Busz Köln - Frankfurt am Main árak 3 289,14 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 3 489,07 Ft
Holnap 3 489,07 Ft
2 nap 3 489,07 Ft
3 nap 3 489,07 Ft

Köln – Frankfurt am Main, busz

A Köln és Frankfurt am Main közötti út a busz által 152,8 km és 2 ó és 34 p. Naponta 52 kapcsolat van, az első indulás 2:00, az utolsó pedig 23:35. A Köln-ről a Frankfurt am Main-re a busz-val már 3 289,14 Ft vagy 30 523,49 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 289,14 Ft.

Legalacsonyabb ár3 289,14 Ft
Utazás időtartama2 ó és 34 p
Napi csatlakozás52
Legalacsonyabb ár3 289,14 Ft
Legmagasabb ár30 523,49 Ft
Első indulás2:00
Utolsó indulás23:35
Távolság152,8 km
IndulásKöln
ÉrkezésFrankfurt am Main
FuvarozókFlixTrain, FlixBusTöbb

Busz Jegyek Cologne és Frankfurt között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Milyen idő a buszok Frankfurt am Main?

Az első busz indul Köln at 2:00, míg az utolsó levelek 23:35. A menetidő 2 ó és 34 p. Az átlagos időtartama az út 2 ó és 34 p, de a leggyorsabb buszjárat kap, hogy az Frankfurt am Main a 1 ó és 55 p. Az első busz a tervek 2:00 és az utolsó a 23:35.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Cologne és Frankfurt között

Olcsó busz jegyek Köln és Frankfurt am Main között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Köln és Frankfurt am Main között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Köln és Frankfurt am Main közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Köln-ről Frankfurt am Main-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Cologne és Frankfurt közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 897,75 Ft és 4 108,48 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 78%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Köln és Frankfurt am Main között

A legolcsóbb Köln - Frankfurt am Main buszjegyek 2 846,14 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 3 580,54 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 3 986,95 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Frankfurt am Main

Ha busszal utazik ide: Frankfurt am Main, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Köln-től Frankfurt am Main-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain és RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Köln-ről Frankfurt am Main-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a FlixTrain, FlixBus, RegioJet fedélzeten Köln és Frankfurt am Main között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Köln és Frankfurt am Main között a bus-vel.
Felszerelés FlixTrain FlixBus RegioJet BlaBlaCar Bus
quiet_zone Csendes zóna check cross check cross
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check
luggage Poggyász check check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross check cross
food_and_drink Étel és ital check check check cross
air_con Légkondíciónálás check check check check
bicycle Kerékpár check cross check cross
sleeper_couchette Alvó check cross cross cross

Köln – Frankfurt am Main CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
10.7kg
Busz
11.46kg
Járat
30.56kg
Autó
24.45kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Köln és Frankfurt am Main között?
A busz jegy Köln és Frankfurt am Main között 5 837,33 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 289,14 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Köln és Frankfurt am Main között?
A Köln és Frankfurt am Main közötti legolcsóbb jegy a 3 289,14 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Köln és Frankfurt am Main busz között?
A Köln - Frankfurt am Main a 152,8 km.
Mennyi ideig tart a Köln és Frankfurt am Main közötti busz?
A Köln-től Frankfurt am Main-ig átlagosan 2 ó és 34 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 55 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Köln-tól a Frankfurt am Main-ig?
A Köln - Frankfurt am Main 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixTrain, FlixBus, RegioJet, BlaBlaCar Bus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Köln-ról Frankfurt am Main-re?
A Köln és Frankfurt am Main között átlagosan napi 52 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Köln és Frankfurt am Main között?
A legkorábbi busz Köln és Frankfurt am Main között ekkor indul: 2:00. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Köln és Frankfurt am Main között?
A legújabb busz Köln és Frankfurt am Main között a 23:35 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Köln és Frankfurt am Main között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 3 289,14 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Köln és Frankfurt am Main között?
Átlagosan 51 van a Köln-től a Frankfurt am Main-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Köln és busz Frankfurt am Main között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Köln és Frankfurt am Main között 1 ó és 55 p.
Van közvetlen busz a Köln-tól a Frankfurt am Main-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Köln és a Frankfurt am Main között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Köln-Frankfurt am Main és busz között?
A busz út a Köln-től a Frankfurt am Main-ig 11.46kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Köln címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Köln-tól

Nemzetközi útvonalak Köln-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Köln címről

Főbb útvonalak ide: Frankfurt am Main

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak