Busz Budapest - Róma árak 14 398,89 Ft-tól

Innen kezd
14 398,89 Ft
Felfedez

Budapest – Róma, busz

A Budapest és Róma közötti út a busz által 810,69 km és 22 ó és 30 p. Naponta 24 kapcsolat van, az első indulás 5:00, az utolsó pedig 23:20. A Budapest-ről a Róma-re a busz-val már 14 398,89 Ft vagy 98 443,48 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 14 398,89 Ft.

Legalacsonyabb ár14 398,89 Ft
Utazás időtartama22 ó és 30 p
Napi csatlakozás24
Legalacsonyabb ár14 398,89 Ft
Legmagasabb ár98 443,48 Ft
Első indulás5:00
Utolsó indulás23:20
Távolság810,69 km
IndulásBudapest
ÉrkezésRóma
FuvarozókKarat - S, RegioJetTöbb

Busz Jegyek Budapest és Rome között

Indulási időpont
2023. nov. 30., csütörtök

Mikor a buszok a Budapest Róma menetrend?

Az első busz indul Budapest at 5:00, míg az utolsó levelek 23:20. A menetidő 22 ó és 30 p. Míg az első busz indul be 5:00, az utolsó levelek Budapesty át 23:20. A menetidő átlagosan , de eljuthat csak 18 ó és 25 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Rome között

Olcsó busz jegyek Budapest és Róma között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Róma között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Róma közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Róma-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Legjobb idő a Budapest és Rome közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 20 144,07 Ft és 42 111,18 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 52%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Budapest és Róma között

A legolcsóbb Budapest - Róma buszjegyek 20 102,47 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 23 283,63 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 28 771,30 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Róma

Ha busszal utazik ide: Róma, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az Itabus egy Olaszországban működő busztársaság, amely távolsági buszjáratokat kínál nagyobb városok és repülőterek között. Kiszolgálja Milánót, Rómát, Bolognát, Velencét és Olaszország más fontos városait. Az Itabus célja, hogy megfizethető és fenntartható utazási lehetőségeket biztosítson az utasok számára, különös tekintettel a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére és a környezetbarát gyakorlatok népszerűsítésére.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Az Union Ivkoni egy bolgár autóbusz-társaság, amely belföldön és nemzetközi viszonylatban is működik. Az 1992-ben alapított vállalat több mint 1000 autóbuszból álló flottájával Bulgária egyik legnagyobb autóbusz-üzemeltetőjévé nőtte ki magát. Az Union Ivkoni szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres buszjáratokat, charterjáratokat és nemzetközi útvonalakat Európa-szerte. A cég modern flottájáról, kényelmes buszairól és megbízható kiszolgálásáról ismert.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Róma-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Róma-re utazik.

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a Karat - S, RegioJet, Itabus fedélzeten Budapest és Róma között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Róma között a bus-vel.
Felszerelés Karat - S RegioJet Itabus Union Ivkoni FlixBus BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check check
food_and_drink Étel és ital check check check cross check cross
air_con Légkondíciónálás check check check check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check cross cross cross cross
luggage Poggyász cross check check check check check
accessibility Megközelíthetőség cross check cross cross cross cross
bicycle Kerékpár cross check cross cross cross cross

Budapest – Róma CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
56.75kg
Busz
60.8kg
Járat
162.14kg
Autó
129.71kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Budapest és Róma között?
A busz jegy Budapest és Róma között 33 154,89 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 14 398,89 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Róma között?
A Budapest és Róma közötti legolcsóbb jegy a 14 398,89 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Róma busz között?
A Budapest - Róma a 810,69 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Róma közötti busz?
A Budapest-től Róma-ig átlagosan 22 ó és 30 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 18 ó és 25 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Róma-ig?
A Budapest - Róma 7 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Karat - S, RegioJet, Itabus, Union Ivkoni, MarinoBus, FlixBus, TripstAir, BlaBlaCar Bus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Budapest-ról Róma-re?
A Budapest és Róma között átlagosan napi 24 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Budapest és Róma között?
A legkorábbi busz Budapest és Róma között ekkor indul: 5:00. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Budapest és Róma között?
A legújabb busz Budapest és Róma között a 23:20 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Róma között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 14 398,89 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és busz Róma között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Budapest és Róma között 18 ó és 25 p.
Van közvetlen busz a Budapest-tól a Róma-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Budapest és a Róma között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Róma és busz között?
A busz út a Budapest-től a Róma-ig 60.8kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Róma

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak