Vonat Sheffield - Blackpool árak 16 939,63 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
16 939,63 Ft

Sheffield – Blackpool, vonat

A Sheffield és Blackpool közötti út a vonat által 115,24 km és 2 ó és 57 p. Naponta 83 kapcsolat van, az első indulás 4:02, az utolsó pedig 21:14. A Sheffield-ről a Blackpool-re a vonat-val már 16 939,63 Ft vagy 17 990,28 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 16 939,63 Ft.

Legalacsonyabb ár16 939,63 Ft
Utazás időtartama2 ó és 57 p
Napi csatlakozás83
Legalacsonyabb ár16 939,63 Ft
Legmagasabb ár17 990,28 Ft
Első indulás4:02
Utolsó indulás21:14
Távolság115,24 km
IndulásSheffield
ÉrkezésBlackpool
FuvarozókCrossCountry, TransPennine ExpressTöbb

Vonat Jegyek Sheffield és Blackpool között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Sheffield Blackpool.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mi az ára a vonatjegyet Sheffield Blackpool?

Az átlagár vonatjegyet Sheffield Blackpool a 17 711,93 Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Sheffield Blackpool körül lehet 16 939,63 Ft.

Mely cégek utazás Sheffield Blackpool vonattal?

Között virail partnerek, akkor is képes utazni , szolgálja a vonat közötti útvonalon Sheffield és Blackpool.

Meddig kell meg kell, hogy a Blackpool vonattal?

A vonatok közötti Sheffield és Blackpool vegye 2 ó és 57 p. Az első vonat elhagyja a 4:02, míg az utolsó van 21:14 Míg az első vonat a Blackpool levelek 4:02, az utolsó a tervek szerint 21:14. Az átlagos időtartama az út a 2 ó és 57 p, de a leggyorsabb vonatok lehet kapni, hogy az Blackpool a 2 ó és 11 p.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Sheffield Blackpool?

Vonatok indulnak Sheffield Sheffield, Coach Station,Sheffield Sheaf St 5,Sheffield - Meadowhall és megérkeznek Blackpool North,Blackpool pleasure beach,Clifton Drive North,Blackpool, Market Street (Stop MA2).

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Sheffield és Blackpool között

Olcsó vonat jegyek Sheffield és Blackpool között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Sheffield és Blackpool között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Sheffield és Blackpool közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Sheffield-ről Blackpool-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Sheffield és Blackpool közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Sheffield és Blackpool között

A legolcsóbb Sheffield - Blackpool vonatjegyek 6 005,91 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 10 886,69 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 20 197,41 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Blackpool-be

Ha vonattal utazik ide: Blackpool, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Northern egy vonatüzemeltető társaság, amely személyszállítási szolgáltatásokat nyújt egész Anglia északi részén. A Northern a Northern Trains Ltd. tulajdona, amely a „DOHL” részlege, a Közlekedési Minisztérium állami szektorbeli holdingtársasága. Az Arriva UK Trains tulajdona, és minden hétköznap több mint 2500 járatot üzemeltet olyan városokban, mint Manchester, Liverpool, Leeds és Newcastle.

A TransPennine Express egy vonatüzemeltető vállalat az Egyesült Királyságban, amely helyközi vonatszolgáltatásokat nyújt Észak-Anglia és Skócia területén. A vállalat olyan nagyvárosok között üzemeltet szolgáltatásokat, mint Manchester, Liverpool, Leeds, Newcastle, Edinburgh és Glasgow. A Transpennine Express számos jegyopciót kínál, beleértve az elővételes jegyeket, a szezonon kívüli jegyeket és a rugalmas jegyeket. A cég olyan fedélzeti szolgáltatásokat is biztosít, mint az ingyenes Wi-Fi, konnektorok és frissítők.

Szolgáltatások a Northern Rail, East Midlands Railway fedélzeten Sheffield és Blackpool között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Sheffield és Blackpool között a train-vel.
Felszerelés Northern Rail East Midlands Railway
quiet_zone Csendes zóna check check
wifi WiFi check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check
luggage Poggyász check check
food_and_drink Étel és ital check check

Sheffield – Blackpool CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
8.07kg
Busz
8.64kg
Járat
23.05kg
Autó
18.44kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Sheffield és a Blackpool között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Sheffield és Blackpool között 8.07kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Sheffield és Blackpool között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Sheffield és Blackpool között, 14.98 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.57 kg-ot a busszal és 10.37 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Sheffield és Blackpool között?
A vonat jegy Sheffield és Blackpool között 17 711,93 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 16 939,63 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Sheffield és Blackpool között?
A Sheffield és Blackpool közötti legolcsóbb jegy a 16 939,63 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Sheffield és Blackpool vonat között?
A Sheffield - Blackpool a 115,24 km.
Mennyi ideig tart a Sheffield és Blackpool közötti vonat?
A Sheffield-től Blackpool-ig átlagosan 2 ó és 57 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 11 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Sheffield-tól a Blackpool-ig?
A Sheffield - Blackpool 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail CrossCountry, TransPennine Express, Northern Rail, East Midlands Railway szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Sheffield-ról Blackpool-re?
A Sheffield és Blackpool között átlagosan napi 83 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Sheffield és Blackpool között?
A legkorábbi vonat Sheffield és Blackpool között ekkor indul: 4:02. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Sheffield és Blackpool között?
A legújabb vonat Sheffield és Blackpool között a 21:14 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Sheffield és Blackpool között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 16 939,63 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Sheffield és vonat Blackpool között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Sheffield és Blackpool között 2 ó és 11 p.
Van közvetlen vonat a Sheffield-tól a Blackpool-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Sheffield és a Blackpool között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Sheffield-Blackpool és vonat között?
A vonat út a Sheffield-től a Blackpool-ig 8.07kg CO2-kibocsátást eredményez.