Vonat München - Köln árak 3 881,10 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

35 243,53 Ft
30 539,17 Ft
25 834,80 Ft

München – Köln, vonat

A München és Köln közötti út a vonat által 456,49 km és 5 ó és 27 p. Naponta 5 kapcsolat van, az első indulás 0:01, az utolsó pedig 23:57. A München-ről a Köln-re a vonat-val már 3 881,10 Ft vagy 27 402,93 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 881,10 Ft.

Legalacsonyabb ár3 881,10 Ft
Utazás időtartama5 ó és 27 p
Napi csatlakozás5
Legalacsonyabb ár3 881,10 Ft
Legmagasabb ár27 402,93 Ft
Első indulás0:01
Utolsó indulás23:57
Távolság456,49 km
IndulásMünchen
ÉrkezésKöln
FuvarozókDB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity

Vonat Jegyek Munich és Cologne között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Olcsó vonatjegyet München Köln a virail.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás München Köln a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerülnek a olcsó vonatjegyet München Köln?

Előjegyzés valóban lehetővé teszi, hogy menteni egy kis pénzt: sőt, lehet kapni olcsó vonatjegyet München Köln is csak 3 881,10 Ft, míg az átlagos ár 15 563,61 Ft.

Mely cégek utazás München Köln vonattal?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén szolgáló vasúti útvonal München - Köln.

Mi most nem a vonatok Köln szabadság és meddig tart az út?

Ez elviszi 5 ó és 27 p elérni Köln. A legkorábbi vonat elhagyja München át 0:01, míg az utolsó levelek 23:57. Az első vonat Köln órakor indul 0:01, míg az utolsó a 23:57. Átlagban az utazás időtartama 5 ó és 27 p, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Köln a 4 ó és 23 p.

Melyik állomás nem a vonatok Köln indulnak?

A vonatok Köln is indulnak Blumenstraße, München,Hopfenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München és megérkeznek Cologne Bonn Airport,Koeln Messe/deutz,Köln-Mülheim ,Köln, Hbf.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Munich és Cologne között

Olcsó vonat jegyek München és Köln között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen München és Köln között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a München és Köln közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a München-ről Köln-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Munich és Cologne közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 3 881,10 Ft és 38 767,89 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 90% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására München és Köln között

A legolcsóbb München - Köln vonatjegyek 12 380,32 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 20 395,71 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 32 534,60 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Köln-be

Ha vonattal utazik ide: Köln, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Express InterCity egyfajta vonatszolgáltatás, amely a világ számos országában működik. Úgy tervezték, hogy gyors és hatékony közlekedést biztosítson a nagyobb városok között, korlátozott megállókkal az út mentén. Az Express InterCity vonatok általában olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a kényelmes ülések, a légkondicionálás, valamint a fedélzeti étel- és italszolgáltatás. Első osztályú vagy üzleti osztályú ülőalkalmatosságokkal is rendelkezhetnek az utasok számára, akik extra kényelemre és kényelemre vágynak. Az Express InterCity vonatok gyakran népszerű választás az üzleti utazók, turisták és ingázók számára, akiknek gyorsan és kényelmesen kell utazniuk a városok között.

Bár nem olyan gyorsak, mint a nagysebességű ICE vonatok, a Deutsche Bahn InterCity vonatai akár 200 km/órás sebességgel is büszkélkedhetnek, tágas kocsikat és étkezési lehetőségeket kínálva. Ezek a vonatok számos német útvonalon, például Köln-Hamburg között közlekednek, és nemzetközi célállomásokra is eljutnak, köztük Amszterdamba és Luxemburgba. Egyes útvonalakon kétszintes vonatok is közlekednek.

Jegytípusok és lehetőségek München-től Köln-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a DB - InterCity Express (ICE) és DB - Intercity által biztosított lehetőségeket, ha München-ről Köln-re utazik.

Second Class

A Deutshce Bahn második osztálya kényelmes utazást biztosít normál ülőgarnitúrával, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorral és. A másodosztályú utasok ételt és italt vásárolhatnak a bár/bisztró kocsiból vagy az étteremkocsiból.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Deutsche Bahn első osztályú utazása luxus élményt nyújt kényelmes ülésekkel és számos kényelmi szolgáltatással, mint például a tágas ülőhelyek személyre szabott kiszolgálással és az exkluzív lounge hozzáférés a nagyobb állomásokon. Az első osztályú utasok rendeléseiket a helyükre szállíthatják, de aki nem szeretne várakozni, az étteremkocsiban is étkezhet, vagy a bár/bisztró kocsijából vásárolhat ételt és italt.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Az ICE vonatokon ingyenes Wi-Fi-t élvezhet, és hozzáférhet az ICE portálhoz filmek, tévéműsorok, hangoskönyvek, játékok és olvasnivalók számára.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Keresse a nyugalmat az ICE Frankfurton a 21-es (másodosztályú) és a 28/29-es (első osztályú) edzőben. Az ICE 104/105 Baselen Coach 31 (második osztály) és Coach 38/39 (első osztály).
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Legyen feltöltve, ha a vonaton minden két üléshez rendelkezésre áll egy konnektor.
luggage Poggyász open icon close icon
Az ICE-vonatokra korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Ha segítségre van szüksége a felszálláshoz, a vonatváltáshoz vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, forduljon a DB mobilitási szolgáltatásához. A személyzet mindig készen áll a segítségére és a gördülékeny utazás biztosítására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az ICE-vel választhat a teljes menü közül a fedélzeti étteremben vagy a gyors harapnivalók közül a bisztróban. Az első osztályú utasok számára az ingyenes ételeket és italokat közvetlenül az ülésen szolgálják fel. A DB változatos, negyedévente frissített menüje helyi és vegetáriánus/vegán ételeket tartalmaz.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Az ICE vonatok nemcsak légkondicionálást kínálnak, hanem környezetbarát rendszerekkel is újítanak, amelyek természetes hűtőközegekkel hűtenek és fűtenek.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Deutsche Bahn vonatain ügyeljen arra, hogy szétszerelve, szorosan be van-e csomagolva egy olyan tokba vagy fedőbe, amelyen fel van tüntetve a neve, és ingyen felviheti a fedélzetre. Egy normál és egy kézipoggyászt is bevihetsz. Csak győződjön meg arról, hogy kerékpárja ne álljon útjában más utazóknak, és ne zárja el a folyosókat. Megjegyzés: Speciális kerékpárok nem engedélyezettek, de ha Ön nemzetközi utazó, akkor nem kell aggódnia a csúcsidőszaki korlátozások miatt.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A helyközi vonatoknak légkondicionált szakaszai vannak.
wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn ingyenes WiFi-t vezet be az IC vonataira, és néhányan már kínálják a szolgáltatást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB IC vonatokon mindkét osztályban minden ülés rendelkezik elektromos csatlakozóaljzattal.
luggage Poggyász open icon close icon
Az IC vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Deutsche Bahn Mobilitási Szolgálata segítséget nyújt a beszálláshoz, a kiszálláshoz és a vonattranszferhez. A személyzet készséggel válaszol kérdésekre és gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A DB IC vonatokon van egy étterem, ahol étkezhet, vagy egy bisztró harapnivalókért. Ehet a bisztróban vagy a helyén. Az első osztályú utasok ingyenes ételt kapnak a helyükön. A menü változik, de mindig tartalmaz helyi ételeket, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az IC vonatokhoz jegy és foglalás szükséges a kerékpárokhoz, amely tartalmazza a foglalási költséget is. A kerékpárokat általában másodosztályú kocsikban tárolják, bár az ülése máshol is lehet.
Szolgáltatások a DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, Nightjet fedélzeten München és Köln között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat München és Köln között a train-vel.
Felszerelés DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity Nightjet
quiet_zone Csendes zóna check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check cross check
bicycle Kerékpár check cross check
sleeper_couchette Alvó check cross check

München – Köln CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
31.95kg
Busz
34.24kg
Járat
91.3kg
Autó
73.04kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a München és a Köln között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása München és Köln között 31.95kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy München és Köln között vonattal utazom? Ha vonattal utazik München és Köln között, 59.35 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 2.29 kg-ot a busszal és 41.09 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy München és Köln között?
A vonat jegy München és Köln között 15 563,61 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 881,10 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy München és Köln között?
A München és Köln közötti legolcsóbb jegy a 3 881,10 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság München és Köln vonat között?
A München - Köln a 456,49 km.
Mennyi ideig tart a München és Köln közötti vonat?
A München-től Köln-ig átlagosan 5 ó és 27 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 4 ó és 23 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a München-tól a Köln-ig?
A München - Köln 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, Nightjet szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta München-ról Köln-re?
A München és Köln között átlagosan napi 5 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat München és Köln között?
A legkorábbi vonat München és Köln között ekkor indul: 0:01. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat München és Köln között?
A legújabb vonat München és Köln között a 23:57 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet München és Köln között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 3 881,10 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy München és Köln között?
Átlagosan 2 van a München-től a Köln-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő München és vonat Köln között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje München és Köln között 4 ó és 23 p.
Van közvetlen vonat a München-tól a Köln-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a München és a Köln között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a München-Köln és vonat között?
A vonat út a München-től a Köln-ig 31.95kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a München címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a München-tól

Nemzetközi útvonalak München-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a München címről

Főbb útvonalak ide: Köln

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak