Találjon vonatjáratot Zabrze - Cieszyn között

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Zabrze – Cieszyn, vonat

A Zabrze és Cieszyn közötti út a vonat által 64,79 km és 5 ó és 16 p. Naponta 7 kapcsolat van, az első indulás 0:04, az utolsó pedig 23:57. A Zabrze-ről a Cieszyn-re a vonat-val már vagy áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: .

Utazás időtartama5 ó és 16 p
Napi csatlakozás7
Első indulás0:04
Utolsó indulás23:57
Távolság64,79 km
IndulásZabrze
ÉrkezésCieszyn
Fuvarozókrozklad

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Zabrze Cieszyn.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Zabrze Cieszyn a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerülnek a vonatjegyet Zabrze Cieszyn?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Zabrze Cieszyn az . Ha nem tervez előre, vonatjegyet Cieszyn költsége átlagosan .

Mely cégek szolgálják az útvonal Zabrze Cieszyn?

Ahhoz, hogy az Cieszyn vonattal, akkor hivatkozhat , csak egy példa a partnereink számára.

Mi most nem a vonatok Cieszyn szabadság és meddig tart az út?

Az első vonat Cieszyn órakor indul 0:04, míg az utolsó a 23:57. Ahhoz, hogy a Zabrze Cieszyn vonattal, akkor meg kell 5 ó és 16 p. Az első vonat Cieszyn órakor indul 0:04, míg az utolsó a 23:57. Átlagban az utazás időtartama 5 ó és 16 p, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Cieszyn a 2 ó és 3 p.

Mely állomás lehet vonattal Cieszyn és hol lesz érkezik?

Akkor vonattal Cieszyn a Zabrze, Plac Warszawski,Zabrze Central Bus Station, ami érkezik Cieszyn, Hilarego Filasiewicza,Cieszyn, MOP Gumna,CIESZYN.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése
Olcsó vonat jegyek Zabrze és Cieszyn között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Zabrze és Cieszyn között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Zabrze és Cieszyn közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Zabrze-ről Cieszyn-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Zabrze és Cieszyn között

A legolcsóbb Zabrze - Cieszyn vonatjegyek 3 191,13 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 6 619,76 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 9 906,61 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Cieszyn-be

Ha vonattal utazik ide: Cieszyn, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Zabrze – Cieszyn CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
4.54kg
Busz
4.86kg
Járat
12.96kg
Autó
10.37kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Zabrze és a Cieszyn között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Zabrze és Cieszyn között 4.54kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Zabrze és Cieszyn között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Zabrze és Cieszyn között, 8.42 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.32 kg-ot a busszal és 5.83 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mekkora a távolság Zabrze és Cieszyn vonat között?
A Zabrze - Cieszyn a 64,79 km.
Mennyi ideig tart a Zabrze és Cieszyn közötti vonat?
A Zabrze-től Cieszyn-ig átlagosan 5 ó és 16 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 3 p-ban ér el.
Hány vonat vált naponta Zabrze-ról Cieszyn-re?
A Zabrze és Cieszyn között átlagosan napi 7 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Zabrze és Cieszyn között?
A legkorábbi vonat Zabrze és Cieszyn között ekkor indul: 0:04. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Zabrze és Cieszyn között?
A legújabb vonat Zabrze és Cieszyn között a 23:57 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mi a leggyorsabb utazási idő Zabrze és vonat Cieszyn között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Zabrze és Cieszyn között 2 ó és 3 p.
Van közvetlen vonat a Zabrze-tól a Cieszyn-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Zabrze és a Cieszyn között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Zabrze-Cieszyn és vonat között?
A vonat út a Zabrze-től a Cieszyn-ig 4.54kg CO2-kibocsátást eredményez.