Busz Lyon - Vichy árak 7 632,83 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma Több
Holnap Több
2 nap Több
3 nap Több

Lyon – Vichy, busz

A Lyon és Vichy közötti út a busz által 118,06 km és 4 ó és 0 p. Naponta 10 kapcsolat van, az első indulás 2:00, az utolsó pedig 18:00. A Lyon-ről a Vichy-re a busz-val már 7 632,83 Ft vagy 23 902,09 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 7 632,83 Ft.

Legalacsonyabb ár7 632,83 Ft
Utazás időtartama4 ó és 0 p
Napi csatlakozás10
Legalacsonyabb ár7 632,83 Ft
Legmagasabb ár23 902,09 Ft
Első indulás2:00
Utolsó indulás18:00
Távolság118,06 km
IndulásLyon
ÉrkezésVichy
FuvarozókAlsa, INTERCITÉSTöbb

Busz Jegyek Lyon és Vichy között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Mikor az első és az utolsó buszok Lyon Vichy hagyni?

Az út a Lyon Vichy veszi 4 ó és 0 p. Míg az első busz indul Lyon at 2:00, az utolsó a tervek 18:00. Az első busz Vichy levelek 2:00, míg az utolsó a tervek 18:00. A menetidő átlagosan 4 ó és 0 p, de a leggyorsabb kapcsolódások csak 3 ó és 32 p.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Lyon és Vichy között

Olcsó busz jegyek Lyon és Vichy között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Lyon és Vichy között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Lyon és Vichy közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Lyon-ről Vichy-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Lyon és Vichy közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 6 507,70 Ft és 15 269,58 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 57%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Lyon és Vichy között

A legolcsóbb Lyon - Vichy buszjegyek 6 590,03 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 9 568,16 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 12 278,39 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Vichy

Ha busszal utazik ide: Vichy, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az 1923-ban alapított Alsa egy kiemelkedő spanyol busztársaság, amely nemzeti és nemzetközi járatokat üzemeltet. A cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-társaságává nőtte ki magát. Az Alsa szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres és gyorsjáratokat, a luxusbuszokat és a hálóbuszokat. A fenntarthatóság iránt elkötelezett Alsa alternatív üzemanyagok és energiahatékony technológiák használatával csökkenti szénlábnyomát.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az Intercités az SNCF által kínált vonatszolgáltatás. Az Intercités vonatok regionális, országos és nemzetközi útvonalakon közlekednek, összekötve a városokat Franciaországon belül, valamint a környező országokkal. A nagysebességű TGV vonatokkal ellentétben az Intercités vonatok hagyományosabb hangulatúak, és festői utat kínálnak az utazáshoz és az ország felfedezéséhez. Az Intercités vonat fedélzetén aludni az "Intercités de nuit" ajánlaton keresztül lehetséges, amely magában foglalja a fekvő ülés vagy fekvőhely foglalását.

Az SNCF, a francia nemzeti vasúttársaság a TER-t, átfogó regionális vonatszolgáltatást kínál. A TER (Transport Express Régional) vonatok városokat és falvakat kötnek össze Franciaország régióiban, helyi közlekedést kínálva az ingázók és a turisták számára, miközben felfedezik a regionális kultúrát, tájat és látnivalókat a regionális útvonalak hatalmas hálózatán keresztül. A TER vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok, de megfizethetőbb és kényelmesebb alternatívát kínálnak a régiókon belüli rövidebb utazásokhoz.

Jegytípusok és lehetőségek Lyon-től Vichy-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a INTERCITÉS és TER által biztosított lehetőségeket, ha Lyon-ről Vichy-re utazik.

Second Class - The Essential

Az Essential egy másodosztályú jegy, költséghatékony megoldást kínál azoknak, akik alapvető kényelemre vágynak utazásuk során. Sőt, ez a jegy a vonat indulásáig bizonyos feltételekkel váltható és visszaváltható.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class-The Comfort

A Comfort első osztályú jegy, prémium szintű kényelmet és kényelmi szolgáltatást kínál. Ez a jegy is váltható és visszatéríthető feltételekkel a vonat indulásáig.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

INTERCITÉS Pro

Ha az INTERCITÉS Pro opciót választja, teljes rugalmassághoz és a Grand Voyageur szolgáltatáshoz férhet hozzá bizonyos úti célokhoz. Ez a jegy a vonat indulásáig és az indulás után legfeljebb 2 órával meghatározott feltételek mellett visszaváltható és visszaváltható.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A TER vonatjegyek fix "Normál tarifa" árúak, és egyetlen utazásra érvényesek a peronbélyegző automatákban történő érvényesítést követő nap éjfélig. Egyes régiók csúcsidőn kívüli kedvezményeket kínálhatnak.
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Egyes INTERCITÉS útvonalakon, nevezetesen Párizs-Clermont-Ferrand, Párizs-Limoges-Toulouse, Marseille-Bordeaux és Párizs-Briançon útvonalakon ingyenes WiFi-szolgáltatás biztosított. Azok számára, akik éjszakára utaznak, a WiFi-kapcsolat biztosított a Párizs-Nizza és Párizs-Briançon útvonalon.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Az INTERCITÉS vonatok szabványos EU-s kétpontos dugaszolóaljzatokkal vannak felszerelve. Csatlakoztassa és kapcsolja be!
luggage Poggyász open icon close icon
Az INTERCITÉS vonatokon szabadon magával viheti tetszőleges poggyászát, legyen az bőrönd, éjszakai táska vagy hátizsák. Csak ügyeljen arra, hogy az egyes elemek magassága ne haladja meg a 130 cm-t vagy a 90 cm szélességet. Ne felejtse el felcímkézni minden holmiját a könnyebb azonosítás érdekében. Bár annyit vihet magával, amennyit elbír, ügyeljen arra, hogy mindent biztonságosan tároljon, és mindenki kényelmét és biztonságát helyezze előtérbe. A kisebb tárgyakat tartsa a közelben, például az ülése alatt, a nagyobb darabokat pedig a kijelölt helyekre vagy a folyosó mentén helyezze el.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára az INTERCITÉS az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Éhes vagy szomjas? Élvezze a székhelyen kínált étel- és italszolgáltatásunkat. A „Nos Territoires Gourmands” menü minőségi helyi termékeket mutat be. Keresse ezt a szolgáltatást Párizs-Clermont-Ferrance és Bordeaux-Marseille útvonalakon, valamint válasszon éjszakai utakat.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden INTERCITÉS vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az Intercités vonatokon a nem összecsukható kerékpárokért a foglaláskor 10 euró regisztrációs díjat kell fizetni. Mindeközben a megfelelő táskában összecsukható kerékpárokat is szívesen látjuk a fedélzeten felár nélkül, amennyiben a mérete összecsukva nem haladja meg a 130 x 90 cm-t. A kerékpárokat, akár összecsukhatóak, akár nem, néhány Intercités vonatra előfoglalás nélkül ingyenesen fel lehet vinni. Bár a legtöbb vonat ingyenes kerékpártárolót kínál, vegye figyelembe, hogy a Nantes-Bordeaux és a Nantes-Lyon vonalakon 5 eurós díjat kell fizetni.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modern TER vonatok konnektorokkal vannak felszerelve.
wifi WiFi open icon close icon
A TER vonatokon jelenleg nincs WiFi szolgáltatás.
luggage Poggyász open icon close icon
A TER vonatokon nincs korlátozás a poggyász méretére vonatkozóan, amennyiben azok az Ön személyes kezelési képességén belül vannak, és elférnek a kijelölt poggyászterületeken.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az Accès TER speciális segítséget kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TER vonatok nem biztosítanak fedélzeti étkezést; fontolja meg, hogy hozza magával frissítőjét.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TER vonatokon ingyenes a kerékpározás, egyszerűen akassza fel vagy tárolja a kijelölt helyen érkezési sorrendben, foglalás nem lehetséges.
Szolgáltatások a Alsa, INTERCITÉS, FlixBus fedélzeten Lyon és Vichy között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Lyon és Vichy között a bus-vel.
Felszerelés Alsa INTERCITÉS FlixBus TER BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check check check check
luggage Poggyász check check check check check
bicycle Kerékpár check cross cross cross cross
power_sockets Hálózati aljzatok cross check check check check
food_and_drink Étel és ital cross check check check cross
air_con Légkondíciónálás cross cross check cross check

Lyon – Vichy CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
8.26kg
Busz
8.85kg
Járat
23.61kg
Autó
18.89kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Lyon és Vichy között?
A busz jegy Lyon és Vichy között 13 054,61 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 7 632,83 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Lyon és Vichy között?
A Lyon és Vichy közötti legolcsóbb jegy a 7 632,83 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Lyon és Vichy busz között?
A Lyon - Vichy a 118,06 km.
Mennyi ideig tart a Lyon és Vichy közötti busz?
A Lyon-től Vichy-ig átlagosan 4 ó és 0 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 32 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Lyon-tól a Vichy-ig?
A Lyon - Vichy 4 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Alsa, INTERCITÉS, FlixBus, TER, BlaBlaCar Bus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Lyon-ról Vichy-re?
A Lyon és Vichy között átlagosan napi 10 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Lyon és Vichy között?
A legkorábbi busz Lyon és Vichy között ekkor indul: 2:00. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Lyon és Vichy között?
A legújabb busz Lyon és Vichy között a 18:00 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Lyon és Vichy között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 7 632,83 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Lyon és busz Vichy között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Lyon és Vichy között 3 ó és 32 p.
Van közvetlen busz a Lyon-tól a Vichy-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Lyon és a Vichy között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Lyon-Vichy és busz között?
A busz út a Lyon-től a Vichy-ig 8.85kg CO2-kibocsátást eredményez.