Busz Bécs - Amszterdam árak 14 622,73 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 20 699,21 Ft
Holnap 20 699,21 Ft
2 nap 20 699,21 Ft
3 nap 26 528,70 Ft

Bécs – Amszterdam, busz

A Bécs és Amszterdam közötti út a busz által 937,56 km és 20 ó és 58 p. Naponta 31 kapcsolat van, az első indulás 1:10, az utolsó pedig 23:45. A Bécs-ről a Amszterdam-re a busz-val már 14 622,73 Ft vagy 63 802,95 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 14 622,73 Ft.

Legalacsonyabb ár14 622,73 Ft
Utazás időtartama20 ó és 58 p
Napi csatlakozás31
Legalacsonyabb ár14 622,73 Ft
Legmagasabb ár63 802,95 Ft
Első indulás1:10
Utolsó indulás23:45
Távolság937,56 km
IndulásBécs
ÉrkezésAmszterdam
FuvarozókUnion Ivkoni International, Union IvkoniTöbb

Busz Jegyek Vienna és Amsterdam között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Milyen idő a buszok Amszterdam?

Az első busz indul Bécs at 1:10, míg az utolsó levelek 23:45. A menetidő 20 ó és 58 p. A legkorábbi alkalommal is indulnak Bécs y van 1:10, míg az utolsó busz a 23:45. A menetidő átlagosan 20 ó és 58 p de ez is elmúlt 16 ó és 35 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Vienna és Amsterdam között

Olcsó busz jegyek Bécs és Amszterdam között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Bécs és Amszterdam között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Bécs és Amszterdam közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Bécs-ről Amszterdam-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Vienna és Amsterdam közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 16 257,50 Ft és 31 436,92 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 48%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Bécs és Amszterdam között

A legolcsóbb Bécs - Amszterdam buszjegyek 19 875,94 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 24 502,55 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 29 853,12 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Amszterdam

Ha busszal utazik ide: Amszterdam, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Az Union Ivkoni egy bolgár autóbusz-társaság, amely belföldön és nemzetközi viszonylatban is működik. Az 1992-ben alapított vállalat több mint 1000 autóbuszból álló flottájával Bulgária egyik legnagyobb autóbusz-üzemeltetőjévé nőtte ki magát. Az Union Ivkoni szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres buszjáratokat, charterjáratokat és nemzetközi útvonalakat Európa-szerte. A cég modern flottájáról, kényelmes buszairól és megbízható kiszolgálásáról ismert.

Jegytípusok és lehetőségek Bécs-től Amszterdam-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Bécs-ről Amszterdam-re utazik.

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a Union Ivkoni, BlaBlaCar Bus, RegioJet fedélzeten Bécs és Amszterdam között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Bécs és Amszterdam között a bus-vel.
Felszerelés Union Ivkoni BlaBlaCar Bus RegioJet FlixBus
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check
luggage Poggyász check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check check
quiet_zone Csendes zóna cross cross check cross
accessibility Megközelíthetőség cross cross check cross
food_and_drink Étel és ital cross cross check check
bicycle Kerékpár cross cross check cross

Bécs – Amszterdam CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
65.63kg
Busz
70.32kg
Járat
187.51kg
Autó
150.01kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Bécs és Amszterdam között?
A busz jegy Bécs és Amszterdam között 28 626,06 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 14 622,73 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Bécs és Amszterdam között?
A Bécs és Amszterdam közötti legolcsóbb jegy a 14 622,73 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Bécs és Amszterdam busz között?
A Bécs - Amszterdam a 937,56 km.
Mennyi ideig tart a Bécs és Amszterdam közötti busz?
A Bécs-től Amszterdam-ig átlagosan 20 ó és 58 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 16 ó és 35 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Bécs-tól a Amszterdam-ig?
A Bécs - Amszterdam 4 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Union Ivkoni International, Union Ivkoni, BlaBlaCar Bus, RegioJet, FlixBus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Bécs-ról Amszterdam-re?
A Bécs és Amszterdam között átlagosan napi 31 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Bécs és Amszterdam között?
A legkorábbi busz Bécs és Amszterdam között ekkor indul: 1:10. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Bécs és Amszterdam között?
A legújabb busz Bécs és Amszterdam között a 23:45 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Bécs és Amszterdam között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 14 622,73 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Bécs és Amszterdam között?
Átlagosan 5 van a Bécs-től a Amszterdam-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Bécs és busz Amszterdam között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Bécs és Amszterdam között 16 ó és 35 p.
Van közvetlen busz a Bécs-tól a Amszterdam-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Bécs és a Amszterdam között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Bécs-Amszterdam és busz között?
A busz út a Bécs-től a Amszterdam-ig 70.32kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Bécs címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Bécs-tól

Nemzetközi útvonalak Bécs-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Bécs címről

Főbb útvonalak ide: Amszterdam

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak