Busz Bécs - Barcelona árak 29 135,70 Ft-tól

Innen kezd
29 135,70 Ft

Bécs – Barcelona, busz

A Bécs és Barcelona közötti út a busz által 1 351,92 km és 32 ó és 45 p. Naponta 12 kapcsolat van, az első indulás 0:05, az utolsó pedig 23:59. A Bécs-ről a Barcelona-re a busz-val már 29 135,70 Ft vagy 102 312,10 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 29 135,70 Ft.

Legalacsonyabb ár29 135,70 Ft
Utazás időtartama32 ó és 45 p
Napi csatlakozás12
Legalacsonyabb ár29 135,70 Ft
Legmagasabb ár102 312,10 Ft
Első indulás0:05
Utolsó indulás23:59
Távolság1 351,92 km
IndulásBécs
ÉrkezésBarcelona
FuvarozókBlaBlaCar Bus, TGV inOui

Busz Jegyek Vienna és Barcelona között

Indulási időpont
2024. márc. 3., vasárnap

Ha vannak a buszok a sor Bécs - Barcelona menetrend?

Ahhoz, hogy a Bécs Barcelona busszal elviszi 32 ó és 45 p. Az első indulás a tervek szerint 0:05, míg az utolsó busz a 23:59. Az első busz Barcelona levelek 0:05, míg az utolsó a tervek 23:59. A menetidő átlagosan 32 ó és 45 p, de a leggyorsabb kapcsolódások csak 26 ó és 36 p.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Vienna és Barcelona között

Olcsó busz jegyek Bécs és Barcelona között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Bécs és Barcelona között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Bécs és Barcelona közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Bécs-ről Barcelona-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Vienna és Barcelona közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 30 793,99 Ft és 54 260,93 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 43%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Bécs és Barcelona között

A legolcsóbb Bécs - Barcelona buszjegyek 30 543,09 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 44 032,86 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 52 790,82 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Barcelona

Ha busszal utazik ide: Barcelona, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

Jegytípusok és lehetőségek Bécs-től Barcelona-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a TGV inOui által biztosított lehetőségeket, ha Bécs-ről Barcelona-re utazik.

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
Szolgáltatások a BlaBlaCar Bus, TGV inOui, FlixBus fedélzeten Bécs és Barcelona között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Bécs és Barcelona között a bus-vel.
Felszerelés BlaBlaCar Bus TGV inOui FlixBus
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check cross
accessibility Megközelíthetőség cross check cross
food_and_drink Étel és ital cross check check
bicycle Kerékpár cross check cross
sleeper_couchette Alvó cross check cross

Bécs – Barcelona CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
94.63kg
Busz
101.39kg
Járat
270.38kg
Autó
216.31kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Bécs és Barcelona között?
A busz jegy Bécs és Barcelona között 45 565,70 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 29 135,70 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Bécs és Barcelona között?
A Bécs és Barcelona közötti legolcsóbb jegy a 29 135,70 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Bécs és Barcelona busz között?
A Bécs - Barcelona a 1 351,92 km.
Mennyi ideig tart a Bécs és Barcelona közötti busz?
A Bécs-től Barcelona-ig átlagosan 32 ó és 45 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 26 ó és 36 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Bécs-tól a Barcelona-ig?
A Bécs - Barcelona 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail BlaBlaCar Bus, TGV inOui, FlixBus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Bécs-ról Barcelona-re?
A Bécs és Barcelona között átlagosan napi 12 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Bécs és Barcelona között?
A legkorábbi busz Bécs és Barcelona között ekkor indul: 0:05. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Bécs és Barcelona között?
A legújabb busz Bécs és Barcelona között a 23:59 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Bécs és Barcelona között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 29 135,70 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Bécs-ról a Barcelona-re?
Vannak 9 állomás(ok), amelyekről a Bécs-ról indulva Barcelona-re léphet. Mehet a Wien Mitte, Wien Hütteldorf, Wien Praterstern, Vienna Erdberg, Wien Westbahnhof, Wien Meidling, Wien Matzleinsdorfer Platz, Wien Hauptbahnhof, Wien Quartier Belvedere és érkezhet a Barcelona Pl. Catalunya, Barcelona Estació De França, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona Nord, Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport, Sant Adreu Comtal címre.
Mi a leggyorsabb utazási idő Bécs és busz Barcelona között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Bécs és Barcelona között 26 ó és 36 p.
Van közvetlen busz a Bécs-tól a Barcelona-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Bécs és a Barcelona között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Bécs-Barcelona és busz között?
A busz út a Bécs-től a Barcelona-ig 101.39kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Bécs címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Bécs-tól

Nemzetközi útvonalak Bécs-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Bécs címről

Főbb útvonalak ide: Barcelona

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak