Vonat Milánó - Livorno árak 5 057,19 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Több
Több
Több

Milánó – Livorno, vonat

A Milánó és Livorno közötti út a vonat által 231,85 km és 4 ó és 51 p. Naponta 293 kapcsolat van, az első indulás 4:35, az utolsó pedig 21:37. A Milánó-ről a Livorno-re a vonat-val már 5 057,19 Ft vagy 63 508,93 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 5 057,19 Ft.

Legalacsonyabb ár5 057,19 Ft
Utazás időtartama4 ó és 51 p
Napi csatlakozás293
Legalacsonyabb ár5 057,19 Ft
Legmagasabb ár63 508,93 Ft
Első indulás4:35
Utolsó indulás21:37
Távolság231,85 km
IndulásMilánó
ÉrkezésLivorno
FuvarozókFrecciarossa, Regionale VeloceTöbb

Vonat Jegyek Milan és Livorno között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Milánó Livorno.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Milánó Livorno?

Átlagban, a vonat jegyeket Milánó Livorno költség 19 009,56 Ft, de ha lehet előre lefoglalni, vagy válasszon kevésbé népszerű napját és időpontját, meg tudná találni olcsó vonatjegyet 5 057,19 Ft.

Mely cégek utazás Milánó Livorno vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Milánó Livorno által kínált .

Mi most nem a vonatok Livorno szabadság és meddig tart az út?

Ez elviszi 4 ó és 51 p elérni Livorno. A legkorábbi vonat elhagyja Milánó át 4:35, míg az utolsó levelek 21:37. A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Livorno a 3 ó és 7 p, de átlagosan tart 4 ó és 51 p. Az első vonat élén Livorno van 4:35, míg az utolsó levelek Milánó át 21:37.

Mik az indulási és érkezési állomások Milánó és Livorno?

A vonatok Livorno indulnak Rho - Fiera Milano,Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Milano, Lampugnano,MILANO,Milan Linate Airport (LIN),Milano Cadorna,Milano, Sesto San Giovanni,Milan Rogoredo,Milano - Porta Garibaldi,Milan Bergamo Airport (BGY),Milan - San Donato,Milano Centrale,Milano, Lambrate és érkezik Livorno (Italy).

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Milan és Livorno között

Olcsó vonat jegyek Milánó és Livorno között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Milánó és Livorno között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Milánó és Livorno közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Milánó-ről Livorno-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Milan és Livorno közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 6 296,01 Ft és 10 137,91 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 38% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Milánó és Livorno között

A legolcsóbb Milánó - Livorno vonatjegyek 2 203,21 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 8 498,56 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 10 447,61 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Livorno-be

Ha vonattal utazik ide: Livorno, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Trenitalia, Olaszország nemzeti vasúttársasága által üzemeltetett Frecciabianca egy nagysebességű vasúti szolgáltatás, amely Olaszország kiemelkedő városait köti össze, mint például Milánó, Velence, Bologna, Firenze, Róma és Lecce. A 200 km/h végsebességgel üzemelő Frecciabianca vonatok első és másodosztályú ülőhelyet kínálnak az utasoknak. Ez a szolgáltatás az olaszországi Frecciarossa nagysebességű vonatcsaládhoz tartozik.

A Frecciargento egy nagysebességű vasúti szolgáltatás, amelyet a Trenitalia, Olaszország nemzeti vasúttársasága üzemeltet. A "Frecciargento" név olaszul "ezüst nyilat" jelent, a vonatok pedig karcsú, modern dizájnjukról és gyors sebességükről ismertek. A Frecciargento vonatok nagy sebességű vonalakon és hagyományos vonalakon közlekednek, összekötve Olaszország nagyobb városait, köztük Rómát, Veronát, Milánót, Velencét, Firenzét és Nápolyt. A Frecciargento a Trenitalia által kínált számos nagysebességű vonatszolgáltatás egyike, beleértve a Frecciarossát és a Frecciabiancát.

A Frecciarossa, amelyet a Trenitalia, a nemzeti vasúttársaság üzemeltet, egy híres nagysebességű vasúti szolgáltatás Olaszországban. Az akár 300 km/h sebességet elérő FRECCIAROSSA vonatok összekötik a nagyobb városokat, köztük Rómát, Milánót, Nápolyt, Firenzét és Torinót.

Jegytípusok és lehetőségek Milánó-től Livorno-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a Frecciabianca, Frecciargento és Frecciarossa által biztosított lehetőségeket, ha Milánó-ről Livorno-re utazik.

Second Class

A Frecciabianca második osztályában élvezheti az utazást a négyes sorban elhelyezett állítható ülésekkel (2+2), az összecsukható asztalokkal, az olvasólámpákkal és a tágas csomagtérrel. Ha utazás közben megéhezik, ne felejtsen el harapni a FrecciaBistrò kávézó-bárból!
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Frecciabianca első osztályában olyan üléseket talál, amelyek tágasabbak a második osztályhoz képest. Ráadásul már utazása elején kényeztetheti magát üdvözlőitallal, harapnivalóval és újságokkal.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

A Frecciargento Standard osztályában időt tölthet a FRECCE Portálon, kényelmes utazást élvezhet az állítható üléseken, töltheti készülékeit elektromos csatlakozók segítségével, valamint ízletes ételeket és italokat kóstolhat a FrecciaBistrò bárban.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Frecciargento első osztályában a Second Class összes kényelmét, valamint a tágasabb és kényelmesebb üléseket élvezheti. Ezenkívül ingyenes harapnivalókkal és egy kis üdvözlőitallal (kávé vagy prosecco) várja a vendégeket.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

Az alapfelszereltség az alapvető szolgáltatási szint, amely magában foglalja a kényelmes ülést és az alapvető fedélzeti szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Az 5-8-as autóbuszok a Standard szintre valók, az ülések szürke ökobőrrel vannak bevonva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Premium

A prémium szolgáltatás szélesebb ülést, több lábteret és további kényelmi lehetőségeket, például üdvözlőitalt és válogatott újságokat tartalmaz. A Frecciarossa 1000 vonaton a 4-es kocsi Premium szintre van fenntartva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Executive

Az Executive a legmagasabb szintű szolgáltatás, és magában foglalja a Business szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint személyes szórakoztató rendszert és ínyenc ételeket, amelyeket egy elkötelezett fedélzeti séf szolgál fel.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti szolgáltatás az üzleti utazók számára készült, és magában foglalja a prémium szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint hozzáférést a dedikált Business Lounge-hoz és elsőbbségi beszálláshoz. A Frecciarossa 1000 2. és 3. kocsija az Üzleti szintű szolgáltatás számára van fenntartva.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Jelenleg a Frecciabianca vonatokon nincs fedélzeti szórakoztató portál. De használhatja saját adatait.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden üléshez tartozik konnektor, hogy az eszközei feltöltődjenek.
luggage Poggyász open icon close icon
A Frecciabianca vonatokon semmilyen korlátozással nem kell szembenéznie a felvihető poggyász mennyiségét illetően. A kis táskákat és tárgyakat könnyedén elhelyezheti a fej feletti kosárban vagy az ülés alatt, a nagyobb bőröndöket pedig a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében elhelyezett csomagtartókban.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A speciális segítség egy telefonhívásnyira van azok számára, akiknek szükségük van rá. Tárcsázza az ingyenes 800 90 60 60-as zöld számot olasz vezetékes telefonokról vagy a nemzetközi +3902323232 számot bármely telefonról, külföldről is.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A FrecciaBistrò kávézó-bárban különféle harapnivalókat és ételeket kínálnak. Ezenkívül a Portale FRECCE portálon keresztül kényelmesen rendelhet a helyéről. Lehetőség van saját frissítővel is.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Nem számít a kinti időjárás, maradjon kényelmesen hűvös a fedélzeti légkondicionálóval.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az összecsukható kerékpárok kézipoggyászként megengedettek, míg a nem összecsukható kerékpárokat szét kell szerelni, és felszállás előtt a vezetőnek vagy a peron személyzetének bemutatott utazótáskákba kell helyezni, és a vonat meghatározott részében kell elhelyezni.
wifi WiFi open icon close icon
A Frecciargento vonatokon ingyenes wifi áll rendelkezésre. Használja Portale FRECCE szolgáltatásukat filmek, TV-k nézéséhez és hírekhez. Utazási frissítéseket és további foglalási lehetőségeket is biztosít.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden üléshez tartozik konnektor, hogy az eszközei feltöltődjenek.
luggage Poggyász open icon close icon
A Frecciargento vonatokon semmilyen korlátozással nem kell szembenéznie a felvihető poggyász mennyiségét illetően. A kis táskákat és tárgyakat könnyedén elhelyezheti a fej feletti kosárban vagy az ülés alatt, a nagyobb bőröndöket pedig a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében elhelyezett csomagtartókban.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A speciális segítség egy telefonhívásnyira van azok számára, akiknek szükségük van rá. Tárcsázza az ingyenes 800 90 60 60-as zöld számot olasz vezetékes telefonokról vagy a nemzetközi +3902323232 számot bármely telefonról, külföldről is.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A Frecciargento vonatokon a FrecciaBistrò kávézó-bár harapnivalókat, ételeket és italokat kínál. Használja a Portale FRECCE portált az egyszerű helyben történő rendeléshez, vagy forduljon a személyzethez. Az első osztályú utazók ingyenes vizet, kávét és harapnivalókat fogyaszthatnak.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Nem számít a kinti időjárás, a fedélzeti légkondicionálóval kényelmesen hűvös maradhat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az összecsukható kerékpárok kézipoggyászként megengedettek, míg a nem összecsukható kerékpárokat szét kell szerelni, és felszállás előtt a kalauznak vagy a peron személyzetének bemutatott utazótáskákba kell helyezni, és a vonat meghatározott részében kell elhelyezni.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az összecsukható kerékpárok kézipoggyászként megengedettek, míg a nem összecsukható kerékpárokat szét kell szerelni, és felszállás előtt a kalauznak vagy a peron személyzetének bemutatott utazótáskákba kell helyezni, és a vonat meghatározott részében kell elhelyezni.
wifi WiFi open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon ingyenes wifi áll rendelkezésre. Használja Portale FRECCE szolgáltatásukat filmek, TV-műsorok nézéséhez és hírekhez. Utazási frissítéseket és további foglalási lehetőségeket is biztosít.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Nyugalmat keresni? A Frecciarossa kijelölt csendes zónákat kínál a Business Class számára, hogy nyugodt, zavaró tényezőktől mentes utazást biztosítson.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modelltől függetlenül – legyen az ETR 500, ETR 600, ETR 700 vagy ETR 1000 – minden üléshez tartozik konnektor, hogy készülékei feltöltődjenek.
luggage Poggyász open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon semmilyen korlátozással nem kell szembenéznie a felvihető poggyász mennyiségét illetően. A kis táskákat és tárgyakat könnyedén elhelyezheti a fej feletti kosárban vagy az ülés alatt, a nagyobb bőröndöket pedig a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében elhelyezett csomagtartókban.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A speciális segítség egy telefonhívásnyira van azok számára, akiknek szükségük van rá. Tárcsázza az ingyenes 800 90 60 60-as zöld számot olasz vezetékes telefonokról vagy a nemzetközi +3902323232 számot bármely telefonról, külföldről is.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Csillapítsa éhségét a FrecciaBistrò-ban, amely a vonat központjában található. Vagy a nagyobb kényelem érdekében rendeljen közvetlenül az ülésére a Portale FRECCE EasyBistrò-ján keresztül. A prémium és üzleti osztályú utazók ingyenes harapnivalókat és italokat kapnak, az Executive osztályú utasok pedig Carlo Cracc séf által készített ínyenc ételekben gyönyörködhetnek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Nem számít a kinti időjárás, maradjon kényelmesen hűvös a fedélzeti légkondicionálóval.
Szolgáltatások a Frecciarossa, Frecciabianca, Frecciargento fedélzeten Milánó és Livorno között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Milánó és Livorno között a train-vel.
Felszerelés Frecciarossa Frecciabianca Frecciargento Autobus DB - Intercity
quiet_zone Csendes zóna check check check cross cross
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check cross check
luggage Poggyász check check check cross check
accessibility Megközelíthetőség check check check cross cross
food_and_drink Étel és ital check check check cross check
air_con Légkondíciónálás check check check cross cross
bicycle Kerékpár check check check cross cross
sleeper_couchette Alvó check check check cross cross

Milánó – Livorno CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
16.23kg
Busz
17.39kg
Járat
46.37kg
Autó
37.1kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Milánó és a Livorno között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Milánó és Livorno között 16.23kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Milánó és Livorno között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Milánó és Livorno között, 30.14 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.16 kg-ot a busszal és 20.87 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Milánó és Livorno között?
A vonat jegy Milánó és Livorno között 19 009,56 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 5 057,19 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Milánó és Livorno között?
A Milánó és Livorno közötti legolcsóbb jegy a 5 057,19 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Milánó és Livorno vonat között?
A Milánó - Livorno a 231,85 km.
Mennyi ideig tart a Milánó és Livorno közötti vonat?
A Milánó-től Livorno-ig átlagosan 4 ó és 51 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 7 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Milánó-tól a Livorno-ig?
A Milánó - Livorno 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Frecciarossa, Regionale Veloce, Frecciabianca, Frecciargento, InterCityNotte, Autobus, DB - Intercity szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Milánó-ról Livorno-re?
A Milánó és Livorno között átlagosan napi 293 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Milánó és Livorno között?
A legkorábbi vonat Milánó és Livorno között ekkor indul: 4:35. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Milánó és Livorno között?
A legújabb vonat Milánó és Livorno között a 21:37 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Milánó és Livorno között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 5 057,19 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Milánó és Livorno között?
Átlagosan 12 van a Milánó-től a Livorno-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Milánó és vonat Livorno között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Milánó és Livorno között 3 ó és 7 p.
Van közvetlen vonat a Milánó-tól a Livorno-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Milánó és a Livorno között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Milánó-Livorno és vonat között?
A vonat út a Milánó-től a Livorno-ig 16.23kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Milánó címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Milánó-tól

Nemzetközi útvonalak Milánó-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Milánó címről

Főbb útvonalak ide: Livorno

Egyéb népszerű útvonalak