Találjon vonatjáratot Kaposvár - Kecskemét között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 5 óra 42 perc
Csatlakozások naponta 22
Első indulás 05:00
Utolsó indulás 00:27
Távolság 156 km

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Kaposvár Kecskemét.

Virail van a varázslat, hogy megtalálja a legolcsóbb vonatjegy Kecskemét. Csak azt kell, hogy adja meg a dátumokat, és állítsa be a szűrőket az indulás és az ár a beállításoknak megfelelően. Ha úgy dönt, a legjobb utazási lehetőségeket a vonat Kaposvár Kecskemét, virail amely átirányítja automatikusan a szolgáltató honlapján a vásárlást.

Mely cégek elviszi a Kaposvár Kecskemét vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Kaposvár Kecskemét által kínált Mavhu.

Vonatok Kaposvár - Kecskemét


Telekocsi Kaposvár-Kecskemét útvonalon -ért

Kaposvár – Kecskemét

Mikor vannak a Frist és az utolsó vonatok Kaposvár Kecskemét menetrend?

Átlagosan tart 5 óra 42 perc eljutni Kecskemét vonattal, de szükség lesz 4 óra 32 perc a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 05:00, míg az utolsó levelek Kaposvár át 00:27.

Melyik állomás nem a vonatok Kecskemét indulnak?

A vonatok Kecskemét indulnak Kaposvár és érkezik Kecskemét.

Mivel az út közötti Kaposvár és Kecskemét viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.