Vonat Pisa - Bologna árak 5 860,85 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

5 860,85 Ft
5 860,85 Ft
5 860,85 Ft

Pisa – Bologna, vonat

A Pisa és Bologna közötti út a vonat által 114,79 km és 2 ó és 38 p. Naponta 38 kapcsolat van, az első indulás 4:15, az utolsó pedig 17:32. A Pisa-ről a Bologna-re a vonat-val már 5 860,85 Ft vagy 17 366,95 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 5 860,85 Ft.

Legalacsonyabb ár5 860,85 Ft
Utazás időtartama2 ó és 38 p
Napi csatlakozás38
Legalacsonyabb ár5 860,85 Ft
Legmagasabb ár17 366,95 Ft
Első indulás4:15
Utolsó indulás17:32
Távolság114,79 km
IndulásPisa
ÉrkezésBologna
FuvarozókPeople Mover, AutobusTöbb

Vonat Jegyek Pisa és Bologna között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Pisa Bologna.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Pisa Bologna egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mi a legolcsóbb árat vonatjegyet Bologna?

Előjegyzés valóban lehetővé teszi, hogy menteni egy kis pénzt: sőt, lehet kapni olcsó vonatjegyet Pisa Bologna is csak 5 860,85 Ft, míg az átlagos ár 9 248,00 Ft.

Mely cégek szolgálják az útvonal Pisa Bologna?

Ahhoz, hogy az Bologna vonattal, akkor hivatkozhat , csak egy példa a partnereink számára.

Mi most nem a vonatok Bologna szabadság és meddig tart az út?

Az első vonat Bologna órakor indul 4:15, míg az utolsó a 17:32. Ahhoz, hogy a Pisa Bologna vonattal, akkor meg kell 2 ó és 38 p. Az átlagos időtartama az út 2 ó és 38 p, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Bologna a 1 ó és 49 p. Az első vonat elhagyja Pisa at 4:15, míg az utolsó levelek 17:32.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Pisa - Bologna?

A vonatok Bologna indulnak Pisa (Pietrasantina car park),Pisa Airport,Pisa Aeroporto és érkezik Casalecchio - Garibaldi,BOLONIA,Bologna Central Station,Bologna / Borgo Panigale Airport.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Pisa és Bologna között

Olcsó vonat jegyek Pisa és Bologna között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Pisa és Bologna között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Pisa és Bologna közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Pisa-ről Bologna-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Pisa és Bologna közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 5 860,85 Ft és 8 224,80 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 29% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Pisa és Bologna között

A legolcsóbb Pisa - Bologna vonatjegyek 5 860,85 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 6 347,30 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 7 060,47 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Bologna-be

Ha vonattal utazik ide: Bologna, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Frecciarossa, amelyet a Trenitalia, a nemzeti vasúttársaság üzemeltet, egy híres nagysebességű vasúti szolgáltatás Olaszországban. Az akár 300 km/h sebességet elérő FRECCIAROSSA vonatok összekötik a nagyobb városokat, köztük Rómát, Milánót, Nápolyt, Firenzét és Torinót.

Bár nem olyan gyorsak, mint a nagysebességű ICE vonatok, a Deutsche Bahn InterCity vonatai akár 200 km/órás sebességgel is büszkélkedhetnek, tágas kocsikat és étkezési lehetőségeket kínálva. Ezek a vonatok számos német útvonalon, például Köln-Hamburg között közlekednek, és nemzetközi célállomásokra is eljutnak, köztük Amszterdamba és Luxemburgba. Egyes útvonalakon kétszintes vonatok is közlekednek.

Jegytípusok és lehetőségek Pisa-től Bologna-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a Frecciarossa és DB - Intercity által biztosított lehetőségeket, ha Pisa-ről Bologna-re utazik.

Standard

Az alapfelszereltség az alapvető szolgáltatási szint, amely magában foglalja a kényelmes ülést és az alapvető fedélzeti szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Az 5-8-as autóbuszok a Standard szintre valók, az ülések szürke ökobőrrel vannak bevonva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Premium

A prémium szolgáltatás szélesebb ülést, több lábteret és további kényelmi lehetőségeket, például üdvözlőitalt és válogatott újságokat tartalmaz. A Frecciarossa 1000 vonaton a 4-es kocsi Premium szintre van fenntartva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Executive

Az Executive a legmagasabb szintű szolgáltatás, és magában foglalja a Business szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint személyes szórakoztató rendszert és ínyenc ételeket, amelyeket egy elkötelezett fedélzeti séf szolgál fel.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti szolgáltatás az üzleti utazók számára készült, és magában foglalja a prémium szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint hozzáférést a dedikált Business Lounge-hoz és elsőbbségi beszálláshoz. A Frecciarossa 1000 2. és 3. kocsija az Üzleti szintű szolgáltatás számára van fenntartva.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

bicycle Kerékpár open icon close icon
Az összecsukható kerékpárok kézipoggyászként megengedettek, míg a nem összecsukható kerékpárokat szét kell szerelni, és felszállás előtt a kalauznak vagy a peron személyzetének bemutatott utazótáskákba kell helyezni, és a vonat meghatározott részében kell elhelyezni.
wifi WiFi open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon ingyenes wifi áll rendelkezésre. Használja Portale FRECCE szolgáltatásukat filmek, TV-műsorok nézéséhez és hírekhez. Utazási frissítéseket és további foglalási lehetőségeket is biztosít.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Nyugalmat keresni? A Frecciarossa kijelölt csendes zónákat kínál a Business Class számára, hogy nyugodt, zavaró tényezőktől mentes utazást biztosítson.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modelltől függetlenül – legyen az ETR 500, ETR 600, ETR 700 vagy ETR 1000 – minden üléshez tartozik konnektor, hogy készülékei feltöltődjenek.
luggage Poggyász open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon semmilyen korlátozással nem kell szembenéznie a felvihető poggyász mennyiségét illetően. A kis táskákat és tárgyakat könnyedén elhelyezheti a fej feletti kosárban vagy az ülés alatt, a nagyobb bőröndöket pedig a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében elhelyezett csomagtartókban.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A speciális segítség egy telefonhívásnyira van azok számára, akiknek szükségük van rá. Tárcsázza az ingyenes 800 90 60 60-as zöld számot olasz vezetékes telefonokról vagy a nemzetközi +3902323232 számot bármely telefonról, külföldről is.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Csillapítsa éhségét a FrecciaBistrò-ban, amely a vonat központjában található. Vagy a nagyobb kényelem érdekében rendeljen közvetlenül az ülésére a Portale FRECCE EasyBistrò-ján keresztül. A prémium és üzleti osztályú utazók ingyenes harapnivalókat és italokat kapnak, az Executive osztályú utasok pedig Carlo Cracc séf által készített ínyenc ételekben gyönyörködhetnek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Nem számít a kinti időjárás, maradjon kényelmesen hűvös a fedélzeti légkondicionálóval.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A helyközi vonatoknak légkondicionált szakaszai vannak.
wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn ingyenes WiFi-t vezet be az IC vonataira, és néhányan már kínálják a szolgáltatást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB IC vonatokon mindkét osztályban minden ülés rendelkezik elektromos csatlakozóaljzattal.
luggage Poggyász open icon close icon
Az IC vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Deutsche Bahn Mobilitási Szolgálata segítséget nyújt a beszálláshoz, a kiszálláshoz és a vonattranszferhez. A személyzet készséggel válaszol kérdésekre és gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A DB IC vonatokon van egy étterem, ahol étkezhet, vagy egy bisztró harapnivalókért. Ehet a bisztróban vagy a helyén. Az első osztályú utasok ingyenes ételt kapnak a helyükön. A menü változik, de mindig tartalmaz helyi ételeket, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az IC vonatokhoz jegy és foglalás szükséges a kerékpárokhoz, amely tartalmazza a foglalási költséget is. A kerékpárokat általában másodosztályú kocsikban tárolják, bár az ülése máshol is lehet.
Szolgáltatások a Autobus, Frecciarossa, DB - Intercity fedélzeten Pisa és Bologna között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Pisa és Bologna között a train-vel.
Felszerelés Autobus Frecciarossa DB - Intercity
wifi WiFi check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check cross
power_sockets Hálózati aljzatok cross check check
luggage Poggyász cross check check
accessibility Megközelíthetőség cross check cross
food_and_drink Étel és ital cross check check
air_con Légkondíciónálás cross check cross
bicycle Kerékpár cross check cross
sleeper_couchette Alvó cross check cross

Pisa – Bologna CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
8.04kg
Busz
8.61kg
Járat
22.96kg
Autó
18.37kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Pisa és a Bologna között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Pisa és Bologna között 8.04kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Pisa és Bologna között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Pisa és Bologna között, 14.92 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.57 kg-ot a busszal és 10.33 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Pisa és Bologna között?
A vonat jegy Pisa és Bologna között 9 248,00 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 5 860,85 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Pisa és Bologna között?
A Pisa és Bologna közötti legolcsóbb jegy a 5 860,85 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Pisa és Bologna vonat között?
A Pisa - Bologna a 114,79 km.
Mennyi ideig tart a Pisa és Bologna közötti vonat?
A Pisa-től Bologna-ig átlagosan 2 ó és 38 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 49 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Pisa-tól a Bologna-ig?
A Pisa - Bologna 4 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail People Mover, Autobus, Frecciarossa, DB - Intercity, Regionale Veloce szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Pisa-ról Bologna-re?
A Pisa és Bologna között átlagosan napi 38 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Pisa és Bologna között?
A legkorábbi vonat Pisa és Bologna között ekkor indul: 4:15. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Pisa és Bologna között?
A legújabb vonat Pisa és Bologna között a 17:32 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Pisa és Bologna között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 5 860,85 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Pisa és vonat Bologna között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Pisa és Bologna között 1 ó és 49 p.
Van közvetlen vonat a Pisa-tól a Bologna-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Pisa és a Bologna között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Pisa-Bologna és vonat között?
A vonat út a Pisa-től a Bologna-ig 8.04kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Pisa címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Pisa-tól

Nemzetközi útvonalak Pisa-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Pisa címről

Főbb útvonalak ide: Bologna

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak