Találjon vonatjáratot Érd - Balatonkenese között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 2 óra 37 perc
Csatlakozások naponta 20
Első indulás 01:45
Utolsó indulás 00:30
Távolság 73 km

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Érd Balatonkenese.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mely cégek szolgálják az útvonal Érd Balatonkenese?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Érd Balatonkenese által kínált Mavhu.

Vonatok Érd - Balatonkenese


Telekocsi Érd-Balatonkenese útvonalon -ért

Érd – Balatonkenese

Meddig kell meg kell, hogy a Balatonkenese vonattal?

Az első vonat Balatonkenese órakor indul 01:45, míg az utolsó a 00:30. Átlagban az utazás időtartama 2 óra 37 perc, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Balatonkenese a 2 óra 8 perc.

Mik az indulási és érkezési állomások Érd és Balatonkenese?

Vonatok indulnak Érd Érd és megérkeznek Balatonkenese vá. amh..

Ha vannak változások az útvonalon, hogy mindig legyen elég ideje a séta az egyik platformról a másikra, és soha nem felejti el a lehetőséget, késedelem, ami neked hiányzik a második vonatot.

Mivel az út közötti Érd és Balatonkenese viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.