Találjon vonatjáratot Újszász - Törökszentmiklós között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 57 perc
Csatlakozások naponta 21
Első indulás 02:36
Utolsó indulás 00:31
Távolság 28 km

Olcsó vonatjegyet Újszász Törökszentmiklós a virail.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Újszász Törökszentmiklós a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Újszász Törökszentmiklós?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Újszász Törökszentmiklós által kínált Mavhu.

Vonatok Újszász - Törökszentmiklós

Meddig tart ettől Újszász Törökszentmiklós és mikor a vonatok indulnak?

Átlagosan tart 57 perc eljutni Törökszentmiklós vonattal, de szükség lesz 32 perc a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 02:36, míg az utolsó levelek Újszász át 00:31.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Újszász Törökszentmiklós?

Vonatok indulnak Újszász Újszász és megérkeznek Törökszentmiklós.

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Rövid távolságokon, mint között Újszász és Törökszentmiklós, buszok és telekocsi jó alternatíva a vonat, köszönhetően az alacsony költségeket. Továbbá, buszok megvan az az előnye, hogy eljusson a legkisebb városokban, ahol a nem vasútállomástól.