Busz Milánó - Nizza árak 2 156,17 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 7 444,66 Ft
Holnap 4 308,41 Ft
2 nap 4 308,41 Ft
3 nap 4 308,41 Ft

Milánó – Nizza, busz

A Milánó és Nizza közötti út a busz által 248,36 km és 6 ó és 7 p. Naponta 26 kapcsolat van, az első indulás 0:40, az utolsó pedig 23:55. A Milánó-ről a Nizza-re a busz-val már 2 156,17 Ft vagy 38 803,17 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 2 156,17 Ft.

Legalacsonyabb ár2 156,17 Ft
Utazás időtartama6 ó és 7 p
Napi csatlakozás26
Legalacsonyabb ár2 156,17 Ft
Legmagasabb ár38 803,17 Ft
Első indulás0:40
Utolsó indulás23:55
Távolság248,36 km
IndulásMilánó
ÉrkezésNizza
FuvarozókFlixBus, AlsaTöbb

Busz Jegyek Milánó és Nizza között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Mikor az első és az utolsó buszok Milánó Nizza hagyni?

Az út a Milánó Nizza veszi 6 ó és 7 p. Míg az első busz indul Milánó at 0:40, az utolsó a tervek 23:55. Az átlagos időtartama az út 6 ó és 7 p, de a leggyorsabb buszjárat kap, hogy az Nizza a 4 ó és 15 p. Az első busz a tervek 0:40 és az utolsó a 23:55.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Milánó és Nizza között

Olcsó busz jegyek Milánó és Nizza között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Milánó és Nizza között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Milánó és Nizza közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Milánó-ről Nizza-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Milánó és Nizza közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 3 779,17 Ft és 8 444,34 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 55%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Milánó és Nizza között

A legolcsóbb Milánó - Nizza buszjegyek 5 539,39 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 6 723,00 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 9 553,78 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Nizza

Ha busszal utazik ide: Nizza, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az 1923-ban alapított Alsa egy kiemelkedő spanyol busztársaság, amely nemzeti és nemzetközi járatokat üzemeltet. A cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-társaságává nőtte ki magát. Az Alsa szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres és gyorsjáratokat, a luxusbuszokat és a hálóbuszokat. A fenntarthatóság iránt elkötelezett Alsa alternatív üzemanyagok és energiahatékony technológiák használatával csökkenti szénlábnyomát.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Szolgáltatások a FlixBus, Alsa, BlaBlaCar Bus fedélzeten Milánó és Nizza között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Milánó és Nizza között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus Alsa BlaBlaCar Bus Union Ivkoni
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check cross check check
luggage Poggyász check check check check
food_and_drink Étel és ital check cross cross cross
air_con Légkondíciónálás check cross check check
bicycle Kerékpár cross check cross cross

Milánó – Nizza CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
17.39kg
Busz
18.63kg
Járat
49.67kg
Autó
39.74kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Milánó és Nizza között?
A busz jegy Milánó és Nizza között 13 199,66 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 2 156,17 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Milánó és Nizza között?
A Milánó és Nizza közötti legolcsóbb jegy a 2 156,17 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Milánó és Nizza busz között?
A Milánó - Nizza a 248,36 km.
Mennyi ideig tart a Milánó és Nizza közötti busz?
A Milánó-től Nizza-ig átlagosan 6 ó és 7 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 4 ó és 15 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Milánó-tól a Nizza-ig?
A Milánó - Nizza 5 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, Alsa, Inters Portugal - Rede Nacional De Expressos, Lda., ALSA INTERNACIONAL, BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Milánó-ról Nizza-re?
A Milánó és Nizza között átlagosan napi 26 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Milánó és Nizza között?
A legkorábbi busz Milánó és Nizza között ekkor indul: 0:40. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Milánó és Nizza között?
A legújabb busz Milánó és Nizza között a 23:55 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Milánó és Nizza között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 2 156,17 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Milánó és Nizza között?
Átlagosan 18 van a Milánó-től a Nizza-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Milánó és busz Nizza között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Milánó és Nizza között 4 ó és 15 p.
Van közvetlen busz a Milánó-tól a Nizza-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Milánó és a Nizza között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Milánó-Nizza és busz között?
A busz út a Milánó-től a Nizza-ig 18.63kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Milánó címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Milánó-tól

Nemzetközi útvonalak Milánó-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Milánó címről

Főbb útvonalak ide: Nizza

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak