Vonat Morbegno - Livorno árak 6 350,89 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Morbegno – Livorno, vonat

A Morbegno és Livorno közötti út a vonat által 294,88 km és 5 ó és 40 p. Naponta 25 kapcsolat van, az első indulás 4:50, az utolsó pedig 19:00. A Morbegno-ről a Livorno-re a vonat-val már 6 350,89 Ft vagy 64 018,57 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 6 350,89 Ft.

Legalacsonyabb ár6 350,89 Ft
Utazás időtartama5 ó és 40 p
Napi csatlakozás25
Legalacsonyabb ár6 350,89 Ft
Legmagasabb ár64 018,57 Ft
Első indulás4:50
Utolsó indulás19:00
Távolság294,88 km
IndulásMorbegno
ÉrkezésLivorno
FuvarozókTrenitalia, Trenord

Olcsó vonatjegyet Morbegno Livorno a virail.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Morbegno Livorno?

Részére előzetes bejelentkezéssel, megtalálja az olcsó vonatjegyet Morbegno Livorno származó 6 350,89 Ft. Azonban vonatjegyet erre útvonal költsége átlagosan mintegy 18 386,23 Ft.

Mely cégek elviszi a Morbegno Livorno vonattal?

Között virail partnerek, akkor is képes utazni , szolgálja a vonat közötti útvonalon Morbegno és Livorno.

Mi most nem a vonatok Livorno szabadság és meddig tart az út?

A vonatok közötti Morbegno és Livorno vegye 5 ó és 40 p. Az első vonat elhagyja a 4:50, míg az utolsó van 19:00 Míg az első vonat a Livorno levelek 4:50, az utolsó a tervek szerint 19:00. Az átlagos időtartama az út a 5 ó és 40 p, de a leggyorsabb vonatok lehet kapni, hogy az Livorno a 3 ó és 49 p.

Melyik állomás nem a vonatok Livorno indulnak?

A vonatok Livorno y hagyja Morbegno Morbegno és érkezik a Livorno (Italy).

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése
Olcsó vonat jegyek Morbegno és Livorno között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Morbegno és Livorno között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Morbegno és Livorno közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Morbegno-ről Livorno-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Morbegno és Livorno között

A legolcsóbb Morbegno - Livorno vonatjegyek 7 087,91 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 8 013,10 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 10 235,91 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Livorno-be

Ha vonattal utazik ide: Livorno, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Ferrovie dello Stato Italiane a Trenitalia tulajdonosa, amely Olaszország fő vonatüzemeltetőjeként szolgál. A Frecciarossa nagysebességű vonatok Milánót, Rómát, Nápolyt, Firenzét és Torinót kötik össze, akár 300 km/h (186 mph) sebességgel. A Frecciargento és a Frecciabianca két másik nagy sebességű szolgáltatás, amelyek valamivel lassabb sebességgel működnek, de kapcsolatot biztosítanak kisebb városokkal és településekkel. A Trenitalia regionális és helyközi vonatokat üzemeltet, valamint nemzetközi kapcsolatokat biztosít a szomszédos országokba az EuroCity vonatokon keresztül.

A 2011-ben a Trenitalia és a Ferrovie Nord Milano partnerségével alapított Trenord kiemelkedő regionális vasúttársaság. Megbízható elővárosi és regionális vasúti szolgáltatások nyújtására specializálódott az olaszországi Lombardián belül, miközben megkönnyíti a kapcsolatokat Lombardia és a svájci Ticino olasz nyelvű régiója között. A Trenord elsősorban Lombardia kiszolgálására helyezi a hangsúlyt, zökkenőmentes utazást biztosít Milánó és szomszédos városai között, közlekedési lehetőségeket biztosítva a lakosok és a látogatók számára. Ezenkívül a Trenord határon átnyúló útvonalakat is kínál, megkönnyítve az olyan célpontokba való könnyű utazást, mint Chiasso, Bellinzona, Mendrisio és Lugano.

Szolgáltatások a Trenitalia, Trenord, Thello fedélzeten Morbegno és Livorno között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Morbegno és Livorno között a train-vel.
Felszerelés Trenitalia Trenord Thello
quiet_zone Csendes zóna check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
bicycle Kerékpár check check check
sleeper_couchette Alvó check cross cross

Morbegno – Livorno CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
20.64kg
Busz
22.12kg
Járat
58.98kg
Autó
47.18kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Morbegno és a Livorno között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Morbegno és Livorno között 20.64kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Morbegno és Livorno között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Morbegno és Livorno között, 38.34 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.48 kg-ot a busszal és 26.54 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Morbegno és Livorno között?
A vonat jegy Morbegno és Livorno között 18 386,23 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 6 350,89 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Morbegno és Livorno között?
A Morbegno és Livorno közötti legolcsóbb jegy a 6 350,89 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Morbegno és Livorno vonat között?
A Morbegno - Livorno a 294,88 km.
Mennyi ideig tart a Morbegno és Livorno közötti vonat?
A Morbegno-től Livorno-ig átlagosan 5 ó és 40 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 49 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Morbegno-tól a Livorno-ig?
A Morbegno - Livorno 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Trenitalia, Trenord, Thello szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Morbegno-ról Livorno-re?
A Morbegno és Livorno között átlagosan napi 25 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Morbegno és Livorno között?
A legkorábbi vonat Morbegno és Livorno között ekkor indul: 4:50. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Morbegno és Livorno között?
A legújabb vonat Morbegno és Livorno között a 19:00 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Morbegno és Livorno között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 6 350,89 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Morbegno és vonat Livorno között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Morbegno és Livorno között 3 ó és 49 p.
Van közvetlen vonat a Morbegno-tól a Livorno-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Morbegno és a Livorno között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Morbegno-Livorno és vonat között?
A vonat út a Morbegno-től a Livorno-ig 20.64kg CO2-kibocsátást eredményez.