Találjon vonatjáratot Gyula - Békéscsaba között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 15 perc
Csatlakozások naponta 16
Első indulás 07:00
Utolsó indulás 23:02
Távolság 14 km

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Gyula Békéscsaba.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Gyula Békéscsaba a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mely cégek szolgálják az útvonal Gyula Békéscsaba?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Gyula Békéscsaba által kínált Mavhu.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több

Vonatok Gyula - Békéscsaba

Meddig tart ettől Gyula Békéscsaba és mikor a vonatok indulnak?

Míg az első vonat a Békéscsaba levelek 06:00, az utolsó a tervek szerint 23:02. Az átlagos időtartama az út a 15 perc, de a leggyorsabb vonatok lehet kapni, hogy az Békéscsaba a 13 perc.

Mely állomás lehet vonattal Békéscsaba és hol lesz érkezik?

Akkor vonattal Békéscsaba a Gyula, ami érkezik Békéscsaba.

Néha lehet, hogy olcsóbb megoldásokat, amelyek egy pillantást korlátozott ajánlatokat vagy hűség hozzáférhetővé tett a vállalat honlapján.

Mivel az út közötti Gyula és Békéscsaba viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.