Busz Győr - Prága árak 7 244,72 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
7 244,72 Ft

Győr – Prága, busz

A Győr és Prága közötti út a busz által 356,33 km és 7 ó és 41 p. Naponta 16 kapcsolat van, az első indulás 0:55, az utolsó pedig 21:05. A Győr-ről a Prága-re a busz-val már 7 244,72 Ft vagy 25 427,09 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 7 244,72 Ft.

Legalacsonyabb ár7 244,72 Ft
Utazás időtartama7 ó és 41 p
Napi csatlakozás16
Legalacsonyabb ár7 244,72 Ft
Legmagasabb ár25 427,09 Ft
Első indulás0:55
Utolsó indulás21:05
Távolság356,33 km
IndulásGyőr
ÉrkezésPrága
FuvarozókFlixBus, RegioJetTöbb

Busz Jegyek Győr és Prague között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Mikor az első és az utolsó buszok Győr Prága hagyni?

Ahhoz, hogy a Győr Prága busszal elviszi 7 ó és 41 p. Az első indulás a tervek szerint 0:55, míg az utolsó busz a 21:05. Az első busz Prága levelek 0:55, míg az utolsó a tervek 21:05. A menetidő átlagosan 7 ó és 41 p, de a leggyorsabb kapcsolódások csak 5 ó és 30 p.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Győr és Prague között

Olcsó busz jegyek Győr és Prága között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Győr és Prága között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Győr és Prága közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Győr-ről Prága-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Győr és Prague közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 7 264,32 Ft és 12 889,96 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 44%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Győr és Prága között

A legolcsóbb Győr - Prága buszjegyek 8 216,96 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 9 477,99 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 12 207,83 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Prága

Ha busszal utazik ide: Prága, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Győr-től Prága-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Győr-ről Prága-re utazik.

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a FlixBus, RegioJet, Dopravni fedélzeten Győr és Prága között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Győr és Prága között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus RegioJet Dopravni
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check cross
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check cross
accessibility Megközelíthetőség cross check check
bicycle Kerékpár cross check check

Győr – Prága CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
24.94kg
Busz
26.72kg
Járat
71.27kg
Autó
57.01kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Győr és Prága között?
A busz jegy Győr és Prága között 13 172,22 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 7 244,72 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Győr és Prága között?
A Győr és Prága közötti legolcsóbb jegy a 7 244,72 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Győr és Prága busz között?
A Győr - Prága a 356,33 km.
Mennyi ideig tart a Győr és Prága közötti busz?
A Győr-től Prága-ig átlagosan 7 ó és 41 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 5 ó és 30 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Győr-tól a Prága-ig?
A Győr - Prága 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, RegioJet, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus CZ s.r.o., FlixBus RO SRL, FlixBus DACH GmbH, Dopravni szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Győr-ról Prága-re?
A Győr és Prága között átlagosan napi 16 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Győr és Prága között?
A legkorábbi busz Győr és Prága között ekkor indul: 0:55. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Győr és Prága között?
A legújabb busz Győr és Prága között a 21:05 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Győr és Prága között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 7 244,72 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Győr és Prága között?
Átlagosan 5 van a Győr-től a Prága-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Győr és busz Prága között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Győr és Prága között 5 ó és 30 p.
Van közvetlen busz a Győr-tól a Prága-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Győr és a Prága között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Győr-Prága és busz között?
A busz út a Győr-től a Prága-ig 26.72kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Győr címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Győr-tól

Nemzetközi útvonalak Győr-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Győr címről

Főbb útvonalak ide: Prága

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak