Busz Budapest - Berlin árak 12 149,02 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
12 149,02 Ft

Budapest – Berlin, busz

A Budapest és Berlin közötti út a busz által 688,94 km és 16 ó és 9 p. Naponta 120 kapcsolat van, az első indulás 0:25, az utolsó pedig 23:45. A Budapest-ről a Berlin-re a busz-val már 12 149,02 Ft vagy 56 197,56 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 12 149,02 Ft.

Legalacsonyabb ár12 149,02 Ft
Utazás időtartama16 ó és 9 p
Napi csatlakozás120
Legalacsonyabb ár12 149,02 Ft
Legmagasabb ár56 197,56 Ft
Első indulás0:25
Utolsó indulás23:45
Távolság688,94 km
IndulásBudapest
ÉrkezésBerlin
FuvarozókFlixBus, FlixTrainTöbb

Busz Jegyek Budapest és Berlin között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Mikorra a buszok a Berlin hagyni?

Az első busz indul Budapest at 0:25, míg az utolsó levelek 23:45. A menetidő 16 ó és 9 p. Az átlagos időtartama az út 16 ó és 9 p, de a leggyorsabb buszjárat kap, hogy az Berlin a 10 ó és 45 p. Az első busz a tervek 0:25 és az utolsó a 23:45.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Berlin között

Olcsó busz jegyek Budapest és Berlin között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Berlin között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Berlin közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Berlin-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Budapest és Berlin közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 6 276,41 Ft és 18 699,85 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 66%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Budapest és Berlin között

A legolcsóbb Budapest - Berlin buszjegyek 13 897,48 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 17 630,91 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 21 349,98 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Berlin

Ha busszal utazik ide: Berlin, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Berlin-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain és RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Berlin-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a FlixBus, FlixTrain, RegioJet fedélzeten Budapest és Berlin között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Berlin között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus FlixTrain RegioJet
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check check
accessibility Megközelíthetőség cross check check
bicycle Kerékpár cross check check
sleeper_couchette Alvó cross check cross

Budapest – Berlin CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
48.23kg
Busz
51.67kg
Járat
137.79kg
Autó
110.23kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Budapest és Berlin között?
A busz jegy Budapest és Berlin között 23 074,91 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 12 149,02 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Berlin között?
A Budapest és Berlin közötti legolcsóbb jegy a 12 149,02 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Berlin busz között?
A Budapest - Berlin a 688,94 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Berlin közötti busz?
A Budapest-től Berlin-ig átlagosan 16 ó és 9 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 10 ó és 45 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Berlin-ig?
A Budapest - Berlin 7 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, FlixTrain, European Sleeper, RegioJet, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus CZ s.r.o., FlixBus RO SRL, FlixBus DACH GmbH szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Budapest-ról Berlin-re?
A Budapest és Berlin között átlagosan napi 120 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Budapest és Berlin között?
A legkorábbi busz Budapest és Berlin között ekkor indul: 0:25. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Budapest és Berlin között?
A legújabb busz Budapest és Berlin között a 23:45 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Berlin között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 12 149,02 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Budapest és Berlin között?
Átlagosan 24 van a Budapest-től a Berlin-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és busz Berlin között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Budapest és Berlin között 10 ó és 45 p.
Van közvetlen busz a Budapest-tól a Berlin-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Budapest és a Berlin között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Berlin és busz között?
A busz út a Budapest-től a Berlin-ig 51.67kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Berlin

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak