Busz Catania - Taormina árak 1 803,34 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
1 803,34 Ft

Catania – Taormina, busz

A Catania és Taormina közötti út a busz által 42,96 km és 1 ó és 13 p. Naponta 846 kapcsolat van, az első indulás 4:31, az utolsó pedig 21:10. A Catania-ről a Taormina-re a busz-val már 1 803,34 Ft vagy 3 594,92 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 1 803,34 Ft.

Legalacsonyabb ár1 803,34 Ft
Utazás időtartama1 ó és 13 p
Napi csatlakozás846
Legalacsonyabb ár1 803,34 Ft
Legmagasabb ár3 594,92 Ft
Első indulás4:31
Utolsó indulás21:10
Távolság42,96 km
IndulásCatania
ÉrkezésTaormina
FuvarozókInterbus, Autobus

Busz Jegyek Catania és Taormina között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Mikor a buszok a Catania Taormina menetrend?

Ahhoz, hogy a Catania Taormina busszal elviszi 1 ó és 13 p. Az első indulás a tervek szerint 4:31, míg az utolsó busz a 21:10. Az átlagos időtartama az út 1 ó és 13 p, de a leggyorsabb buszjárat kap, hogy az Taormina a 0 ó és 50 p. Az első busz a tervek 4:31 és az utolsó a 21:10.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Catania és Taormina között

Olcsó busz jegyek Catania és Taormina között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Catania és Taormina között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Catania és Taormina közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Catania-ről Taormina-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Catania és Taormina közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 1 634,77 Ft és 5 421,78 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 70%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Catania és Taormina között

A legolcsóbb Catania - Taormina buszjegyek 15,68 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 2 301,55 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 7 515,22 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Taormina

Ha busszal utazik ide: Taormina, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Interbus spa egy olasz busztársaság, amely Olaszországban és Európában szállít szállítási szolgáltatásokat. Az 1999-ben alapított cég modern, klímával, dönthető ülésekkel és ingyenes Wi-Fi-vel felszerelt buszparkot üzemeltet. Az Interbus fürdő számos szolgáltatást kínál, beleértve a menetrend szerinti buszjáratokat, a privát transzfereket és a charter szolgáltatásokat csoportok és rendezvények számára. A cég útvonalai Olaszország nagyobb városait és turisztikai célpontjait, valamint olyan nemzetközi célpontokat érintik, mint Franciaország, Svájc és Németország. Az Interbus spa elkötelezett amellett, hogy biztonságos, megbízható és kényelmes szállítási szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára, és tapasztalt sofőrökből és személyzetből álló csapata biztosítja az ügyfelek magas szintű elégedettségét.

Szolgáltatások a Interbus, Autobus, Etna Trasporti fedélzeten Catania és Taormina között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Catania és Taormina között a bus-vel.
Felszerelés Interbus Autobus Etna Trasporti
air_con Légkondíciónálás check cross check
wifi WiFi cross check cross

Catania – Taormina CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
3.01kg
Busz
3.22kg
Járat
8.59kg
Autó
6.87kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Catania és Taormina között?
A busz jegy Catania és Taormina között 2 367,86 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 1 803,34 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Catania és Taormina között?
A Catania és Taormina közötti legolcsóbb jegy a 1 803,34 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Catania és Taormina busz között?
A Catania - Taormina a 42,96 km.
Mennyi ideig tart a Catania és Taormina közötti busz?
A Catania-től Taormina-ig átlagosan 1 ó és 13 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 50 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Catania-tól a Taormina-ig?
A Catania - Taormina 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Interbus, Autobus, Etna Trasporti szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Catania-ról Taormina-re?
A Catania és Taormina között átlagosan napi 846 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Catania és Taormina között?
A legkorábbi busz Catania és Taormina között ekkor indul: 4:31. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Catania és Taormina között?
A legújabb busz Catania és Taormina között a 21:10 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Catania és Taormina között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 1 803,34 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Catania és Taormina között?
Átlagosan 846 van a Catania-től a Taormina-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Catania és busz Taormina között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Catania és Taormina között 0 ó és 50 p.
Van közvetlen busz a Catania-tól a Taormina-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Catania és a Taormina között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Catania-Taormina és busz között?
A busz út a Catania-től a Taormina-ig 3.22kg CO2-kibocsátást eredményez.