Busz Lyon - Oloron-Sainte-Marie árak 26 924,65 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma Több
Holnap Több
2 nap Több
3 nap Több

Lyon – Oloron-Sainte-Marie, busz

A Lyon és Oloron-Sainte-Marie közötti út a busz által 518,25 km és 13 ó és 8 p. Naponta 1 kapcsolat van, az első indulás 8:00, az utolsó pedig 8:00. A Lyon-ről a Oloron-Sainte-Marie-re a busz-val már 26 924,65 Ft vagy 49 584,01 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 26 924,65 Ft.

Legalacsonyabb ár26 924,65 Ft
Utazás időtartama13 ó és 8 p
Napi csatlakozás1
Legalacsonyabb ár26 924,65 Ft
Legmagasabb ár49 584,01 Ft
Első indulás8:00
Utolsó indulás8:00
Távolság518,25 km
IndulásLyon
ÉrkezésOloron-Sainte-Marie
FuvarozókFlixBus, INTERCITÉS

Busz Jegyek Lyon és Oloron-Sainte-Marie között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Mikor az első és az utolsó buszok Lyon Oloron-Sainte-Marie hagyni?

Ahhoz, hogy a Lyon Oloron-Sainte-Marie busszal elviszi 13 ó és 8 p. Az első indulás a tervek szerint 8:00, míg az utolsó busz a 8:00. Ahhoz, hogy az Oloron-Sainte-Marie Lyon busszal, akkor elviszi körül 13 ó és 8 p, sőt 13 ó és 4 p ha úgy dönt, a leggyorsabb megoldás. Az első busz indul Lyon át 8:00, míg az utolsó van 8:00.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Lyon és Oloron-Sainte-Marie között

Olcsó busz jegyek Lyon és Oloron-Sainte-Marie között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Lyon és Oloron-Sainte-Marie között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Lyon és Oloron-Sainte-Marie közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Lyon-ről Oloron-Sainte-Marie-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Lyon és Oloron-Sainte-Marie közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Lyon és Oloron-Sainte-Marie között

A legolcsóbb Lyon - Oloron-Sainte-Marie buszjegyek 10 255,52 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 12 107,86 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 14 944,20 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Oloron-Sainte-Marie

Ha busszal utazik ide: Oloron-Sainte-Marie, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az Intercités az SNCF által kínált vonatszolgáltatás. Az Intercités vonatok regionális, országos és nemzetközi útvonalakon közlekednek, összekötve a városokat Franciaországon belül, valamint a környező országokkal. A nagysebességű TGV vonatokkal ellentétben az Intercités vonatok hagyományosabb hangulatúak, és festői utat kínálnak az utazáshoz és az ország felfedezéséhez. Az Intercités vonat fedélzetén aludni az "Intercités de nuit" ajánlaton keresztül lehetséges, amely magában foglalja a fekvő ülés vagy fekvőhely foglalását.

Jegytípusok és lehetőségek Lyon-től Oloron-Sainte-Marie-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a INTERCITÉS által biztosított lehetőségeket, ha Lyon-ről Oloron-Sainte-Marie-re utazik.

Second Class - The Essential

Az Essential egy másodosztályú jegy, költséghatékony megoldást kínál azoknak, akik alapvető kényelemre vágynak utazásuk során. Sőt, ez a jegy a vonat indulásáig bizonyos feltételekkel váltható és visszaváltható.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class-The Comfort

A Comfort első osztályú jegy, prémium szintű kényelmet és kényelmi szolgáltatást kínál. Ez a jegy is váltható és visszatéríthető feltételekkel a vonat indulásáig.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

INTERCITÉS Pro

Ha az INTERCITÉS Pro opciót választja, teljes rugalmassághoz és a Grand Voyageur szolgáltatáshoz férhet hozzá bizonyos úti célokhoz. Ez a jegy a vonat indulásáig és az indulás után legfeljebb 2 órával meghatározott feltételek mellett visszaváltható és visszaváltható.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Egyes INTERCITÉS útvonalakon, nevezetesen Párizs-Clermont-Ferrand, Párizs-Limoges-Toulouse, Marseille-Bordeaux és Párizs-Briançon útvonalakon ingyenes WiFi-szolgáltatás biztosított. Azok számára, akik éjszakára utaznak, a WiFi-kapcsolat biztosított a Párizs-Nizza és Párizs-Briançon útvonalon.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Az INTERCITÉS vonatok szabványos EU-s kétpontos dugaszolóaljzatokkal vannak felszerelve. Csatlakoztassa és kapcsolja be!
luggage Poggyász open icon close icon
Az INTERCITÉS vonatokon szabadon magával viheti tetszőleges poggyászát, legyen az bőrönd, éjszakai táska vagy hátizsák. Csak ügyeljen arra, hogy az egyes elemek magassága ne haladja meg a 130 cm-t vagy a 90 cm szélességet. Ne felejtse el felcímkézni minden holmiját a könnyebb azonosítás érdekében. Bár annyit vihet magával, amennyit elbír, ügyeljen arra, hogy mindent biztonságosan tároljon, és mindenki kényelmét és biztonságát helyezze előtérbe. A kisebb tárgyakat tartsa a közelben, például az ülése alatt, a nagyobb darabokat pedig a kijelölt helyekre vagy a folyosó mentén helyezze el.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára az INTERCITÉS az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Éhes vagy szomjas? Élvezze a székhelyen kínált étel- és italszolgáltatásunkat. A „Nos Territoires Gourmands” menü minőségi helyi termékeket mutat be. Keresse ezt a szolgáltatást Párizs-Clermont-Ferrance és Bordeaux-Marseille útvonalakon, valamint válasszon éjszakai utakat.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden INTERCITÉS vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az Intercités vonatokon a nem összecsukható kerékpárokért a foglaláskor 10 euró regisztrációs díjat kell fizetni. Mindeközben a megfelelő táskában összecsukható kerékpárokat is szívesen látjuk a fedélzeten felár nélkül, amennyiben a mérete összecsukva nem haladja meg a 130 x 90 cm-t. A kerékpárokat, akár összecsukhatóak, akár nem, néhány Intercités vonatra előfoglalás nélkül ingyenesen fel lehet vinni. Bár a legtöbb vonat ingyenes kerékpártárolót kínál, vegye figyelembe, hogy a Nantes-Bordeaux és a Nantes-Lyon vonalakon 5 eurós díjat kell fizetni.
Szolgáltatások a FlixBus, INTERCITÉS, TER fedélzeten Lyon és Oloron-Sainte-Marie között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Lyon és Oloron-Sainte-Marie között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus INTERCITÉS TER
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check cross cross

Lyon – Oloron-Sainte-Marie CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
36.28kg
Busz
38.87kg
Járat
103.65kg
Autó
82.92kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Lyon és Oloron-Sainte-Marie között?
A busz jegy Lyon és Oloron-Sainte-Marie között 33 204,98 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 26 924,65 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Lyon és Oloron-Sainte-Marie között?
A Lyon és Oloron-Sainte-Marie közötti legolcsóbb jegy a 26 924,65 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Lyon és Oloron-Sainte-Marie busz között?
A Lyon - Oloron-Sainte-Marie a 518,25 km.
Mennyi ideig tart a Lyon és Oloron-Sainte-Marie közötti busz?
A Lyon-től Oloron-Sainte-Marie-ig átlagosan 13 ó és 8 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 13 ó és 4 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Lyon-tól a Oloron-Sainte-Marie-ig?
A Lyon - Oloron-Sainte-Marie 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, INTERCITÉS, TER szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Lyon-ról Oloron-Sainte-Marie-re?
A Lyon és Oloron-Sainte-Marie között átlagosan napi 1 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Lyon és Oloron-Sainte-Marie között?
A legkorábbi busz Lyon és Oloron-Sainte-Marie között ekkor indul: 8:00. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Lyon és Oloron-Sainte-Marie között?
A legújabb busz Lyon és Oloron-Sainte-Marie között a 8:00 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Lyon és Oloron-Sainte-Marie között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 26 924,65 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Lyon és busz Oloron-Sainte-Marie között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Lyon és Oloron-Sainte-Marie között 13 ó és 4 p.
Van közvetlen busz a Lyon-tól a Oloron-Sainte-Marie-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Lyon és a Oloron-Sainte-Marie között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Lyon-Oloron-Sainte-Marie és busz között?
A busz út a Lyon-től a Oloron-Sainte-Marie-ig 38.87kg CO2-kibocsátást eredményez.