Busz Berlin - Drezda árak 3 097,04 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 3 881,10 Ft
Holnap 3 881,10 Ft
2 nap 3 881,10 Ft
3 nap 3 881,10 Ft

Berlin – Drezda, busz

A Berlin és Drezda közötti út a busz által 165,57 km és 2 ó és 32 p. Naponta 188 kapcsolat van, az első indulás 0:10, az utolsó pedig 23:59. A Berlin-ről a Drezda-re a busz-val már 3 097,04 Ft vagy 35 196,49 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 097,04 Ft.

Legalacsonyabb ár3 097,04 Ft
Utazás időtartama2 ó és 32 p
Napi csatlakozás188
Legalacsonyabb ár3 097,04 Ft
Legmagasabb ár35 196,49 Ft
Első indulás0:10
Utolsó indulás23:59
Távolság165,57 km
IndulásBerlin
ÉrkezésDrezda
FuvarozókEuropean Sleeper, FlixTrainTöbb

Busz Jegyek Berlin és Dresden között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Milyen idő a buszok Drezda?

Ahhoz, hogy a Berlin Drezda busszal elviszi 2 ó és 32 p. Az első indulás a tervek szerint 0:10, míg az utolsó busz a 23:59. Míg az első busz indul be 0:10, az utolsó levelek Berliny át 23:59. A menetidő átlagosan , de eljuthat csak 1 ó és 55 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Berlin és Dresden között

Olcsó busz jegyek Berlin és Drezda között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Berlin és Drezda között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Berlin és Drezda közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Berlin-ről Drezda-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Berlin és Dresden közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 2 332,58 Ft és 5 994,15 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 61%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Berlin és Drezda között

A legolcsóbb Berlin - Drezda buszjegyek 4 014,39 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 4 709,92 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 5 798,13 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Drezda

Ha busszal utazik ide: Drezda, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Berlin-től Drezda-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain és RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Berlin-ről Drezda-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a FlixTrain, RegioJet, FlixBus fedélzeten Berlin és Drezda között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Berlin és Drezda között a bus-vel.
Felszerelés FlixTrain RegioJet FlixBus
quiet_zone Csendes zóna check check cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check check cross
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
bicycle Kerékpár check check cross
sleeper_couchette Alvó check cross cross

Berlin – Drezda CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
11.59kg
Busz
12.42kg
Járat
33.11kg
Autó
26.49kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Berlin és Drezda között?
A busz jegy Berlin és Drezda között 5 633,48 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 097,04 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Berlin és Drezda között?
A Berlin és Drezda közötti legolcsóbb jegy a 3 097,04 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Berlin és Drezda busz között?
A Berlin - Drezda a 165,57 km.
Mennyi ideig tart a Berlin és Drezda közötti busz?
A Berlin-től Drezda-ig átlagosan 2 ó és 32 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 55 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Berlin-tól a Drezda-ig?
A Berlin - Drezda 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail European Sleeper, FlixTrain, RegioJet, FlixBus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Berlin-ról Drezda-re?
A Berlin és Drezda között átlagosan napi 188 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Berlin és Drezda között?
A legkorábbi busz Berlin és Drezda között ekkor indul: 0:10. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Berlin és Drezda között?
A legújabb busz Berlin és Drezda között a 23:59 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Berlin és Drezda között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 3 097,04 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Berlin és Drezda között?
Átlagosan 187 van a Berlin-től a Drezda-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Berlin és busz Drezda között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Berlin és Drezda között 1 ó és 55 p.
Van közvetlen busz a Berlin-tól a Drezda-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Berlin és a Drezda között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Berlin-Drezda és busz között?
A busz út a Berlin-től a Drezda-ig 12.42kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Berlin címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Berlin-tól

Nemzetközi útvonalak Berlin-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Berlin címről

Főbb útvonalak ide: Drezda

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak