Busz Sztrí - Liberec árak 13 238,87 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Sztrí – Liberec, busz

A Sztrí és Liberec közötti út a busz által 650,95 km és 20 ó és 51 p. Naponta 2 kapcsolat van, az első indulás 0:30, az utolsó pedig 18:30. A Sztrí-ről a Liberec-re a busz-val már 13 238,87 Ft vagy 36 274,57 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 13 238,87 Ft.

Legalacsonyabb ár13 238,87 Ft
Utazás időtartama20 ó és 51 p
Napi csatlakozás2
Legalacsonyabb ár13 238,87 Ft
Legmagasabb ár36 274,57 Ft
Első indulás0:30
Utolsó indulás18:30
Távolság650,95 km
IndulásSztrí
ÉrkezésLiberec
FuvarozókAGA TRAVEL, BryndzakTöbb

Mikorra a buszok a Liberec hagyni?

Ahhoz, hogy a Sztrí Liberec busszal elviszi 20 ó és 51 p. Az első indulás a tervek szerint 0:30, míg az utolsó busz a 18:30. Az első busz Liberec levelek 0:30, míg az utolsó a tervek 18:30. A menetidő átlagosan 20 ó és 51 p, de a leggyorsabb kapcsolódások csak 15 ó és 30 p.

Olcsó busz jegyek Sztrí és Liberec között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Sztrí és Liberec között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Sztrí és Liberec közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Sztrí-ről Liberec-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Sztrí és Liberec között

A legolcsóbb Sztrí - Liberec buszjegyek 14 928,52 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 19 489,47 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 22 561,35 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Liberec

Ha busszal utazik ide: Liberec, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Euroclub LLC egy olyan cég, amely magas színvonalú utazási szolgáltatások nyújtására szakosodott ügyfeleinek. A cég az utazással kapcsolatos szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a szállodafoglalást, repülőjegy-foglalást, autókölcsönzést és utasbiztosítást. Az Euroclub LLC tapasztalt utazási szakemberekből álló csapata fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy ügyfelei zökkenőmentesen és élvezetesen utazhassanak. A cég elkötelezett amellett, hogy kiváló ügyfélszolgálatot nyújtson, és megbízható és megbízható hírnevet szerzett magának. Az Euroclub LLC egyéni és vállalati ügyfeleket egyaránt kiszolgál, és erős jelenléte van az utazási ágazatban. A cég székhelye az Egyesült Államokban található, és globális partner- és leányvállalatokkal rendelkezik.

Szolgáltatások a AGA TRAVEL, Euroclub fedélzeten Sztrí és Liberec között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Sztrí és Liberec között a bus-vel.
Felszerelés AGA TRAVEL Euroclub
power_sockets Hálózati aljzatok check check
air_con Légkondíciónálás check check
wifi WiFi cross check
food_and_drink Étel és ital cross check

Sztrí – Liberec CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
45.57kg
Busz
48.82kg
Járat
130.19kg
Autó
104.15kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Sztrí és Liberec között?
A busz jegy Sztrí és Liberec között 18 045,16 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 13 238,87 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Sztrí és Liberec között?
A Sztrí és Liberec közötti legolcsóbb jegy a 13 238,87 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Sztrí és Liberec busz között?
A Sztrí - Liberec a 650,95 km.
Mennyi ideig tart a Sztrí és Liberec közötti busz?
A Sztrí-től Liberec-ig átlagosan 20 ó és 51 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 15 ó és 30 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Sztrí-tól a Liberec-ig?
A Sztrí - Liberec 4 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail AGA TRAVEL, Bryndzak, Euroclub, KLR Bus, D.M.D szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Sztrí-ról Liberec-re?
A Sztrí és Liberec között átlagosan napi 2 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Sztrí és Liberec között?
A legkorábbi busz Sztrí és Liberec között ekkor indul: 0:30. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Sztrí és Liberec között?
A legújabb busz Sztrí és Liberec között a 18:30 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Sztrí és Liberec között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 13 238,87 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Sztrí és Liberec között?
Átlagosan 2 van a Sztrí-től a Liberec-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Sztrí és busz Liberec között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Sztrí és Liberec között 15 ó és 30 p.
Van közvetlen busz a Sztrí-tól a Liberec-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Sztrí és a Liberec között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Sztrí-Liberec és busz között?
A busz út a Sztrí-től a Liberec-ig 48.82kg CO2-kibocsátást eredményez.