Busz Dortmund - Frankfurt am Main árak 3 783,09 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 6 296,01 Ft
Holnap 5 276,73 Ft
2 nap 3 783,09 Ft
3 nap Több

Dortmund – Frankfurt am Main, busz

A Dortmund és Frankfurt am Main közötti út a busz által 177,78 km és 3 ó és 37 p. Naponta 12 kapcsolat van, az első indulás 3:05, az utolsó pedig 23:40. A Dortmund-ről a Frankfurt am Main-re a busz-val már 3 783,09 Ft vagy 23 764,88 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 783,09 Ft.

Legalacsonyabb ár3 783,09 Ft
Utazás időtartama3 ó és 37 p
Napi csatlakozás12
Legalacsonyabb ár3 783,09 Ft
Legmagasabb ár23 764,88 Ft
Első indulás3:05
Utolsó indulás23:40
Távolság177,78 km
IndulásDortmund
ÉrkezésFrankfurt am Main
FuvarozókFlixTrain, FlixBus

Busz Jegyek Dortmund és Frankfurt között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Mikorra a buszok a Frankfurt am Main hagyni?

Az első busz indul Dortmund at 3:05, míg az utolsó levelek 23:40. A menetidő 3 ó és 37 p. Míg az első busz indul be 3:05, az utolsó levelek Dortmundy át 23:40. A menetidő átlagosan , de eljuthat csak 3 ó és 5 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Dortmund és Frankfurt között

Olcsó busz jegyek Dortmund és Frankfurt am Main között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Dortmund és Frankfurt am Main között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Dortmund és Frankfurt am Main közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Dortmund-ről Frankfurt am Main-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Dortmund és Frankfurt közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 4 347,62 Ft és 7 875,89 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 45%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Dortmund és Frankfurt am Main között

A legolcsóbb Dortmund - Frankfurt am Main buszjegyek 5 182,64 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 6 392,06 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 7 730,84 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Frankfurt am Main

Ha busszal utazik ide: Frankfurt am Main, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

Jegytípusok és lehetőségek Dortmund-től Frankfurt am Main-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain által biztosított lehetőségeket, ha Dortmund-ről Frankfurt am Main-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
Szolgáltatások a FlixTrain, FlixBus fedélzeten Dortmund és Frankfurt am Main között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Dortmund és Frankfurt am Main között a bus-vel.
Felszerelés FlixTrain FlixBus
quiet_zone Csendes zóna check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check
luggage Poggyász check check
accessibility Megközelíthetőség check cross
food_and_drink Étel és ital check check
air_con Légkondíciónálás check check
bicycle Kerékpár check cross
sleeper_couchette Alvó check cross

Dortmund – Frankfurt am Main CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
12.44kg
Busz
13.33kg
Járat
35.56kg
Autó
28.45kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Dortmund és Frankfurt am Main között?
A busz jegy Dortmund és Frankfurt am Main között 6 609,63 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 783,09 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Dortmund és Frankfurt am Main között?
A Dortmund és Frankfurt am Main közötti legolcsóbb jegy a 3 783,09 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Dortmund és Frankfurt am Main busz között?
A Dortmund - Frankfurt am Main a 177,78 km.
Mennyi ideig tart a Dortmund és Frankfurt am Main közötti busz?
A Dortmund-től Frankfurt am Main-ig átlagosan 3 ó és 37 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 5 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Dortmund-tól a Frankfurt am Main-ig?
A Dortmund - Frankfurt am Main 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixTrain, FlixBus, FlixBus DACH GmbH szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Dortmund-ról Frankfurt am Main-re?
A Dortmund és Frankfurt am Main között átlagosan napi 12 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Dortmund és Frankfurt am Main között?
A legkorábbi busz Dortmund és Frankfurt am Main között ekkor indul: 3:05. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Dortmund és Frankfurt am Main között?
A legújabb busz Dortmund és Frankfurt am Main között a 23:40 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Dortmund és Frankfurt am Main között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 3 783,09 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Dortmund és Frankfurt am Main között?
Átlagosan 12 van a Dortmund-től a Frankfurt am Main-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Dortmund és busz Frankfurt am Main között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Dortmund és Frankfurt am Main között 3 ó és 5 p.
Van közvetlen busz a Dortmund-tól a Frankfurt am Main-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Dortmund és a Frankfurt am Main között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Dortmund-Frankfurt am Main és busz között?
A busz út a Dortmund-től a Frankfurt am Main-ig 13.33kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Dortmund címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Dortmund-tól

Nemzetközi útvonalak Dortmund-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Dortmund címről

Főbb útvonalak ide: Frankfurt am Main

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak