Találjon vonatjáratot Cegléd - Kecskemét között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 1 óra 9 perc
Csatlakozások naponta 26
Első indulás 06:35
Utolsó indulás 00:13
Távolság 31 km

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Cegléd Kecskemét.

Virail van a varázslat, hogy megtalálja a legolcsóbb vonatjegy Kecskemét. Csak azt kell, hogy adja meg a dátumokat, és állítsa be a szűrőket az indulás és az ár a beállításoknak megfelelően. Ha úgy dönt, a legjobb utazási lehetőségeket a vonat Cegléd Kecskemét, virail amely átirányítja automatikusan a szolgáltató honlapján a vásárlást.

Mely cégek elviszi a Cegléd Kecskemét vonattal?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Cegléd - Kecskemét.

Vonatok Cegléd - Kecskemét

Mi most nem a vonatok Kecskemét szabadság és meddig tart az út?

A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Kecskemét a 22 perc, de átlagosan tart 1 óra 9 perc. Az első vonat élén Kecskemét van 06:35, míg az utolsó levelek Cegléd át 00:13.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Cegléd Kecskemét?

A vonatok Kecskemét indulnak Cegléd és érkezik Kecskemét.

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Rövid távolságokon, mint között Cegléd és Kecskemét, buszok és telekocsi jó alternatíva a vonat, köszönhetően az alacsony költségeket. Továbbá, buszok megvan az az előnye, hogy eljusson a legkisebb városokban, ahol a nem vasútállomástól.