Busz Nizza - Milánó árak 5 139,52 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

9 424,41 Ft
8 816,76 Ft
8 115,03 Ft

Nizza – Milánó, busz

A Nizza és Milánó közötti út a busz által 248,36 km és 5 ó és 55 p. Naponta 19 kapcsolat van, az első indulás 1:25, az utolsó pedig 23:50. A Nizza-ről a Milánó-re a busz-val már 5 139,52 Ft vagy 25 478,06 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 5 139,52 Ft.

Legalacsonyabb ár5 139,52 Ft
Utazás időtartama5 ó és 55 p
Napi csatlakozás19
Legalacsonyabb ár5 139,52 Ft
Legmagasabb ár25 478,06 Ft
Első indulás1:25
Utolsó indulás23:50
Távolság248,36 km
IndulásNizza
ÉrkezésMilánó
FuvarozókInters Portugal - Rede Nacional De Expressos, Lda., FlixBus Italia S.r.l.Több

Busz Jegyek Nice és Milan között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Mikor a buszok a Nizza Milánó menetrend?

Az út a Nizza Milánó veszi 5 ó és 55 p. Míg az első busz indul Nizza at 1:25, az utolsó a tervek 23:50. A legkorábbi alkalommal is indulnak Nizza y van 1:25, míg az utolsó busz a 23:50. A menetidő átlagosan 5 ó és 55 p de ez is elmúlt 4 ó és 20 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Nice és Milan között

Olcsó busz jegyek Nizza és Milánó között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Nizza és Milánó között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Nizza és Milánó közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Nizza-ről Milánó-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Nice és Milan közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 5 159,12 Ft és 10 569,14 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 51%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Nizza és Milánó között

A legolcsóbb Nizza - Milánó buszjegyek 6 915,42 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 8 201,28 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 10 631,87 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Milánó

Ha busszal utazik ide: Milánó, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az 1923-ban alapított Alsa egy kiemelkedő spanyol busztársaság, amely nemzeti és nemzetközi járatokat üzemeltet. A cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-társaságává nőtte ki magát. Az Alsa szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres és gyorsjáratokat, a luxusbuszokat és a hálóbuszokat. A fenntarthatóság iránt elkötelezett Alsa alternatív üzemanyagok és energiahatékony technológiák használatával csökkenti szénlábnyomát.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az Union Ivkoni egy bolgár autóbusz-társaság, amely belföldön és nemzetközi viszonylatban is működik. Az 1992-ben alapított vállalat több mint 1000 autóbuszból álló flottájával Bulgária egyik legnagyobb autóbusz-üzemeltetőjévé nőtte ki magát. Az Union Ivkoni szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres buszjáratokat, charterjáratokat és nemzetközi útvonalakat Európa-szerte. A cég modern flottájáról, kényelmes buszairól és megbízható kiszolgálásáról ismert.

Szolgáltatások a FlixBus, Union Ivkoni, Alsa fedélzeten Nizza és Milánó között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Nizza és Milánó között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus Union Ivkoni Alsa BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check cross check
luggage Poggyász check check check check
food_and_drink Étel és ital check cross cross cross
air_con Légkondíciónálás check check cross check
bicycle Kerékpár cross cross check cross

Nizza – Milánó CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
17.39kg
Busz
18.63kg
Járat
49.67kg
Autó
39.74kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Nizza és Milánó között?
A busz jegy Nizza és Milánó között 10 494,65 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 5 139,52 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Nizza és Milánó között?
A Nizza és Milánó közötti legolcsóbb jegy a 5 139,52 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Nizza és Milánó busz között?
A Nizza - Milánó a 248,36 km.
Mennyi ideig tart a Nizza és Milánó közötti busz?
A Nizza-től Milánó-ig átlagosan 5 ó és 55 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 4 ó és 20 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Nizza-tól a Milánó-ig?
A Nizza - Milánó 8 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Inters Portugal - Rede Nacional De Expressos, Lda., FlixBus Italia S.r.l., FlixBus, FlixBus France S.A.R.L., Union Ivkoni, Alsa, BlaBlaCar Bus, ALSA INTERNACIONAL, FlixBus Polska sp. z.o.o. szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Nizza-ról Milánó-re?
A Nizza és Milánó között átlagosan napi 19 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Nizza és Milánó között?
A legkorábbi busz Nizza és Milánó között ekkor indul: 1:25. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Nizza és Milánó között?
A legújabb busz Nizza és Milánó között a 23:50 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Nizza és Milánó között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 5 139,52 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Nizza és Milánó között?
Átlagosan 12 van a Nizza-től a Milánó-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Nizza és busz Milánó között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Nizza és Milánó között 4 ó és 20 p.
Van közvetlen busz a Nizza-tól a Milánó-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Nizza és a Milánó között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Nizza-Milánó és busz között?
A busz út a Nizza-től a Milánó-ig 18.63kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Nizza címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Nizza-tól

Nemzetközi útvonalak Nizza-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Nizza címről

Főbb útvonalak ide: Milánó

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak