Busz Bécs - Berlin árak 9 404,81 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

13 838,67 Ft
12 360,72 Ft
10 882,76 Ft

Bécs – Berlin, busz

A Bécs és Berlin közötti út a busz által 524,34 km és 11 ó és 15 p. Naponta 80 kapcsolat van, az első indulás 3:25, az utolsó pedig 23:55. A Bécs-ről a Berlin-re a busz-val már 9 404,81 Ft vagy 34 471,23 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 9 404,81 Ft.

Legalacsonyabb ár9 404,81 Ft
Utazás időtartama11 ó és 15 p
Napi csatlakozás80
Legalacsonyabb ár9 404,81 Ft
Legmagasabb ár34 471,23 Ft
Első indulás3:25
Utolsó indulás23:55
Távolság524,34 km
IndulásBécs
ÉrkezésBerlin
FuvarozókRegioJet, Arda TurTöbb

Busz Jegyek Vienna és Berlin között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Mikor az első és az utolsó buszok Bécs Berlin hagyni?

Ahhoz, hogy a Bécs Berlin busszal elviszi 11 ó és 15 p. Az első indulás a tervek szerint 3:25, míg az utolsó busz a 23:55. Ahhoz, hogy az Berlin Bécs busszal, akkor elviszi körül 11 ó és 15 p, sőt 8 ó és 10 p ha úgy dönt, a leggyorsabb megoldás. Az első busz indul Bécs át 3:25, míg az utolsó van 23:55.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Vienna és Berlin között

Olcsó busz jegyek Bécs és Berlin között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Bécs és Berlin között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Bécs és Berlin közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Bécs-ről Berlin-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Vienna és Berlin közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 10 580,90 Ft és 18 809,62 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 44%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Bécs és Berlin között

A legolcsóbb Bécs - Berlin buszjegyek 12 529,29 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 14 489,77 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 18 151,01 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Berlin

Ha busszal utazik ide: Berlin, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Arda Tur egy törökországi busztársaság, amely helyközi és nemzetközi buszjáratokat üzemeltet. A céget 1998-ban alapították, és azóta Törökország egyik vezető buszszolgáltatójává nőtte ki magát. Az Arda Tur modern autóbuszflottát üzemeltet, amelyek légkondicionálóval, kényelmes ülésekkel és fedélzeti szórakoztató rendszerekkel vannak felszerelve. A cég útvonalai Törökország nagyvárosait, valamint nemzetközi célállomásokat érintik Európában és a Közel-Keleten. Az Arda Tur megbízható szolgáltatásáról, megfizethető viteldíjairól és az utasbiztonság iránti elkötelezettségéről ismert. A társaság online foglalási és jegyértékesítési szolgáltatásokat is kínál, így az utasok könnyedén megtervezhetik utazásaikat.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Bécs-től Berlin-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain és RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Bécs-ről Berlin-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a RegioJet, Arda Tur, FlixTrain fedélzeten Bécs és Berlin között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Bécs és Berlin között a bus-vel.
Felszerelés RegioJet Arda Tur FlixTrain FlixBus
quiet_zone Csendes zóna check cross check cross
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check
luggage Poggyász check cross check check
accessibility Megközelíthetőség check cross check cross
food_and_drink Étel és ital check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check check
bicycle Kerékpár check check check cross
sleeper_couchette Alvó cross cross check cross

Bécs – Berlin CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
36.7kg
Busz
39.33kg
Járat
104.87kg
Autó
83.89kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Bécs és Berlin között?
A busz jegy Bécs és Berlin között 16 676,97 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 9 404,81 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Bécs és Berlin között?
A Bécs és Berlin közötti legolcsóbb jegy a 9 404,81 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Bécs és Berlin busz között?
A Bécs - Berlin a 524,34 km.
Mennyi ideig tart a Bécs és Berlin közötti busz?
A Bécs-től Berlin-ig átlagosan 11 ó és 15 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 8 ó és 10 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Bécs-tól a Berlin-ig?
A Bécs - Berlin 7 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail RegioJet, Arda Tur, European Sleeper, FlixBus DACH GmbH, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixTrain, FlixBus CZ s.r.o., FlixBus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Bécs-ról Berlin-re?
A Bécs és Berlin között átlagosan napi 80 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Bécs és Berlin között?
A legkorábbi busz Bécs és Berlin között ekkor indul: 3:25. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Bécs és Berlin között?
A legújabb busz Bécs és Berlin között a 23:55 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Bécs és Berlin között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 9 404,81 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Bécs és Berlin között?
Átlagosan 23 van a Bécs-től a Berlin-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Bécs és busz Berlin között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Bécs és Berlin között 8 ó és 10 p.
Van közvetlen busz a Bécs-tól a Berlin-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Bécs és a Berlin között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Bécs-Berlin és busz között?
A busz út a Bécs-től a Berlin-ig 39.33kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Bécs címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Bécs-tól

Nemzetközi útvonalak Bécs-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Bécs címről

Főbb útvonalak ide: Berlin

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak