Busz Milánó - Torino árak 376,35 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 388,11 Ft
Holnap 772,30 Ft
2 nap 388,11 Ft
3 nap 1 630,85 Ft

Milánó – Torino, busz

A Milánó és Torino közötti út a busz által 125,62 km és 2 ó és 0 p. Naponta 259 kapcsolat van, az első indulás 0:35, az utolsó pedig 23:45. A Milánó-ről a Torino-re a busz-val már 376,35 Ft vagy 26 415,01 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 376,35 Ft.

Legalacsonyabb ár376,35 Ft
Utazás időtartama2 ó és 0 p
Napi csatlakozás259
Legalacsonyabb ár376,35 Ft
Legmagasabb ár26 415,01 Ft
Első indulás0:35
Utolsó indulás23:45
Távolság125,62 km
IndulásMilánó
ÉrkezésTorino
FuvarozókFlixBus, ArrivaTöbb

Busz Jegyek Milánó és Torino között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Mikor az első és az utolsó buszok Milánó Torino hagyni?

Ahhoz, hogy a Milánó Torino busszal elviszi 2 ó és 0 p. Az első indulás a tervek szerint 0:35, míg az utolsó busz a 23:45. Míg az első busz indul be 0:35, az utolsó levelek Milánóy át 23:45. A menetidő átlagosan , de eljuthat csak 1 ó és 26 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Milánó és Torino között

Olcsó busz jegyek Milánó és Torino között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Milánó és Torino között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Milánó és Torino közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Milánó-ről Torino-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Milánó és Torino közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 286,18 Ft és 1 952,31 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 85%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Milánó és Torino között

A legolcsóbb Milánó - Torino buszjegyek 470,44 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 1 114,02 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 2 136,57 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Torino

Ha busszal utazik ide: Torino, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Arriva egy multinacionális tömegközlekedési vállalat, amely autóbusz-, vonat-, villamos- és vízibusz-szolgáltatásokat üzemeltet Európa-szerte. Az Arriva egy fuvarozási vállalat, amely az Egyesült Királyságban és a szárazföldön Európában működik. A céget 1938-ban alapították az angliai Sunderlandben, és azóta Európa egyik legnagyobb szállítmányozójává nőtte ki magát. A Deutsche Bahn, a német nemzeti vasúttársaság az Arriva tulajdonosa. Az Egyesült Királyságban autóbusz- és vasúti szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve az ikonikus vörös emeletes londoni buszokat. Erős piaci pozíciókat alakítottak ki olyan országokban is, mint Dánia, Svédország, Csehország és Hollandia.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A Flibco egy közlekedési vállalat, amely reptereket és városokat összekötő transzferszolgáltatásokra szakosodott Európa-szerte. A több országban, például Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Luxemburgban, Hollandiában és Spanyolországban működő Flibco különféle szolgáltatásokat kínál, például repülőtéri transzfereket, városok közötti transzfereket és privát transzfereket. A cég modern és kényelmes járműparkkal büszkélkedhet, sofőrjei tapasztalatukról és professzionalitásukról ismertek.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A GoOpti egy szlovéniai székhelyű közlekedési vállalat, amely megosztott transzfer szolgáltatásokat kínál Európa-szerte. A céget 2008-ban alapították, és azóta 4 országban kínál szolgáltatásokat. A Goopti szolgáltatásait úgy tervezték, hogy megfizethető és kényelmes közlekedési lehetőségeket biztosítsanak az utazók számára, különös tekintettel a repülőtéri transzferekre és a helyközi utazásokra.

Az Itabus egy Olaszországban működő busztársaság, amely távolsági buszjáratokat kínál nagyobb városok és repülőterek között. Kiszolgálja Milánót, Rómát, Bolognát, Velencét és Olaszország más fontos városait. Az Itabus célja, hogy megfizethető és fenntartható utazási lehetőségeket biztosítson az utasok számára, különös tekintettel a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére és a környezetbarát gyakorlatok népszerűsítésére.

A Marino Bus egy olasz busztársaság, amely belföldi és nemzetközi útvonalakat is üzemeltet. A Marino Bus olyan nagy olasz városokba közlekedik, mint Róma, Milánó, Firenze, Bologna és Nápoly, valamint olyan nemzetközi úti célokra, mint Párizs, Barcelona és München. A Marino Bus számos szolgáltatást kínál, beleértve a buszkölcsönzést és a helyközi buszokat, amelyek Franciaország, Svájc, Németország és Luxemburg különböző célpontjait kötik össze.

Szolgáltatások a FlixBus, Arriva, Itabus fedélzeten Milánó és Torino között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Milánó és Torino között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus Arriva Itabus Flibco Autolinee Federico Autrostrasdale BlaBlaCar Bus Marino Bus
wifi WiFi check check check check check cross check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check cross check cross
luggage Poggyász check check check check cross cross check check
food_and_drink Étel és ital check check check cross check cross cross check
air_con Légkondíciónálás check check check check check check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check cross cross cross cross cross cross
accessibility Megközelíthetőség cross check cross cross cross cross cross cross
bicycle Kerékpár cross check cross cross check cross cross cross
sleeper_couchette Alvó cross check cross cross cross cross cross cross

Milánó – Torino CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
8.79kg
Busz
9.42kg
Járat
25.12kg
Autó
20.1kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Milánó és Torino között?
A busz jegy Milánó és Torino között 7 213,36 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 376,35 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Milánó és Torino között?
A Milánó és Torino közötti legolcsóbb jegy a 376,35 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Milánó és Torino busz között?
A Milánó - Torino a 125,62 km.
Mennyi ideig tart a Milánó és Torino közötti busz?
A Milánó-től Torino-ig átlagosan 2 ó és 0 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 26 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Milánó-tól a Torino-ig?
A Milánó - Torino 10 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, Arriva, Itabus, Flibco, Autolinee Federico, Autrostrasdale, FlixBus Italia S.r.l., GoOpti, BlaBlaCar Bus, Marino Bus, Autostradale/Sadem szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Milánó-ról Torino-re?
A Milánó és Torino között átlagosan napi 259 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Milánó és Torino között?
A legkorábbi busz Milánó és Torino között ekkor indul: 0:35. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Milánó és Torino között?
A legújabb busz Milánó és Torino között a 23:45 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Milánó és Torino között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 376,35 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Milánó és Torino között?
Átlagosan 257 van a Milánó-től a Torino-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Milánó és busz Torino között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Milánó és Torino között 1 ó és 26 p.
Van közvetlen busz a Milánó-tól a Torino-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Milánó és a Torino között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Milánó-Torino és busz között?
A busz út a Milánó-től a Torino-ig 9.42kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Milánó címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Milánó-tól

Nemzetközi útvonalak Milánó-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Milánó címről

Főbb útvonalak ide: Torino

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak