Busz Düsseldorf - Győr árak 13 144,78 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma Több
Holnap Több
2 nap Több
3 nap Több

Düsseldorf – Győr, busz

A Düsseldorf és Győr közötti út a busz által 877,84 km és 18 ó és 4 p. Naponta 7 kapcsolat van, az első indulás 9:00, az utolsó pedig 22:35. A Düsseldorf-ről a Győr-re a busz-val már 13 144,78 Ft vagy 62 230,91 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 13 144,78 Ft.

Legalacsonyabb ár13 144,78 Ft
Utazás időtartama18 ó és 4 p
Napi csatlakozás7
Legalacsonyabb ár13 144,78 Ft
Legmagasabb ár62 230,91 Ft
Első indulás9:00
Utolsó indulás22:35
Távolság877,84 km
IndulásDüsseldorf
ÉrkezésGyőr
FuvarozókFlixTrain, FlixBus

Busz Jegyek Düsseldorf és Győr között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Mikor az első és az utolsó buszok Düsseldorf Győr hagyni?

Az út a Düsseldorf Győr veszi 18 ó és 4 p. Míg az első busz indul Düsseldorf at 9:00, az utolsó a tervek 22:35. Míg az első busz indul be 9:00, az utolsó levelek Düsseldorfy át 22:35. A menetidő átlagosan , de eljuthat csak 16 ó és 48 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Düsseldorf és Győr között

Olcsó busz jegyek Düsseldorf és Győr között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Düsseldorf és Győr között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Düsseldorf és Győr közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Düsseldorf-ről Győr-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Düsseldorf és Győr közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Düsseldorf és Győr között

A legolcsóbb Düsseldorf - Győr buszjegyek 18 464,63 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 24 823,04 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 33 659,73 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Győr

Ha busszal utazik ide: Győr, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

Jegytípusok és lehetőségek Düsseldorf-től Győr-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain által biztosított lehetőségeket, ha Düsseldorf-ről Győr-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
Szolgáltatások a FlixTrain, FlixBus, RegioJet fedélzeten Düsseldorf és Győr között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Düsseldorf és Győr között a bus-vel.
Felszerelés FlixTrain FlixBus RegioJet
quiet_zone Csendes zóna check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
bicycle Kerékpár check cross check
sleeper_couchette Alvó check cross cross

Düsseldorf – Győr CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
61.45kg
Busz
65.84kg
Járat
175.57kg
Autó
140.45kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Düsseldorf és Győr között?
A busz jegy Düsseldorf és Győr között 27 979,21 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 13 144,78 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Düsseldorf és Győr között?
A Düsseldorf és Győr közötti legolcsóbb jegy a 13 144,78 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Düsseldorf és Győr busz között?
A Düsseldorf - Győr a 877,84 km.
Mennyi ideig tart a Düsseldorf és Győr közötti busz?
A Düsseldorf-től Győr-ig átlagosan 18 ó és 4 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 16 ó és 48 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Düsseldorf-tól a Győr-ig?
A Düsseldorf - Győr 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixTrain, FlixBus, RegioJet szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Düsseldorf-ról Győr-re?
A Düsseldorf és Győr között átlagosan napi 7 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Düsseldorf és Győr között?
A legkorábbi busz Düsseldorf és Győr között ekkor indul: 9:00. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Düsseldorf és Győr között?
A legújabb busz Düsseldorf és Győr között a 22:35 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Düsseldorf és Győr között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 13 144,78 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Düsseldorf és Győr között?
Átlagosan 1 van a Düsseldorf-től a Győr-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Düsseldorf és busz Győr között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Düsseldorf és Győr között 16 ó és 48 p.
Van közvetlen busz a Düsseldorf-tól a Győr-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Düsseldorf és a Győr között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Düsseldorf-Győr és busz között?
A busz út a Düsseldorf-től a Győr-ig 65.84kg CO2-kibocsátást eredményez.