Busz Szirakúza - Palermo árak 5 958,86 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

5 958,86 Ft
6 201,92 Ft
58,80 Ft

Szirakúza – Palermo, busz

A Szirakúza és Palermo közötti út a busz által 204,05 km és 5 ó és 25 p. Naponta 14 kapcsolat van, az első indulás 5:24, az utolsó pedig 17:00. A Szirakúza-ről a Palermo-re a busz-val már 5 958,86 Ft vagy 10 326,08 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 5 958,86 Ft.

Legalacsonyabb ár5 958,86 Ft
Utazás időtartama5 ó és 25 p
Napi csatlakozás14
Legalacsonyabb ár5 958,86 Ft
Legmagasabb ár10 326,08 Ft
Első indulás5:24
Utolsó indulás17:00
Távolság204,05 km
IndulásSzirakúza
ÉrkezésPalermo
FuvarozókDB - Intercity, Regionale VeloceTöbb

Busz Jegyek Syracuse és Palermo között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Mikorra a buszok a Palermo hagyni?

Az út a Szirakúza Palermo veszi 5 ó és 25 p. Míg az első busz indul Szirakúza at 5:24, az utolsó a tervek 17:00. Ahhoz, hogy az Palermo Szirakúza busszal, akkor elviszi körül 5 ó és 25 p, sőt 3 ó és 10 p ha úgy dönt, a leggyorsabb megoldás. Az első busz indul Szirakúza át 5:24, míg az utolsó van 17:00.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Syracuse és Palermo között

Olcsó busz jegyek Szirakúza és Palermo között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Szirakúza és Palermo között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Szirakúza és Palermo közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Szirakúza-ről Palermo-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Syracuse és Palermo közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 3 873,26 Ft és 6 119,59 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 37%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Szirakúza és Palermo között

A legolcsóbb Szirakúza - Palermo buszjegyek 5 970,62 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 6 289,15 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 7 323,13 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Palermo

Ha busszal utazik ide: Palermo, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Bár nem olyan gyorsak, mint a nagysebességű ICE vonatok, a Deutsche Bahn InterCity vonatai akár 200 km/órás sebességgel is büszkélkedhetnek, tágas kocsikat és étkezési lehetőségeket kínálva. Ezek a vonatok számos német útvonalon, például Köln-Hamburg között közlekednek, és nemzetközi célállomásokra is eljutnak, köztük Amszterdamba és Luxemburgba. Egyes útvonalakon kétszintes vonatok is közlekednek.

Jegytípusok és lehetőségek Szirakúza-től Palermo-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a DB - Intercity által biztosított lehetőségeket, ha Szirakúza-ről Palermo-re utazik.

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A helyközi vonatoknak légkondicionált szakaszai vannak.
wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn ingyenes WiFi-t vezet be az IC vonataira, és néhányan már kínálják a szolgáltatást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB IC vonatokon mindkét osztályban minden ülés rendelkezik elektromos csatlakozóaljzattal.
luggage Poggyász open icon close icon
Az IC vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Deutsche Bahn Mobilitási Szolgálata segítséget nyújt a beszálláshoz, a kiszálláshoz és a vonattranszferhez. A személyzet készséggel válaszol kérdésekre és gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A DB IC vonatokon van egy étterem, ahol étkezhet, vagy egy bisztró harapnivalókért. Ehet a bisztróban vagy a helyén. Az első osztályú utasok ingyenes ételt kapnak a helyükön. A menü változik, de mindig tartalmaz helyi ételeket, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az IC vonatokhoz jegy és foglalás szükséges a kerékpárokhoz, amely tartalmazza a foglalási költséget is. A kerékpárokat általában másodosztályú kocsikban tárolják, bár az ülése máshol is lehet.
Szolgáltatások a DB - Intercity, Autobus, FlixBus fedélzeten Szirakúza és Palermo között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Szirakúza és Palermo között a bus-vel.
Felszerelés DB - Intercity Autobus FlixBus Interbus
wifi WiFi check check check cross
power_sockets Hálózati aljzatok check cross check cross
luggage Poggyász check cross check cross
food_and_drink Étel és ital check cross check cross
air_con Légkondíciónálás cross cross check check

Szirakúza – Palermo CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
14.28kg
Busz
15.3kg
Járat
40.81kg
Autó
32.65kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Szirakúza és Palermo között?
A busz jegy Szirakúza és Palermo között 7 515,22 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 5 958,86 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Szirakúza és Palermo között?
A Szirakúza és Palermo közötti legolcsóbb jegy a 5 958,86 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Szirakúza és Palermo busz között?
A Szirakúza - Palermo a 204,05 km.
Mennyi ideig tart a Szirakúza és Palermo közötti busz?
A Szirakúza-től Palermo-ig átlagosan 5 ó és 25 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 10 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Szirakúza-tól a Palermo-ig?
A Szirakúza - Palermo 5 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail DB - Intercity, Regionale Veloce, FlixBus Italia S.r.l., Autobus, FlixBus, Interbus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Szirakúza-ról Palermo-re?
A Szirakúza és Palermo között átlagosan napi 14 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Szirakúza és Palermo között?
A legkorábbi busz Szirakúza és Palermo között ekkor indul: 5:24. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Szirakúza és Palermo között?
A legújabb busz Szirakúza és Palermo között a 17:00 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Szirakúza és Palermo között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 5 958,86 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Szirakúza és Palermo között?
Átlagosan 9 van a Szirakúza-től a Palermo-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Szirakúza és busz Palermo között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Szirakúza és Palermo között 3 ó és 10 p.
Van közvetlen busz a Szirakúza-tól a Palermo-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Szirakúza és a Palermo között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Szirakúza-Palermo és busz között?
A busz út a Szirakúza-től a Palermo-ig 15.3kg CO2-kibocsátást eredményez.