Busz Antwerp - Amszterdam árak 2 515,17 Ft-tól

Innen kezd
2 515,17 Ft
Felfedez

Antwerp – Amszterdam, busz

A Antwerp és Amszterdam közötti út a busz által 132,77 km és 2 ó és 44 p. Naponta 40 kapcsolat van, az első indulás 1:30, az utolsó pedig 22:40. A Antwerp-ről a Amszterdam-re a busz-val már 2 515,17 Ft vagy 15 125,08 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 2 515,17 Ft.

Legalacsonyabb ár2 515,17 Ft
Utazás időtartama2 ó és 44 p
Napi csatlakozás40
Legalacsonyabb ár2 515,17 Ft
Legmagasabb ár15 125,08 Ft
Első indulás1:30
Utolsó indulás22:40
Távolság132,77 km
IndulásAntwerp
ÉrkezésAmszterdam
FuvarozókFlixBus, Amsterdam Airport Express

Busz Jegyek Antwerp és Amsterdam között

Indulási időpont
2023. nov. 30., csütörtök

Mikorra a buszok a Amszterdam hagyni?

Ahhoz, hogy a Antwerp Amszterdam busszal elviszi 2 ó és 44 p. Az első indulás a tervek szerint 1:30, míg az utolsó busz a 22:40. Az átlagos időtartama az út 2 ó és 44 p, de a leggyorsabb buszjárat kap, hogy az Amszterdam a 1 ó és 50 p. Az első busz a tervek 1:30 és az utolsó a 22:40.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Antwerp és Amsterdam között

Olcsó busz jegyek Antwerp és Amszterdam között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Antwerp és Amszterdam között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Antwerp és Amszterdam közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Antwerp-ről Amszterdam-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Legjobb idő a Antwerp és Amsterdam közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 2 065,09 Ft és 4 307,94 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 52%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Antwerp és Amszterdam között

A legolcsóbb Antwerp - Amszterdam buszjegyek 2 053,74 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 3 015,37 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 3 748,17 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Amszterdam

Ha busszal utazik ide: Amszterdam, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Amsterdam Airport Express egy közvetlen buszjárat, amely összeköti az amszterdami Schiphol repülőteret a városközponttal. A szolgáltatást a Connexxion üzemelteti, és kényelmes és kényelmes utat kínál a repülőtér és a város között. A buszok csúcsidőben 7,5 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként közlekednek, menetidővel körülbelül 30 perc. A buszok ingyenes Wi-Fi-vel, légkondicionálóval és bőséges csomagtérrel felszereltek. Az Amsterdam Airport Express a városközpont számos pontján megáll, köztük a Museumplein, a Rijksmuseum, a Leidseplein és a Rembrandtplein, így az utazók könnyen elérhetik végső úti céljukat.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Szolgáltatások a FlixBus, BlaBlaCar Bus fedélzeten Antwerp és Amszterdam között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Antwerp és Amszterdam között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check
luggage Poggyász check check
food_and_drink Étel és ital check cross
air_con Légkondíciónálás check check

Antwerp – Amszterdam CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
9.29kg
Busz
9.96kg
Járat
26.55kg
Autó
21.24kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Antwerp és Amszterdam között?
A busz jegy Antwerp és Amszterdam között 4 009,15 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 2 515,17 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Antwerp és Amszterdam között?
A Antwerp és Amszterdam közötti legolcsóbb jegy a 2 515,17 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Antwerp és Amszterdam busz között?
A Antwerp - Amszterdam a 132,77 km.
Mennyi ideig tart a Antwerp és Amszterdam közötti busz?
A Antwerp-től Amszterdam-ig átlagosan 2 ó és 44 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 50 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Antwerp-tól a Amszterdam-ig?
A Antwerp - Amszterdam 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, Amsterdam Airport Express, BlaBlaCar Bus, Nederlandse-Spoorwegen (NS) szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Antwerp-ról Amszterdam-re?
A Antwerp és Amszterdam között átlagosan napi 40 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Antwerp és Amszterdam között?
A legkorábbi busz Antwerp és Amszterdam között ekkor indul: 1:30. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Antwerp és Amszterdam között?
A legújabb busz Antwerp és Amszterdam között a 22:40 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Antwerp és Amszterdam között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 2 515,17 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Antwerp és Amszterdam között?
Átlagosan 39 van a Antwerp-től a Amszterdam-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Antwerp és busz Amszterdam között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Antwerp és Amszterdam között 1 ó és 50 p.
Van közvetlen busz a Antwerp-tól a Amszterdam-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Antwerp és a Amszterdam között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Antwerp-Amszterdam és busz között?
A busz út a Antwerp-től a Amszterdam-ig 9.96kg CO2-kibocsátást eredményez.