Vonat Nápoly - Afragola árak 588,05 Ft-tól

Innen kezd
588,05 Ft

Nápoly – Afragola, vonat

A Nápoly és Afragola közötti út a vonat által 11,52 km és 0 ó és 39 p. Naponta 20 kapcsolat van, az első indulás 6:25, az utolsó pedig 20:49. A Nápoly-ről a Afragola-re a vonat-val már 588,05 Ft vagy 5 880,46 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 588,05 Ft.

Legalacsonyabb ár588,05 Ft
Utazás időtartama0 ó és 39 p
Napi csatlakozás20
Legalacsonyabb ár588,05 Ft
Legmagasabb ár5 880,46 Ft
Első indulás6:25
Utolsó indulás20:49
Távolság11,52 km
IndulásNápoly
ÉrkezésAfragola
FuvarozókRegionale Veloce, Frecciarossa

Vonat Jegyek Naples és Afragola között

Indulási időpont
2024. márc. 3., vasárnap

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Nápoly Afragola.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Nápoly Afragola egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mi az ára a vonatjegyet Nápoly Afragola?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Nápoly Afragola az 588,05 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Afragola költsége átlagosan 5 194,40 Ft.

Mely cégek utazás Nápoly Afragola vonattal?

Ahhoz, hogy az Afragola vonattal, akkor hivatkozhat , csak egy példa a partnereink számára.

Meddig fog ez elviszi a Nápoly Afragola vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Az első vonat Afragola órakor indul 6:25, míg az utolsó a 20:49. Ahhoz, hogy a Nápoly Afragola vonattal, akkor meg kell 0 ó és 39 p. Az első vonat Afragola órakor indul 6:25, míg az utolsó a 20:49. Átlagban az utazás időtartama 0 ó és 39 p, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Afragola a 0 ó és 13 p.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Nápoly Afragola?

A vonatok Afragola is indulnak és megérkeznek .

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Naples és Afragola között

Olcsó vonat jegyek Nápoly és Afragola között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Nápoly és Afragola között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Nápoly és Afragola közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Nápoly-ről Afragola-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Naples és Afragola közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 4 116,32 Ft és 6 182,32 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 33% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Nápoly és Afragola között

A legolcsóbb Nápoly - Afragola vonatjegyek 627,25 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 2 387,79 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 5 880,46 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Afragola-be

Ha vonattal utazik ide: Afragola, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Frecciarossa, amelyet a Trenitalia, a nemzeti vasúttársaság üzemeltet, egy híres nagysebességű vasúti szolgáltatás Olaszországban. Az akár 300 km/h sebességet elérő FRECCIAROSSA vonatok összekötik a nagyobb városokat, köztük Rómát, Milánót, Nápolyt, Firenzét és Torinót.

Jegytípusok és lehetőségek Nápoly-től Afragola-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a Frecciarossa által biztosított lehetőségeket, ha Nápoly-ről Afragola-re utazik.

Premium

A prémium szolgáltatás szélesebb ülést, több lábteret és további kényelmi lehetőségeket, például üdvözlőitalt és válogatott újságokat tartalmaz. A Frecciarossa 1000 vonaton a 4-es kocsi Premium szintre van fenntartva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

Az alapfelszereltség az alapvető szolgáltatási szint, amely magában foglalja a kényelmes ülést és az alapvető fedélzeti szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Az 5-8-as autóbuszok a Standard szintre valók, az ülések szürke ökobőrrel vannak bevonva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Executive

Az Executive a legmagasabb szintű szolgáltatás, és magában foglalja a Business szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint személyes szórakoztató rendszert és ínyenc ételeket, amelyeket egy elkötelezett fedélzeti séf szolgál fel.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti szolgáltatás az üzleti utazók számára készült, és magában foglalja a prémium szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint hozzáférést a dedikált Business Lounge-hoz és elsőbbségi beszálláshoz. A Frecciarossa 1000 2. és 3. kocsija az Üzleti szintű szolgáltatás számára van fenntartva.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

bicycle Kerékpár open icon close icon
Az összecsukható kerékpárok kézipoggyászként megengedettek, míg a nem összecsukható kerékpárokat szét kell szerelni, és felszállás előtt a kalauznak vagy a peron személyzetének bemutatott utazótáskákba kell helyezni, és a vonat meghatározott részében kell elhelyezni.
wifi WiFi open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon ingyenes wifi áll rendelkezésre. Használja Portale FRECCE szolgáltatásukat filmek, TV-műsorok nézéséhez és hírekhez. Utazási frissítéseket és további foglalási lehetőségeket is biztosít.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Nyugalmat keresni? A Frecciarossa kijelölt csendes zónákat kínál a Business Class számára, hogy nyugodt, zavaró tényezőktől mentes utazást biztosítson.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modelltől függetlenül – legyen az ETR 500, ETR 600, ETR 700 vagy ETR 1000 – minden üléshez tartozik konnektor, hogy készülékei feltöltődjenek.
luggage Poggyász open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon semmilyen korlátozással nem kell szembenéznie a felvihető poggyász mennyiségét illetően. A kis táskákat és tárgyakat könnyedén elhelyezheti a fej feletti kosárban vagy az ülés alatt, a nagyobb bőröndöket pedig a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében elhelyezett csomagtartókban.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A speciális segítség egy telefonhívásnyira van azok számára, akiknek szükségük van rá. Tárcsázza az ingyenes 800 90 60 60-as zöld számot olasz vezetékes telefonokról vagy a nemzetközi +3902323232 számot bármely telefonról, külföldről is.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Csillapítsa éhségét a FrecciaBistrò-ban, amely a vonat központjában található. Vagy a nagyobb kényelem érdekében rendeljen közvetlenül az ülésére a Portale FRECCE EasyBistrò-ján keresztül. A prémium és üzleti osztályú utazók ingyenes harapnivalókat és italokat kapnak, az Executive osztályú utasok pedig Carlo Cracc séf által készített ínyenc ételekben gyönyörködhetnek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Nem számít a kinti időjárás, maradjon kényelmesen hűvös a fedélzeti légkondicionálóval.
Szolgáltatások a Frecciarossa fedélzeten Nápoly és Afragola között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Nápoly és Afragola között a train-vel.
Felszerelés Frecciarossa
quiet_zone Csendes zóna check
wifi WiFi check
power_sockets Hálózati aljzatok check
luggage Poggyász check
accessibility Megközelíthetőség check
food_and_drink Étel és ital check
air_con Légkondíciónálás check
bicycle Kerékpár check
sleeper_couchette Alvó check

Nápoly – Afragola CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
0.81kg
Busz
0.86kg
Járat
2.3kg
Autó
1.84kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Nápoly és a Afragola között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Nápoly és Afragola között 0.81kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Nápoly és Afragola között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Nápoly és Afragola között, 1.49 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.05 kg-ot a busszal és 1.03 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Nápoly és Afragola között?
A vonat jegy Nápoly és Afragola között 5 194,40 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 588,05 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Nápoly és Afragola között?
A Nápoly és Afragola közötti legolcsóbb jegy a 588,05 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Nápoly és Afragola vonat között?
A Nápoly - Afragola a 11,52 km.
Mennyi ideig tart a Nápoly és Afragola közötti vonat?
A Nápoly-től Afragola-ig átlagosan 0 ó és 39 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 13 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Nápoly-tól a Afragola-ig?
A Nápoly - Afragola 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Regionale Veloce, Frecciarossa, Metropolitano szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Nápoly-ról Afragola-re?
A Nápoly és Afragola között átlagosan napi 20 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Nápoly és Afragola között?
A legkorábbi vonat Nápoly és Afragola között ekkor indul: 6:25. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Nápoly és Afragola között?
A legújabb vonat Nápoly és Afragola között a 20:49 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Nápoly és Afragola között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 588,05 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Nápoly-ról a Afragola-re?
Vannak 1 állomás(ok), amelyekről a Nápoly-ról indulva Afragola-re léphet. Mehet a Naples Centrale és érkezhet a Napoli Afragola címre.
Hány közvetlen kapcsolat megy Nápoly és Afragola között?
Átlagosan 6 van a Nápoly-től a Afragola-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Nápoly és vonat Afragola között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Nápoly és Afragola között 0 ó és 13 p.
Van közvetlen vonat a Nápoly-tól a Afragola-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Nápoly és a Afragola között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Nápoly-Afragola és vonat között?
A vonat út a Nápoly-től a Afragola-ig 0.81kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Nápoly címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Nápoly-tól

Nemzetközi útvonalak Nápoly-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Nápoly címről

Egyéb népszerű útvonalak