Busz Lourdes - Charleroi árak 21 157,88 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma Több
Holnap Több
2 nap Több
3 nap Több

Lourdes – Charleroi, busz

A Lourdes és Charleroi közötti út a busz által 882,72 km és 16 ó és 40 p. Naponta 3 kapcsolat van, az első indulás 6:56, az utolsó pedig 19:33. A Lourdes-ről a Charleroi-re a busz-val már 21 157,88 Ft vagy 103 100,08 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 21 157,88 Ft.

Legalacsonyabb ár21 157,88 Ft
Utazás időtartama16 ó és 40 p
Napi csatlakozás3
Legalacsonyabb ár21 157,88 Ft
Legmagasabb ár103 100,08 Ft
Első indulás6:56
Utolsó indulás19:33
Távolság882,72 km
IndulásLourdes
ÉrkezésCharleroi
FuvarozókFlixBus, BlaBlaCar BusTöbb

Busz Jegyek Lourdes, Occitania és Charleroi között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Mikor az első és az utolsó buszok Lourdes Charleroi hagyni?

Ahhoz, hogy a Lourdes Charleroi busszal elviszi 16 ó és 40 p. Az első indulás a tervek szerint 6:56, míg az utolsó busz a 19:33. Az átlagos időtartama az út 16 ó és 40 p, de a leggyorsabb buszjárat kap, hogy az Charleroi a 11 ó és 7 p. Az első busz a tervek 6:56 és az utolsó a 19:33.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Lourdes, Occitania és Charleroi között

Olcsó busz jegyek Lourdes és Charleroi között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Lourdes és Charleroi között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Lourdes és Charleroi közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Lourdes-ről Charleroi-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Lourdes, Occitania és Charleroi közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Lourdes és Charleroi között

A legolcsóbb Lourdes - Charleroi buszjegyek 10 698,51 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 45 020,45 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 67 033,28 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Charleroi

Ha busszal utazik ide: Charleroi, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az SNCF, a francia nemzeti vasúttársaság a TER-t, átfogó regionális vonatszolgáltatást kínál. A TER (Transport Express Régional) vonatok városokat és falvakat kötnek össze Franciaország régióiban, helyi közlekedést kínálva az ingázók és a turisták számára, miközben felfedezik a regionális kultúrát, tájat és látnivalókat a regionális útvonalak hatalmas hálózatán keresztül. A TER vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok, de megfizethetőbb és kényelmesebb alternatívát kínálnak a régiókon belüli rövidebb utazásokhoz.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

Jegytípusok és lehetőségek Lourdes-től Charleroi-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a TER és TGV inOui által biztosított lehetőségeket, ha Lourdes-ről Charleroi-re utazik.

Standard

A TER vonatjegyek fix "Normál tarifa" árúak, és egyetlen utazásra érvényesek a peronbélyegző automatákban történő érvényesítést követő nap éjfélig. Egyes régiók csúcsidőn kívüli kedvezményeket kínálhatnak.
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modern TER vonatok konnektorokkal vannak felszerelve.
wifi WiFi open icon close icon
A TER vonatokon jelenleg nincs WiFi szolgáltatás.
luggage Poggyász open icon close icon
A TER vonatokon nincs korlátozás a poggyász méretére vonatkozóan, amennyiben azok az Ön személyes kezelési képességén belül vannak, és elférnek a kijelölt poggyászterületeken.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az Accès TER speciális segítséget kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TER vonatok nem biztosítanak fedélzeti étkezést; fontolja meg, hogy hozza magával frissítőjét.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TER vonatokon ingyenes a kerékpározás, egyszerűen akassza fel vagy tárolja a kijelölt helyen érkezési sorrendben, foglalás nem lehetséges.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
Szolgáltatások a FlixBus, BlaBlaCar Bus, TER fedélzeten Lourdes és Charleroi között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Lourdes és Charleroi között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus BlaBlaCar Bus TER TGV inOui OUIGO
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check
luggage Poggyász check check check check check
food_and_drink Étel és ital check cross check check check
air_con Légkondíciónálás check check cross check cross
quiet_zone Csendes zóna cross cross cross check cross
accessibility Megközelíthetőség cross cross cross check cross
bicycle Kerékpár cross cross cross check cross
sleeper_couchette Alvó cross cross cross check cross

Lourdes – Charleroi CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
61.79kg
Busz
66.2kg
Járat
176.54kg
Autó
141.23kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Lourdes és Charleroi között?
A busz jegy Lourdes és Charleroi között 58 667,35 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 21 157,88 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Lourdes és Charleroi között?
A Lourdes és Charleroi közötti legolcsóbb jegy a 21 157,88 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Lourdes és Charleroi busz között?
A Lourdes - Charleroi a 882,72 km.
Mennyi ideig tart a Lourdes és Charleroi közötti busz?
A Lourdes-től Charleroi-ig átlagosan 16 ó és 40 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 11 ó és 7 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Lourdes-tól a Charleroi-ig?
A Lourdes - Charleroi 4 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, BlaBlaCar Bus, TER, TGV inOui, OUIGO szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Lourdes-ról Charleroi-re?
A Lourdes és Charleroi között átlagosan napi 3 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Lourdes és Charleroi között?
A legkorábbi busz Lourdes és Charleroi között ekkor indul: 6:56. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Lourdes és Charleroi között?
A legújabb busz Lourdes és Charleroi között a 19:33 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Lourdes és Charleroi között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 21 157,88 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Lourdes és busz Charleroi között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Lourdes és Charleroi között 11 ó és 7 p.
Van közvetlen busz a Lourdes-tól a Charleroi-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Lourdes és a Charleroi között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Lourdes-Charleroi és busz között?
A busz út a Lourdes-től a Charleroi-ig 66.2kg CO2-kibocsátást eredményez.