Vonat Zürich - Budapest árak 19 389,82 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
19 389,82 Ft

Zürich – Budapest, vonat

A Zürich és Budapest közötti út a vonat által 789,46 km és 13 ó és 12 p. Naponta 3 kapcsolat van, az első indulás 6:40, az utolsó pedig 21:40. A Zürich-ről a Budapest-re a vonat-val már 19 389,82 Ft vagy 87 356,14 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 19 389,82 Ft.

Legalacsonyabb ár19 389,82 Ft
Utazás időtartama13 ó és 12 p
Napi csatlakozás3
Legalacsonyabb ár19 389,82 Ft
Legmagasabb ár87 356,14 Ft
Első indulás6:40
Utolsó indulás21:40
Távolság789,46 km
IndulásZürich
ÉrkezésBudapest
FuvarozókRegioJet, ÖBB

Vonat Jegyek Zurich és Budapest között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Zürich Budapest.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Zürich Budapest a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mi az ára a vonatjegyet Zürich Budapest?

Az átlagár vonatjegyet Zürich Budapest a 55 143,00 Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Zürich Budapest körül lehet 19 389,82 Ft.

Vonatok Zürich Budapest: ahol a cégek utazik?

Ahhoz, hogy az Budapest vonattal, akkor hivatkozhat , csak egy példa a partnereink számára.

Mi most nem a vonatok Budapest szabadság és meddig tart az út?

A vonatok közötti Zürich és Budapest vegye 13 ó és 12 p. Az első vonat elhagyja a 6:40, míg az utolsó van 21:40 Az első vonat Budapest órakor indul 6:40, míg az utolsó a 21:40. Átlagban az utazás időtartama 13 ó és 12 p, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Budapest a 11 ó és 10 p.

Mely állomás lehet vonattal Budapest és hol lesz érkezik?

A vonatok Budapest is indulnak Zürich Enge, Bahnhof,Zürich HB SZU,Zurich Oerlikon,Zurich Altstetten,Zürich Stadelhofen, Bahnhof és megérkeznek BUDAPEST - Nyugati,Budapest Keleti Pu,Budapest Kelenfold,Budapest Deli,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Népliget M,Budapeszt,Budapest Airport (BUD).

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Zurich és Budapest között

Olcsó vonat jegyek Zürich és Budapest között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Zürich és Budapest között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Zürich és Budapest közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Zürich-ről Budapest-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Zurich és Budapest közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 26 901,13 Ft és 68 338,74 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 61% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Zürich és Budapest között

A legolcsóbb Zürich - Budapest vonatjegyek 32 354,27 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 43 741,77 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 56 076,03 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Budapest-be

Ha vonattal utazik ide: Budapest, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Zürich-től Budapest-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Zürich-ről Budapest-re utazik.

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a RegioJet, ÖBB fedélzeten Zürich és Budapest között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Zürich és Budapest között a train-vel.
Felszerelés RegioJet ÖBB
quiet_zone Csendes zóna check check
wifi WiFi check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check
luggage Poggyász check check
accessibility Megközelíthetőség check check
food_and_drink Étel és ital check check
air_con Légkondíciónálás check check
bicycle Kerékpár check check
sleeper_couchette Alvó cross check

Zürich – Budapest CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
55.26kg
Busz
59.21kg
Járat
157.89kg
Autó
126.31kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Zürich és a Budapest között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Zürich és Budapest között 55.26kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Zürich és Budapest között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Zürich és Budapest között, 102.63 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 3.95 kg-ot a busszal és 71.05 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Zürich és Budapest között?
A vonat jegy Zürich és Budapest között 55 143,00 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 19 389,82 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Zürich és Budapest között?
A Zürich és Budapest közötti legolcsóbb jegy a 19 389,82 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Zürich és Budapest vonat között?
A Zürich - Budapest a 789,46 km.
Mennyi ideig tart a Zürich és Budapest közötti vonat?
A Zürich-től Budapest-ig átlagosan 13 ó és 12 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 11 ó és 10 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Zürich-tól a Budapest-ig?
A Zürich - Budapest 1 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail RegioJet, ÖBB szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Zürich-ról Budapest-re?
A Zürich és Budapest között átlagosan napi 3 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Zürich és Budapest között?
A legkorábbi vonat Zürich és Budapest között ekkor indul: 6:40. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Zürich és Budapest között?
A legújabb vonat Zürich és Budapest között a 21:40 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Zürich és Budapest között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 19 389,82 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Zürich és vonat Budapest között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Zürich és Budapest között 11 ó és 10 p.
Van közvetlen vonat a Zürich-tól a Budapest-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Zürich és a Budapest között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Zürich-Budapest és vonat között?
A vonat út a Zürich-től a Budapest-ig 55.26kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Zürich címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Zürich-tól

Nemzetközi útvonalak Zürich-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Zürich címről

Főbb útvonalak ide: Budapest

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak