Busz Faro - Sevilla árak 5 590,35 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 9 008,86 Ft
Holnap 8 122,87 Ft
2 nap 7 832,77 Ft
3 nap 7 981,74 Ft

Faro – Sevilla, busz

A Faro és Sevilla közötti út a busz által 178,09 km és 3 ó és 16 p. Naponta 81 kapcsolat van, az első indulás 1:45, az utolsó pedig 20:10. A Faro-ről a Sevilla-re a busz-val már 5 590,35 Ft vagy 32 040,65 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 5 590,35 Ft.

Legalacsonyabb ár5 590,35 Ft
Utazás időtartama3 ó és 16 p
Napi csatlakozás81
Legalacsonyabb ár5 590,35 Ft
Legmagasabb ár32 040,65 Ft
Első indulás1:45
Utolsó indulás20:10
Távolság178,09 km
IndulásFaro
ÉrkezésSevilla
FuvarozókRNE, Union IvkoniTöbb

Busz Jegyek Faro és Sevilla között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Mikorra a buszok a Sevilla hagyni?

Az első busz indul Faro at 1:45, míg az utolsó levelek 20:10. A menetidő 3 ó és 16 p. A legkorábbi alkalommal is indulnak Faro y van 1:45, míg az utolsó busz a 20:10. A menetidő átlagosan 3 ó és 16 p de ez is elmúlt 1 ó és 59 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Faro és Sevilla között

Olcsó busz jegyek Faro és Sevilla között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Faro és Sevilla között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Faro és Sevilla közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Faro-ről Sevilla-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Faro és Sevilla közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 3 790,93 Ft és 6 264,65 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 39%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Faro és Sevilla között

A legolcsóbb Faro - Sevilla buszjegyek 4 563,23 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 6 744,56 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 13 936,68 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Sevilla

Ha busszal utazik ide: Sevilla, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az 1923-ban alapított Alsa egy kiemelkedő spanyol busztársaság, amely nemzeti és nemzetközi járatokat üzemeltet. A cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-társaságává nőtte ki magát. Az Alsa szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres és gyorsjáratokat, a luxusbuszokat és a hálóbuszokat. A fenntarthatóság iránt elkötelezett Alsa alternatív üzemanyagok és energiahatékony technológiák használatával csökkenti szénlábnyomát.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

Az Union Ivkoni egy bolgár autóbusz-társaság, amely belföldön és nemzetközi viszonylatban is működik. Az 1992-ben alapított vállalat több mint 1000 autóbuszból álló flottájával Bulgária egyik legnagyobb autóbusz-üzemeltetőjévé nőtte ki magát. Az Union Ivkoni szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres buszjáratokat, charterjáratokat és nemzetközi útvonalakat Európa-szerte. A cég modern flottájáról, kényelmes buszairól és megbízható kiszolgálásáról ismert.

Szolgáltatások a Union Ivkoni, BlaBlaCar Bus, Alsa fedélzeten Faro és Sevilla között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Faro és Sevilla között a bus-vel.
Felszerelés Union Ivkoni BlaBlaCar Bus Alsa FlixBus
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check cross check
luggage Poggyász check check check check
air_con Légkondíciónálás check check cross check
bicycle Kerékpár cross cross check cross
food_and_drink Étel és ital cross cross cross check

Faro – Sevilla CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
12.47kg
Busz
13.36kg
Járat
35.62kg
Autó
28.49kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Faro és Sevilla között?
A busz jegy Faro és Sevilla között 13 932,76 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 5 590,35 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Faro és Sevilla között?
A Faro és Sevilla közötti legolcsóbb jegy a 5 590,35 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Faro és Sevilla busz között?
A Faro - Sevilla a 178,09 km.
Mennyi ideig tart a Faro és Sevilla közötti busz?
A Faro-től Sevilla-ig átlagosan 3 ó és 16 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 59 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Faro-tól a Sevilla-ig?
A Faro - Sevilla 7 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail RNE, Union Ivkoni, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus, Alianza, Alsa, Alsa International, FlixBus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Faro-ról Sevilla-re?
A Faro és Sevilla között átlagosan napi 81 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Faro és Sevilla között?
A legkorábbi busz Faro és Sevilla között ekkor indul: 1:45. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Faro és Sevilla között?
A legújabb busz Faro és Sevilla között a 20:10 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Faro és Sevilla között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 5 590,35 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Faro és Sevilla között?
Átlagosan 81 van a Faro-től a Sevilla-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Faro és busz Sevilla között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Faro és Sevilla között 1 ó és 59 p.
Van közvetlen busz a Faro-tól a Sevilla-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Faro és a Sevilla között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Faro-Sevilla és busz között?
A busz út a Faro-től a Sevilla-ig 13.36kg CO2-kibocsátást eredményez.