Busz Brüsszel - Amszterdam árak 3 021,99 Ft-tól

Innen kezd
3 021,99 Ft
Felfedez

Brüsszel – Amszterdam, busz

A Brüsszel és Amszterdam közötti út a busz által 173,68 km és 3 ó és 25 p. Naponta 47 kapcsolat van, az első indulás 1:55, az utolsó pedig 21:45. A Brüsszel-ről a Amszterdam-re a busz-val már 3 021,99 Ft vagy 15 125,08 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 021,99 Ft.

Legalacsonyabb ár3 021,99 Ft
Utazás időtartama3 ó és 25 p
Napi csatlakozás47
Legalacsonyabb ár3 021,99 Ft
Legmagasabb ár15 125,08 Ft
Első indulás1:55
Utolsó indulás21:45
Távolság173,68 km
IndulásBrüsszel
ÉrkezésAmszterdam
FuvarozókFlixBus, Amsterdam Airport Express

Busz Jegyek Brussels és Amsterdam között

Indulási időpont
2023. nov. 30., csütörtök

Mikor az első és az utolsó buszok Brüsszel Amszterdam hagyni?

Ahhoz, hogy a Brüsszel Amszterdam busszal elviszi 3 ó és 25 p. Az első indulás a tervek szerint 1:55, míg az utolsó busz a 21:45. A legkorábbi alkalommal is indulnak Brüsszel y van 1:55, míg az utolsó busz a 21:45. A menetidő átlagosan 3 ó és 25 p de ez is elmúlt 2 ó és 40 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Brussels és Amsterdam között

Olcsó busz jegyek Brüsszel és Amszterdam között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Brüsszel és Amszterdam között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Brüsszel és Amszterdam közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Brüsszel-ről Amszterdam-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Legjobb idő a Brussels és Amsterdam közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 3 441,82 Ft és 6 422,20 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 46%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Brüsszel és Amszterdam között

A legolcsóbb Brüsszel - Amszterdam buszjegyek 3 165,71 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 3 690,50 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 4 387,37 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Amszterdam

Ha busszal utazik ide: Amszterdam, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Amsterdam Airport Express egy közvetlen buszjárat, amely összeköti az amszterdami Schiphol repülőteret a városközponttal. A szolgáltatást a Connexxion üzemelteti, és kényelmes és kényelmes utat kínál a repülőtér és a város között. A buszok csúcsidőben 7,5 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként közlekednek, menetidővel körülbelül 30 perc. A buszok ingyenes Wi-Fi-vel, légkondicionálóval és bőséges csomagtérrel felszereltek. Az Amsterdam Airport Express a városközpont számos pontján megáll, köztük a Museumplein, a Rijksmuseum, a Leidseplein és a Rembrandtplein, így az utazók könnyen elérhetik végső úti céljukat.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Szolgáltatások a FlixBus, BlaBlaCar Bus fedélzeten Brüsszel és Amszterdam között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Brüsszel és Amszterdam között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check
luggage Poggyász check check
food_and_drink Étel és ital check cross
air_con Légkondíciónálás check check

Brüsszel – Amszterdam CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
12.16kg
Busz
13.03kg
Járat
34.74kg
Autó
27.79kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Brüsszel és Amszterdam között?
A busz jegy Brüsszel és Amszterdam között 4 667,25 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 021,99 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Brüsszel és Amszterdam között?
A Brüsszel és Amszterdam közötti legolcsóbb jegy a 3 021,99 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Brüsszel és Amszterdam busz között?
A Brüsszel - Amszterdam a 173,68 km.
Mennyi ideig tart a Brüsszel és Amszterdam közötti busz?
A Brüsszel-től Amszterdam-ig átlagosan 3 ó és 25 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 40 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Brüsszel-tól a Amszterdam-ig?
A Brüsszel - Amszterdam 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, Amsterdam Airport Express, BlaBlaCar Bus, Nederlandse-Spoorwegen (NS) szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Brüsszel-ról Amszterdam-re?
A Brüsszel és Amszterdam között átlagosan napi 47 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Brüsszel és Amszterdam között?
A legkorábbi busz Brüsszel és Amszterdam között ekkor indul: 1:55. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Brüsszel és Amszterdam között?
A legújabb busz Brüsszel és Amszterdam között a 21:45 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Brüsszel és Amszterdam között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 3 021,99 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Brüsszel és Amszterdam között?
Átlagosan 46 van a Brüsszel-től a Amszterdam-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Brüsszel és busz Amszterdam között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Brüsszel és Amszterdam között 2 ó és 40 p.
Van közvetlen busz a Brüsszel-tól a Amszterdam-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Brüsszel és a Amszterdam között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Brüsszel-Amszterdam és busz között?
A busz út a Brüsszel-től a Amszterdam-ig 13.03kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Brüsszel címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Brüsszel-tól

Nemzetközi útvonalak Brüsszel-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Brüsszel címről

Főbb útvonalak ide: Amszterdam

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak