milánó - Lugano 7 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus Italia S.r.l., FlixBus DACH GmbH, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus, Calanda Viaggi, Marino Bus, RegioJet, BlaBlaCar Bus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Milánó-ról Lugano-re?
A Milánó és Lugano között átlagosan napi 16 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Milánó és Lugano között?
A legkorábbi busz Milánó és Lugano között ekkor indul: 4:30. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Milánó és Lugano között?
A legújabb busz Milánó és Lugano között a 23:10 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Milánó és Lugano között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 2 869,66 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Milánó és Lugano között?
Átlagosan 16 van a Milánó-től a Lugano-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Milánó és busz Lugano között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Milánó és Lugano között 1 ó és 10 p.
Van közvetlen busz a Milánó-tól a Lugano-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Milánó és a Lugano között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Milánó-Lugano és busz között?
A busz út a Milánó-től a Lugano-ig 4.75kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Milánó címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Milánó-tól

Nemzetközi útvonalak Milánó-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Milánó címről

Főbb útvonalak ide: Lugano

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak