Busz Szeged - Düsseldorf árak 25 866,17 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma Több
Holnap Több
2 nap Több
3 nap Több

Szeged – Düsseldorf, busz

A Szeged és Düsseldorf közötti út a busz által 1 124,41 km és 26 ó és 49 p. Naponta 15 kapcsolat van, az első indulás 10:20, az utolsó pedig 10:20. A Szeged-ről a Düsseldorf-re a busz-val már 25 866,17 Ft vagy 58 008,74 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 25 866,17 Ft.

Legalacsonyabb ár25 866,17 Ft
Utazás időtartama26 ó és 49 p
Napi csatlakozás15
Legalacsonyabb ár25 866,17 Ft
Legmagasabb ár58 008,74 Ft
Első indulás10:20
Utolsó indulás10:20
Távolság1 124,41 km
IndulásSzeged
ÉrkezésDüsseldorf
FuvarozókFlixBus, FlixTrain

Busz Jegyek Szeged és Düsseldorf között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Mikor a buszok a Szeged Düsseldorf menetrend?

Az út a Szeged Düsseldorf veszi 26 ó és 49 p. Míg az első busz indul Szeged at 10:20, az utolsó a tervek 10:20. Ahhoz, hogy az Düsseldorf Szeged busszal, akkor elviszi körül 26 ó és 49 p, sőt 21 ó és 0 p ha úgy dönt, a leggyorsabb megoldás. Az első busz indul Szeged át 10:20, míg az utolsó van 10:20.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Szeged és Düsseldorf között

Olcsó busz jegyek Szeged és Düsseldorf között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Szeged és Düsseldorf között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Szeged és Düsseldorf közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Szeged-ről Düsseldorf-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Legjobb idő a Szeged és Düsseldorf közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Szeged és Düsseldorf között

A legolcsóbb Szeged - Düsseldorf buszjegyek 17 633,53 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 21 049,75 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 28 571,18 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Düsseldorf

Ha busszal utazik ide: Düsseldorf, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

Jegytípusok és lehetőségek Szeged-től Düsseldorf-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain által biztosított lehetőségeket, ha Szeged-ről Düsseldorf-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
Szolgáltatások a FlixBus, FlixTrain, RegioJet fedélzeten Szeged és Düsseldorf között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Szeged és Düsseldorf között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus FlixTrain RegioJet
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check check
accessibility Megközelíthetőség cross check check
bicycle Kerékpár cross check check
sleeper_couchette Alvó cross check cross

Szeged – Düsseldorf CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
78.71kg
Busz
84.33kg
Járat
224.88kg
Autó
179.91kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Szeged és Düsseldorf között?
A busz jegy Szeged és Düsseldorf között 33 052,08 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 25 866,17 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Szeged és Düsseldorf között?
A Szeged és Düsseldorf közötti legolcsóbb jegy a 25 866,17 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Szeged és Düsseldorf busz között?
A Szeged - Düsseldorf a 1 124,41 km.
Mennyi ideig tart a Szeged és Düsseldorf közötti busz?
A Szeged-től Düsseldorf-ig átlagosan 26 ó és 49 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 21 ó és 0 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Szeged-tól a Düsseldorf-ig?
A Szeged - Düsseldorf 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, FlixTrain, RegioJet szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Szeged-ról Düsseldorf-re?
A Szeged és Düsseldorf között átlagosan napi 15 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Szeged és Düsseldorf között?
A legkorábbi busz Szeged és Düsseldorf között ekkor indul: 10:20. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Szeged és Düsseldorf között?
A legújabb busz Szeged és Düsseldorf között a 10:20 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Szeged és Düsseldorf között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 25 866,17 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Szeged és busz Düsseldorf között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Szeged és Düsseldorf között 21 ó és 0 p.
Van közvetlen busz a Szeged-tól a Düsseldorf-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Szeged és a Düsseldorf között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Szeged-Düsseldorf és busz között?
A busz út a Szeged-től a Düsseldorf-ig 84.33kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Szeged címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Szeged-tól

Nemzetközi útvonalak Szeged-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Szeged címről

Főbb útvonalak ide: Düsseldorf

Egyéb népszerű útvonalak