Busz Dublin - Galway árak 6 492,02 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 6 546,91 Ft
Holnap 6 546,91 Ft
2 nap 6 546,91 Ft
3 nap 6 492,02 Ft

Dublin – Galway, busz

A Dublin és Galway közötti út a busz által 182,87 km és 4 ó és 41 p. Naponta 152 kapcsolat van, az első indulás 0:15, az utolsó pedig 23:59. A Dublin-ről a Galway-re a busz-val már 6 492,02 Ft vagy 21 981,15 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 6 492,02 Ft.

Legalacsonyabb ár6 492,02 Ft
Utazás időtartama4 ó és 41 p
Napi csatlakozás152
Legalacsonyabb ár6 492,02 Ft
Legmagasabb ár21 981,15 Ft
Első indulás0:15
Utolsó indulás23:59
Távolság182,87 km
IndulásDublin
ÉrkezésGalway
FuvarozókEireagle, AircoachTöbb

Busz Jegyek Dublin és Galway között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Mikorra a buszok a Galway hagyni?

Ahhoz, hogy a Dublin Galway busszal elviszi 4 ó és 41 p. Az első indulás a tervek szerint 0:15, míg az utolsó busz a 23:59. Az első busz Galway levelek 0:15, míg az utolsó a tervek 23:59. A menetidő átlagosan 4 ó és 41 p, de a leggyorsabb kapcsolódások csak 2 ó és 24 p.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Dublin és Galway között

Olcsó busz jegyek Dublin és Galway között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Dublin és Galway között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Dublin és Galway közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Dublin-ről Galway-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Dublin és Galway közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 5 672,68 Ft és 7 209,44 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 21%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Dublin és Galway között

A legolcsóbb Dublin - Galway buszjegyek 5 923,58 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 6 552,14 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 8 510,98 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Galway

Ha busszal utazik ide: Galway, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Aircoach egy privát autóbusz-üzemeltető, amely szállítási szolgáltatásokat nyújt Írországban. 1999-ben alakult, és azóta az ország egyik legnagyobb és legnépszerűbb autóbusz-üzemeltetőjévé nőtte ki magát. Az Aircoach számos szolgáltatást kínál, beleértve a repülőtéri transzfereket, az ingázó szolgáltatásokat és a magánkölcsönzést. Reptéri transzferszolgáltatásai a dublini repülőtér és Dublin város különböző helyszínei, valamint más városok, például Cork és Belfast között működnek. Az Aircoach modern autóbusz-flottájáról, kényelmes üléseiről és megbízható kiszolgálásáról ismert. Ingyenes Wi-Fi-t és töltőpontokat is kínál az autóbuszok fedélzetén.

Az ír Citylink egy busztársaság, amely helyközi járatokat üzemeltet Írország egész területén. 2003-ban alakult, és a nagyobb közlekedési vállalat, a ComfortDelGro Corporation leányvállalata. Az ír Citylink modern autóbuszok flottáját üzemelteti, amelyek ingyenes Wi-Fi-vel, légkondicionálással és kényelmes ülésekkel vannak felszerelve. A cég útvonalai olyan nagyvárosokat kötnek össze, mint Dublin, Galway, Limerick, Cork és Belfast, valamint kisebb városokat és falvakat. Az ír Citylink repülőtéri transzfert is kínál Dublin, Shannon és Knock repülőtereire. A cég elkötelezett amellett, hogy biztonságos, megbízható és megfizethető szállítási lehetőségeket biztosítson utasai számára.

Szolgáltatások a Eireagle, Aircoach, GoBus fedélzeten Dublin és Galway között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Dublin és Galway között a bus-vel.
Felszerelés Eireagle Aircoach GoBus
wifi WiFi check check cross
power_sockets Hálózati aljzatok check cross check
food_and_drink Étel és ital check cross cross
air_con Légkondíciónálás check cross cross
bicycle Kerékpár check cross cross

Dublin – Galway CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
12.8kg
Busz
13.72kg
Járat
36.57kg
Autó
29.26kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Dublin és Galway között?
A busz jegy Dublin és Galway között 10 933,73 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 6 492,02 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Dublin és Galway között?
A Dublin és Galway közötti legolcsóbb jegy a 6 492,02 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Dublin és Galway busz között?
A Dublin - Galway a 182,87 km.
Mennyi ideig tart a Dublin és Galway közötti busz?
A Dublin-től Galway-ig átlagosan 4 ó és 41 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 24 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Dublin-tól a Galway-ig?
A Dublin - Galway 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Eireagle, Aircoach, Irish Citylink, GoBus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Dublin-ról Galway-re?
A Dublin és Galway között átlagosan napi 152 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Dublin és Galway között?
A legkorábbi busz Dublin és Galway között ekkor indul: 0:15. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Dublin és Galway között?
A legújabb busz Dublin és Galway között a 23:59 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Dublin és Galway között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 6 492,02 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Dublin és Galway között?
Átlagosan 88 van a Dublin-től a Galway-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Dublin és busz Galway között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Dublin és Galway között 2 ó és 24 p.
Van közvetlen busz a Dublin-tól a Galway-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Dublin és a Galway között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Dublin-Galway és busz között?
A busz út a Dublin-től a Galway-ig 13.72kg CO2-kibocsátást eredményez.