Busz Bécs - Berlin árak 11 756,99Ft-tól

Innen kezd
11 756,99Ft
Felfedez

Bécs – Berlin, busz

A Bécs és Berlin közötti út a busz által 523,7 km és 8 óra 10 perc. Naponta 61 kapcsolat van, az első indulás 05:40, az utolsó pedig 00:55. A Bécs-ről a Berlin-re a busz-val már 11 756,99Ft vagy 29 394,44Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 11 756,99Ft.

Legjobb ár 11 756,99Ft
Utazás időtartama 8 óra 10 perc
Napi csatlakozás 61
Legalacsonyabb ár 11 756,99Ft
Legmagasabb ár 29 394,44Ft
Első indulás 05:40
Utolsó indulás 00:55
Távolság 523,7 km
Indulás Bécs
Érkezés Berlin
Fuvarozók FlixBus, RegioJet,

Busz Jegyek Bécs és Berlin között

  Sep 25
  13 642,66Ft
  18°
  Sep 26
  Több
  24°
  Sep 27
  Több
  24°
  Sep 28
  14 893,24Ft
  24°
  Sep 29
  Több
  25°
  Sep 30
  Több
  24°
  Oct 01
  Több
  19°
  Oct 02
  Több
  19°
  Oct 03
  Több
  18°
  Oct 04
  13 172,22Ft
  18°
  Oct 05
  Több
  22°
  Oct 06
  Több
  22°
  Oct 07
  13 717,14Ft
  25°
  Oct 08
  14 034,69Ft
  24°
  Oct 09
  Több
  24°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
18°

Mutasd a teljes leírást Teljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Bécs és Berlin között

 
Sep 25
Hétfő
18°
14 230,70Ft
13 642,66Ft
165 946,48Ft
Sep 26
Kedd
24°
Több
Több
Több
Sep 27
Szerda
24°
Több
Több
Több
Sep 28
Csütörtök
24°
15 673,38Ft
14 893,24Ft
139 170,80Ft
Sep 29
Péntek
25°
Több
Több
Több
Sep 30
Szombat
24°
Több
Több
Több
Oct 01
Vasárnap
19°
Több
Több
Több
Olcsó jegyek Bécs és Berlin között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Bécs és Berlin között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Bécs és Berlin közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Bécs-ről Berlin-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Legjobb idő a Bécs és Berlin közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

  Hétfő
  Kedd
  Szerda
  Csütörtök
  Péntek
  Szombat
  Vasárnap
  Hétfő
  Kedd
  Szerda
  Csütörtök
  Péntek
  Szombat
  Vasárnap
  Hétfő
  Kedd
  Szerda
  Csütörtök
  Péntek
  Szombat
  Vasárnap
  Hétfő
  Kedd
  Szerda
  Csütörtök
  Péntek
  Szombat
  Vasárnap
  Hétfő

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 12 306Ft és 19 413Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 37%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Bécs és Berlin között

A legolcsóbb Bécs - Berlin buszjegyek 7 072Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 11 280Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 15 873Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Berlin

Ha busszal utazik ide: Berlin, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Arda Tur egy törökországi busztársaság, amely helyközi és nemzetközi buszjáratokat üzemeltet. A céget 1998-ban alapították, és azóta Törökország egyik vezető buszszolgáltatójává nőtte ki magát. Az Arda Tur modern autóbuszflottát üzemeltet, amelyek légkondicionálóval, kényelmes ülésekkel és fedélzeti szórakoztató rendszerekkel vannak felszerelve. A cég útvonalai Törökország nagyvárosait, valamint nemzetközi célállomásokat érintik Európában és a Közel-Keleten. Az Arda Tur megbízható szolgáltatásáról, megfizethető viteldíjairól és az utasbiztonság iránti elkötelezettségéről ismert. A társaság online foglalási és jegyértékesítési szolgáltatásokat is kínál, így az utasok könnyedén megtervezhetik utazásaikat.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Bécs-től Berlin-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Bécs-ről Berlin-re utazik.

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.

WiFi
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.

WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.

WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.

WiFi
Csendes zóna
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár
Szolgáltatások a FlixBus, RegioJet és Arda Tur fedélzeten Bécs és Berlin között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Bécs és Berlin között a busz-vel.
Felszerelés FlixBus RegioJet Arda Tur
WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Étel és ital
Légkondíciónálás
Csendes zóna
Megközelíthetőség
Kerékpár

Bécs – Berlin CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
3.8kg
Busz
25.1kg
Járat
1,003.0kg
Autó
96.7kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Bécs és Berlin között?
A busz jegy Bécs és Berlin között 18 233,33Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 11 756,99Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Bécs és Berlin között?
A Bécs és Berlin közötti legolcsóbb jegy a 11 756,99Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Bécs és Berlin busz között?
A Bécs - Berlin a 523,7 km.
Mennyi ideig tart a Bécs és Berlin közötti busz?
A Bécs-től Berlin-ig átlagosan 11 óra 8 perc. A leggyorsabb lehetőség azonban a 8 óra 10 perc-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Bécs-tól a Berlin-ig?
A Bécs - Berlin 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, RegioJet, Arda Tur szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Bécs-ról Berlin-re?
A Bécs és Berlin között átlagosan napi 61 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Bécs és Berlin között?
A legkorábbi busz Bécs és Berlin között ekkor indul: 05:40. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Bécs és Berlin között?
A legújabb busz Bécs és Berlin között a 00:55 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Bécs és Berlin között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 11 756,99Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Bécs-ról a Berlin-re?
Vannak 10 állomás(ok), amelyekről a Bécs-ról indulva Berlin-re léphet. Mehet a Schwechat Airport Busstation, Pl.2, Stadion Center, Hbf, Vienna Hbf Main Train Station (südtiroler Platz), Stadion Center, Engerthstr. 242, Vienna Airport, Erdberg, Vienna Shopping Center Stadion Center, Engerthstrasse, Vienna Erdberg, Vienna Railway Station Central, Sudtiroler Square és érkezhet a Airport Schönefeld, P Bus - Teminal B, Zob, Massurenalle 4-6, Berlin Zob Am Funkturm, Berlin Schönefeld Airport Terminal B, Berlin Südkreuz, Berlin Central Bus Station, Zob, Berlin Sxf, Berlin Bus Station Central, Mazurenallee St 4-6, Berlin Railway Station Sudkreuz , General-pape-strase címre.
Hány közvetlen kapcsolat megy Bécs és Berlin között?
Átlagosan 23 van a Bécs-től a Berlin-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Bécs és busz Berlin között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Bécs és Berlin között 8 óra 10 perc.
Van közvetlen busz a Bécs-tól a Berlin-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Bécs és a Berlin között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Bécs-Berlin és busz között?
A busz út a Bécs-től a Berlin-ig 25.1kg CO2-kibocsátást eredményez.

Írja be a hírlevelünket

A legfrissebb híreket, termékfrissítéseket és exkluzív akciókat közvetlenül a postaládájában kaphatja meg

Lépjen helyileg a Bécs címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Bécs-tól

Nemzetközi útvonalak Bécs-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Bécs címről

Főbb útvonalak ide: Berlin

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak