Vonat Nagykanizsa - Bécs árak 11 643,30 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Több
Több
Több

Nagykanizsa – Bécs, vonat

A Nagykanizsa és Bécs közötti út a vonat által 200,87 km és 8 ó és 17 p. Naponta 30 kapcsolat van, az első indulás 5:14, az utolsó pedig 21:04. A Nagykanizsa-ről a Bécs-re a vonat-val már 11 643,30 Ft vagy 27 128,51 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 11 643,30 Ft.

Legalacsonyabb ár11 643,30 Ft
Utazás időtartama8 ó és 17 p
Napi csatlakozás30
Legalacsonyabb ár11 643,30 Ft
Legmagasabb ár27 128,51 Ft
Első indulás5:14
Utolsó indulás21:04
Távolság200,87 km
IndulásNagykanizsa
ÉrkezésBécs
FuvarozókDB - Regional Express, SchienenersatzverkehrTöbb

Vonat Jegyek Nagykanizsa és Vienna között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Nagykanizsa Bécs.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mi az ára a vonatjegyet Nagykanizsa Bécs?

Az átlagár vonatjegyet Nagykanizsa Bécs a 21 785,13 Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Nagykanizsa Bécs körül lehet 11 643,30 Ft.

Mely cégek elviszi a Nagykanizsa Bécs vonattal?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén szolgáló vasúti útvonal Nagykanizsa - Bécs.

Meddig kell meg kell, hogy a Bécs vonattal?

Ez elviszi 8 ó és 17 p elérni Bécs. A legkorábbi vonat elhagyja Nagykanizsa át 5:14, míg az utolsó levelek 21:04. Míg az első vonat a Bécs levelek 5:14, az utolsó a tervek szerint 21:04. Az átlagos időtartama az út a 8 ó és 17 p, de a leggyorsabb vonatok lehet kapni, hogy az Bécs a 6 ó és 4 p.

Melyik állomás nem a vonatok Bécs indulnak?

Akkor vonattal Bécs a Nagykanizsa, Ady Endre Utca,Nagykanizsa, ami érkezik Wien Mitte,Wien - Matzleinsdorfer Platz,Vienna Erdberg (VIB),Wien, Hauptbahnhof,Wien, Hütteldorf,Wien Quartier Belvedere,Wien Westbahnhof (U3),Wien Praterstern (U2),Wien Meidling (wlb).

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Nagykanizsa és Vienna között

Olcsó vonat jegyek Nagykanizsa és Bécs között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Nagykanizsa és Bécs között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Nagykanizsa és Bécs közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Nagykanizsa-ről Bécs-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Nagykanizsa és Vienna közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 8 820,68 Ft és 27 050,10 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 67% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Nagykanizsa és Bécs között

A legolcsóbb Nagykanizsa - Bécs vonatjegyek 12 517,53 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 17 339,18 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 27 050,10 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Bécs-be

Ha vonattal utazik ide: Bécs, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurocity (EC) vonatokat kifejezetten rövid és távolsági utazásokra tervezték, és a kiterjedt nemzetközi vonatszolgáltatás részeként kötik össze Európa különböző országainak nagyvárosait. Az Eurocity (EC) vonatokat számos nemzeti vasúttársaság üzemelteti Európa-szerte, köztük a Deutsche Bahn (Németország), SNCF (Franciaország), Trenitalia (Olaszország), SBB (Svájc) és ÖBB (Ausztria). Az Eurocity (EC) szolgáltatás rendszeres menetrendeket és kényelmes kapcsolatokat kínál olyan kiemelkedő városok között, mint Párizs, Berlin, Milánó és Bécs.

Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) által üzemeltetett ÖBB Nightjet éjszakai vonatozást kínál Európa nagyvárosai között, kényelmes és kényelmes utat biztosítva az éjszakai utazáshoz. A Nightjet vonatok hálófülkékkel, heverőkkel és ülésekkel vannak felszerelve, így az utasok kényelmesen és kényelmesen utazhatnak hosszú utakat alvás közben. A szolgáltatás Ausztria egész területén fut, és kiterjed a szomszédos országokra, például Németországra, Svájcra, Olaszországra és a Cseh Köztársaságra.

Az ÖBB az Österreichische Bundesbahnen rövidítése, amely az Osztrák Szövetségi Vasutak. Az ÖBB személyszállító vonatokat üzemeltet Ausztria egész területén és azon kívül is, összeköttetésekkel a szomszédos országokba, például Németországba, Svájcba, Olaszországba és Csehországba. Az ÖBB magas színvonalú szolgáltatásairól, modern vonatairól és kiterjedt vasúthálózatáról ismert.

A Regional Express (Rex) egy ausztrál légitársaság, amely menetrend szerinti regionális járatokat üzemeltet több mint 60 célállomásra Ausztráliában. A légitársaságot 2002-ben alapították, és az új-dél-walesi Mascotban található. A Rex több mint 60 repülőgépből álló flottát üzemeltet, köztük Saab 340-es turbólégcsavarokat és Boeing 737-800NG repülőgépeket. A légitársaság fő célja a megfizethető légi utazás biztosítása a regionális közösségek számára, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra, a megbízhatóságra és az ügyfélszolgálatra. A Rex törzsutas programot is kínál, a Rex Business Flyert, és partnerkapcsolatokat ápol más légitársaságokkal, mint például a Qantas és a Virgin Australia.

A Regionalbahn egyfajta vasúti szolgáltatás Németországban, amely regionális útvonalakon közlekedik, és összeköti a kisebb városokat a nagyobbakkal. Ezek a vonatok általában lassabbak, mint a helyközi vonatok, de többet állnak meg és megfizethetőbbek. A Regionalbahn vonatokat különböző társaságok, köztük a Deutsche Bahn üzemeltetik, és egy- és többnapos jegyeket kínálnak. A vonatokat gyakran használják ingázók és turisták, akik szeretnék felfedezni a vidéket és a kisebb városokat.

Bár nem olyan gyorsak, mint a nagysebességű ICE vonatok, a Deutsche Bahn InterCity vonatai akár 200 km/órás sebességgel is büszkélkedhetnek, tágas kocsikat és étkezési lehetőségeket kínálva. Ezek a vonatok számos német útvonalon, például Köln-Hamburg között közlekednek, és nemzetközi célállomásokra is eljutnak, köztük Amszterdamba és Luxemburgba. Egyes útvonalakon kétszintes vonatok is közlekednek.

Jegytípusok és lehetőségek Nagykanizsa-től Bécs-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a EuroCity, Nightjet és DB - Intercity által biztosított lehetőségeket, ha Nagykanizsa-ről Bécs-re utazik.

Second Class

A Deutsche Bahn Eurocity vonataival a másodosztályú jegy garantálja a megfizethetőbb utazást. Utazása során hozzáférhet olyan alapvető szolgáltatásokhoz, mint az elektromos aljzatok, a légkondicionálás és a bárkocsi.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Ha szeretné utazási élményét egy csendesebb helyen emelni olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az állítható ülések, a nagyobb lábtér, a catering szolgáltatás és az ülésválasztás, akkor a Deutsche Bahn Eurocity vonatain választhatja az első osztályú jegyeket.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Sleeper cabin

Ezek a legkényelmesebb Nightjet jegyek, amelyek egy-, két- vagy háromágyas rekeszekkel, takarókkal és párnákkal rendelkeznek a jó éjszakai alvás érdekében.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Seated carriage

Ezek a jegyek ideálisak a napközbeni rövidebb utakra, kényelmes ülésekkel a légkondicionált kocsikban.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Couchette

Ezek a jegyek megfizethetőbb lehetőséget kínálnak az éjszakai utazáshoz, emeletes ágyakkal a közös rekeszekben, amelyek akár 6 utas befogadására is alkalmasak.
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn fokozatosan ingyenes Wi-Fi-vel bővíti EC vonatait.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB EC vonatai a közelmúltban frissített, konnektorokkal felszerelt kocsikat tartalmaznak.
luggage Poggyász open icon close icon
A DB Eurocity vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász hozható. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Mobilitási Szolgálat segít a beszállásban, a kiszállásban és a vonatok átszállásában. Ezenkívül a személyzet készen áll bármilyen kérdés megválaszolására vagy támogatásra a zökkenőmentes utazás érdekében.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az EC vonatokon vacsorázzon a fedélzeti étteremben, vagy fogyasszon egyet a bisztróból. Az első osztályú utasok ingyenes étkezést kapnak a helyükön. A DB változatos, helyi eredetű étkezési lehetőségeket kínál, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A DB EC vonatai már modernizált, légkondicionált kocsikkal büszkélkedhetnek.
wifi WiFi open icon close icon
A Wifi szolgáltatás jelenleg nem érhető el a Nightheten.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Az ÖBB Nightjeteken privát rekeszek állnak rendelkezésre. A heverős autókban 1-6 fő (1-3 felnőtt; max. 5 gyermek 14 éves korig) utazhat alacsony fix áron. Sőt, mindenki kényelmét szolgálja, este 22:00 és 8:00 óra között nyugalmi idő van bevezetve. Ebben az időszakban a háló- és a heverőrészekben a fő lámpákat ki kell kapcsolni.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A szabványos aljzatokon kívül az új Nightjet USB-töltővel és induktív töltőállomásokkal is rendelkezik.
luggage Poggyász open icon close icon
Ha ÖBB Nightjet vonaton utazik, csak egy bőröndöt és egy kézipoggyászt adhat fel. Győződjön meg arról, hogy a poggyászát úgy tárolja, hogy az ne okozzon kényelmetlenséget és ne akadályozza másokat. Ne feledje a poggyászmegőrzésre vonatkozó irányelveket: A könnyen elhelyezhető tárgyakat a felső állványokba kell helyezni, míg a nagyobb csomagokat az ülés alá vagy a kijelölt csomagtartókban kell elhelyezni. Mindenki biztonsága érdekében mindig tartsa szabadon az átjárókat, ajtókat és menekülési útvonalakat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Egyes útvonalakon kerekesszék-barát rekeszekkel és közeli mellékhelyiségekkel rendelkező autóbuszok közlekednek, amelyeken egy kerekesszékes utas és egy kísérő is elfér.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A nappali busszal utazók harapnivalókat és italokat vásárolhatnak a fedélzeti személyzettől. A kanapéjegyesek ásványvizet és bécsi reggelit kapnak. A hálófülke utasai üdvözlőitalt, esti harapnivalót, ásványvizet és személyre szabott reggelit fogyaszthatnak. A Nightjet étkezésekre vonatkozó speciális étrendi kéréseket legalább 72 órával az indulás előtt e-mailben kell elküldeni.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A háló-, kanapé- és ülőkocsik minden rekeszében egyedi légkondicionáló vezérlők találhatók.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Németországot, Ausztriát és Svájcot összekötő Nightjet-eken a kerékpárokat meghatározott jeggyel és előjegyzéssel várják. Az ÖBB Nightjet olyan tárgyakat is engedélyez, mint a babakocsik és hangszerek. Használja az ÖBB szolgáltatást kerékpárszállításhoz Ausztrián belül. Az összecsukható kerékpárok ingyenesek, ha 110 cm x 80 cm x 40 cm-esek. Győződjön meg arról, hogy az e-bike akkumulátorai fel vannak töltve, és vegye figyelembe, hogy a kerékpárok nem tartózkodhatnak a buszokon a vasúti fennakadások idején.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A helyközi vonatoknak légkondicionált szakaszai vannak.
wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn ingyenes WiFi-t vezet be az IC vonataira, és néhányan már kínálják a szolgáltatást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB IC vonatokon mindkét osztályban minden ülés rendelkezik elektromos csatlakozóaljzattal.
luggage Poggyász open icon close icon
Az IC vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Deutsche Bahn Mobilitási Szolgálata segítséget nyújt a beszálláshoz, a kiszálláshoz és a vonattranszferhez. A személyzet készséggel válaszol kérdésekre és gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A DB IC vonatokon van egy étterem, ahol étkezhet, vagy egy bisztró harapnivalókért. Ehet a bisztróban vagy a helyén. Az első osztályú utasok ingyenes ételt kapnak a helyükön. A menü változik, de mindig tartalmaz helyi ételeket, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az IC vonatokhoz jegy és foglalás szükséges a kerékpárokhoz, amely tartalmazza a foglalási költséget is. A kerékpárokat általában másodosztályú kocsikban tárolják, bár az ülése máshol is lehet.
Szolgáltatások a DB - Regional Express, Schienenersatzverkehr, Nightjet fedélzeten Nagykanizsa és Bécs között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Nagykanizsa és Bécs között a train-vel.
Felszerelés DB - Regional Express Schienenersatzverkehr Nightjet DB - Intercity DB - Regionalbahn EuroCity ÖBB
quiet_zone Csendes zóna check check check cross check check check
wifi WiFi check check check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check check check
accessibility Megközelíthetőség check check check cross check check check
food_and_drink Étel és ital check check check check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check cross check check check
bicycle Kerékpár check check check cross check check check
sleeper_couchette Alvó check check check cross check check check
luggage Poggyász cross cross check check check check check

Nagykanizsa – Bécs CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
14.06kg
Busz
15.07kg
Járat
40.17kg
Autó
32.14kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Nagykanizsa és a Bécs között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Nagykanizsa és Bécs között 14.06kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Nagykanizsa és Bécs között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Nagykanizsa és Bécs között, 26.11 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.01 kg-ot a busszal és 18.08 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Nagykanizsa és Bécs között?
A vonat jegy Nagykanizsa és Bécs között 21 785,13 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 11 643,30 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Nagykanizsa és Bécs között?
A Nagykanizsa és Bécs közötti legolcsóbb jegy a 11 643,30 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Nagykanizsa és Bécs vonat között?
A Nagykanizsa - Bécs a 200,87 km.
Mennyi ideig tart a Nagykanizsa és Bécs közötti vonat?
A Nagykanizsa-től Bécs-ig átlagosan 8 ó és 17 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 6 ó és 4 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Nagykanizsa-tól a Bécs-ig?
A Nagykanizsa - Bécs 7 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail DB - Regional Express, Schienenersatzverkehr, Nightjet, DB - Intercity, DB - Regionalbahn, EuroCity, ÖBB, ÖBB - Railjet Xpress szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Nagykanizsa-ról Bécs-re?
A Nagykanizsa és Bécs között átlagosan napi 30 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Nagykanizsa és Bécs között?
A legkorábbi vonat Nagykanizsa és Bécs között ekkor indul: 5:14. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Nagykanizsa és Bécs között?
A legújabb vonat Nagykanizsa és Bécs között a 21:04 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Nagykanizsa és Bécs között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 11 643,30 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Nagykanizsa és vonat Bécs között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Nagykanizsa és Bécs között 6 ó és 4 p.
Van közvetlen vonat a Nagykanizsa-tól a Bécs-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Nagykanizsa és a Bécs között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Nagykanizsa-Bécs és vonat között?
A vonat út a Nagykanizsa-től a Bécs-ig 14.06kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Nagykanizsa címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Nagykanizsa-tól

Nemzetközi útvonalak Nagykanizsa-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Nagykanizsa címről

Főbb útvonalak ide: Bécs

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak