Busz Budapest - Stuttgart árak 3 430,27 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 3 430,27 Ft
Holnap 22 216,36 Ft
2 nap 18 394,07 Ft
3 nap 13 717,14 Ft

Budapest – Stuttgart, busz

A Budapest és Stuttgart közötti út a busz által 745,92 km és 15 ó és 37 p. Naponta 65 kapcsolat van, az első indulás 0:25, az utolsó pedig 23:20. A Budapest-ről a Stuttgart-re a busz-val már 3 430,27 Ft vagy 65 802,31 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 430,27 Ft.

Legalacsonyabb ár3 430,27 Ft
Utazás időtartama15 ó és 37 p
Napi csatlakozás65
Legalacsonyabb ár3 430,27 Ft
Legmagasabb ár65 802,31 Ft
Első indulás0:25
Utolsó indulás23:20
Távolság745,92 km
IndulásBudapest
ÉrkezésStuttgart
FuvarozókFlixTrain, Karat - STöbb

Busz Jegyek Budapest és Stuttgart között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Milyen idő a buszok Stuttgart?

Az út a Budapest Stuttgart veszi 15 ó és 37 p. Míg az első busz indul Budapest at 0:25, az utolsó a tervek 23:20. Az első busz Stuttgart levelek 0:25, míg az utolsó a tervek 23:20. A menetidő átlagosan 15 ó és 37 p, de a leggyorsabb kapcsolódások csak 11 ó és 30 p.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Stuttgart között

Olcsó busz jegyek Budapest és Stuttgart között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Stuttgart között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Stuttgart közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Stuttgart-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Budapest és Stuttgart közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 16 183,02 Ft és 28 598,62 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 43%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Budapest és Stuttgart között

A legolcsóbb Budapest - Stuttgart buszjegyek 19 507,43 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 26 968,10 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 37 544,75 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Stuttgart

Ha busszal utazik ide: Stuttgart, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Stuttgart-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Stuttgart-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
Szolgáltatások a FlixTrain, Karat - S, FlixBus fedélzeten Budapest és Stuttgart között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Stuttgart között a bus-vel.
Felszerelés FlixTrain Karat - S FlixBus BlaBlaCar Bus RegioJet
quiet_zone Csendes zóna check cross cross cross check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check
luggage Poggyász check cross check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross cross cross check
food_and_drink Étel és ital check check check cross check
air_con Légkondíciónálás check check check check check
bicycle Kerékpár check cross cross cross check
sleeper_couchette Alvó check cross cross cross cross

Budapest – Stuttgart CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
52.21kg
Busz
55.94kg
Járat
149.18kg
Autó
119.35kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Budapest és Stuttgart között?
A busz jegy Budapest és Stuttgart között 27 222,59 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 430,27 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Stuttgart között?
A Budapest és Stuttgart közötti legolcsóbb jegy a 3 430,27 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Stuttgart busz között?
A Budapest - Stuttgart a 745,92 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Stuttgart közötti busz?
A Budapest-től Stuttgart-ig átlagosan 15 ó és 37 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 11 ó és 30 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Stuttgart-ig?
A Budapest - Stuttgart 4 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixTrain, Karat - S, FlixBus, BlaBlaCar Bus, RegioJet szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Budapest-ról Stuttgart-re?
A Budapest és Stuttgart között átlagosan napi 65 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Budapest és Stuttgart között?
A legkorábbi busz Budapest és Stuttgart között ekkor indul: 0:25. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Budapest és Stuttgart között?
A legújabb busz Budapest és Stuttgart között a 23:20 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Stuttgart között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 3 430,27 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Budapest és Stuttgart között?
Átlagosan 22 van a Budapest-től a Stuttgart-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és busz Stuttgart között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Budapest és Stuttgart között 11 ó és 30 p.
Van közvetlen busz a Budapest-tól a Stuttgart-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Budapest és a Stuttgart között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Stuttgart és busz között?
A busz út a Budapest-től a Stuttgart-ig 55.94kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Stuttgart

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak