Vonat Oberstdorf - München árak 7 801,41Ft-tól

Innen kezd
7 801,41Ft
Felfedez

Oberstdorf – München, vonat

A Oberstdorf és München közötti út a vonat által 126,4 km és 2 óra 13 perc. Naponta 165 kapcsolat van, az első indulás 05:38, az utolsó pedig 00:28. A Oberstdorf-ről a München-re a vonat-val már 7 801,41Ft vagy 21 091,24Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 7 801,41Ft.

Legjobb ár 7 801,41Ft
Utazás időtartama 2 óra 13 perc
Napi csatlakozás 165
Legalacsonyabb ár 7 801,41Ft
Legmagasabb ár 21 091,24Ft
Első indulás 05:38
Utolsó indulás 00:28
Távolság 126,4 km
Indulás Oberstdorf
Érkezés München
Fuvarozók DB - Intercity, DB - Regional Express,

Vonat Jegyek Oberstdorf és München között

  Sep 25
  Több
  20°
  Sep 26
  Több
  24°
  Sep 27
  Több
  24°
  Sep 28
  Több
  25°
  Sep 29
  Több
  25°
  Sep 30
  Több
  22°
  Oct 01
  Több
  17°
  Oct 02
  Több
  19°
  Oct 03
  Több
  16°
  Oct 04
  Több
  19°
  Oct 05
  Több
  22°
  Oct 06
  Több
  23°
  Oct 07
  Több
  23°
  Oct 08
  Több
  23°
  Oct 09
  Több
  18°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
20°

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Oberstdorf München.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Oberstdorf München egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mennyibe kerülnek a olcsó vonatjegyet Oberstdorf München?

Az átlagár vonatjegyet Oberstdorf München a 11 304,20Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Oberstdorf München körül lehet 5 057,19Ft.

Mely cégek szolgálják az útvonal Oberstdorf München?

Között virail partnerek, akkor is képes utazni Bahn, Deutsche Bahn, Regional Express, szolgálja a vonat közötti útvonalon Oberstdorf és München.

Deutsche Bahn német nemzeti vállalat. Nem csak a nemzeti és nemzetközi távolsági útvonalak a szomszédos országok, hanem regionális, helyi és elővárosi közlekedés.

Mutasd a teljes leírást Teljes leírás elrejtése
Olcsó jegyek Oberstdorf és München között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Oberstdorf és München között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Oberstdorf és München közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Oberstdorf-ről München-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 6 939Ft és 9 409Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 26% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Oberstdorf és München között

A legolcsóbb Oberstdorf - München vonatjegyek 3 783Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 7 241Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 8 836Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat München-be

Ha vonattal utazik ide: München, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Bayerische Regiobahn (BRB) egy regionális vasúttársaság, amelynek székhelye Bajorországban, Németországban található. A régióban több vonalon, többek között a München-Augsburg, a München-Landshut-Regensburg és a München-Mühldorf-Simbach vonalon utasforgalmat üzemeltet. A BRB-t 2008-ban alapították a Transdev Germany leányvállalataként, és azóta a bajor vasúti piac jelentős szereplőjévé vált. A társaság modern vonatparkot üzemeltet, beleértve az elektromos motorvonatokat és a dízelmotoros motorkocsikat, és arról híres, hogy megbízható és hatékony szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. A BRB elkötelezett a fenntartható közlekedés mellett, és számos intézkedést hajtott végre a környezeti hatások csökkentése érdekében.

Jegytípusok és lehetőségek Oberstdorf-től München-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a DB - Intercity által biztosított lehetőségeket, ha Oberstdorf-ről München-re utazik.

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.

WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.

WiFi
Csendes zóna
Hálózati aljzatok
Poggyász
Megközelíthetőség
Étel és ital
Légkondíciónálás
Kerékpár
Szolgáltatások a DB - Intercity, DB - Regional Express és Bayerische Regiobahn fedélzeten Oberstdorf és München között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Oberstdorf és München között a vonat-vel.
Felszerelés DB - Intercity DB - Regional Express Bayerische Regiobahn DB - Regionalbahn DB - EuroCity Express (ECE)
WiFi
Hálózati aljzatok
Poggyász
Étel és ital
Csendes zóna
Megközelíthetőség
Légkondíciónálás
Kerékpár
Alvó

Oberstdorf – München CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
0.9kg
Busz
5.8kg
Járat
233.1kg
Autó
22.5kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Oberstdorf és a München között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Oberstdorf és München között 0.9kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Oberstdorf és München között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Oberstdorf és München között, 232.2 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 5.0 kg-ot a busszal és 21.6 kg-ot az autóval szemben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Oberstdorf és München között?
A vonat jegy Oberstdorf és München között 10 957,25Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 7 801,41Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Oberstdorf és München között?
A Oberstdorf és München közötti legolcsóbb jegy a 7 801,41Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Oberstdorf és München vonat között?
A Oberstdorf - München a 126,4 km.
Mennyi ideig tart a Oberstdorf és München közötti vonat?
A Oberstdorf-től München-ig átlagosan 2 óra 35 perc. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 óra 13 perc-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Oberstdorf-tól a München-ig?
A Oberstdorf - München 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail DB - Intercity, DB - Regional Express, Bayerische Regiobahn, DB - Regionalbahn, Go-Ahead Bayern, DB - EuroCity Express (ECE) szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Oberstdorf-ról München-re?
A Oberstdorf és München között átlagosan napi 165 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Oberstdorf és München között?
A legkorábbi vonat Oberstdorf és München között ekkor indul: 05:38. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Oberstdorf és München között?
A legújabb vonat Oberstdorf és München között a 00:28 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Oberstdorf és München között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 7 801,41Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Oberstdorf-ról a München-re?
Vannak 3 állomás(ok), amelyekről a Oberstdorf-ról indulva München-re léphet. Mehet a Oberstdorf, Bahnhof, Oberstdorf, Langenwang(schwab) és érkezhet a München Ost, München Hbf Gl.27-36, München, Hbf Nord címre.
Hány közvetlen kapcsolat megy Oberstdorf és München között?
Átlagosan 11 van a Oberstdorf-től a München-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Oberstdorf és vonat München között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Oberstdorf és München között 2 óra 13 perc.
Van közvetlen vonat a Oberstdorf-tól a München-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Oberstdorf és a München között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Oberstdorf-München és vonat között?
A vonat út a Oberstdorf-től a München-ig 0.9kg CO2-kibocsátást eredményez.

Írja be a hírlevelünket

A legfrissebb híreket, termékfrissítéseket és exkluzív akciókat közvetlenül a postaládájában kaphatja meg

Felkapott útvonalak

Nemzetközi útvonalak Oberstdorf-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Oberstdorf címről

Főbb útvonalak ide: München

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak