Vonat Hyères - Marseille árak 5 331,61 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Több
6 938,94 Ft
Több

Hyères – Marseille, vonat

A Hyères és Marseille közötti út a vonat által 64,59 km és 1 ó és 39 p. Naponta 84 kapcsolat van, az első indulás 6:33, az utolsó pedig 21:33. A Hyères-ről a Marseille-re a vonat-val már 5 331,61 Ft vagy 37 987,75 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 5 331,61 Ft.

Legalacsonyabb ár5 331,61 Ft
Utazás időtartama1 ó és 39 p
Napi csatlakozás84
Legalacsonyabb ár5 331,61 Ft
Legmagasabb ár37 987,75 Ft
Első indulás6:33
Utolsó indulás21:33
Távolság64,59 km
IndulásHyères
ÉrkezésMarseille
FuvarozókTGV inOui, TER

Vonat Jegyek Hyères és Marseille között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

A legjobb ajánlatokat a vonat Hyères Marseille a virail.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Hyères Marseille egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mennyibe kerülnek a vonatjegyet Hyères Marseille?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Hyères Marseille az 5 331,61 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Marseille költsége átlagosan 8 318,89 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Hyères Marseille?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Hyères Marseille által kínált .

Mi most nem a vonatok Marseille szabadság és meddig tart az út?

A vonatok közötti Hyères és Marseille vegye 1 ó és 39 p. Az első vonat elhagyja a 6:33, míg az utolsó van 21:33 A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Marseille a 0 ó és 57 p, de átlagosan tart 1 ó és 39 p. Az első vonat élén Marseille van 6:33, míg az utolsó levelek Hyères át 21:33.

Mely állomás lehet vonattal Marseille és hol lesz érkezik?

A vonatok Marseille is indulnak Hyeres Pl. Louis Versin,Hyeres és megérkeznek Marseille - Blancarde,Picon Busserine,Marseille Saint-Charles,Séon-Saint-Henry.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Hyères és Marseille között

Olcsó vonat jegyek Hyères és Marseille között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Hyères és Marseille között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Hyères és Marseille közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Hyères-ről Marseille-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Hyères és Marseille közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 3 210,73 Ft és 6 938,94 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 54% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Hyères és Marseille között

A legolcsóbb Hyères - Marseille vonatjegyek 3 536,11 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 4 776,24 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 6 460,66 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Marseille-be

Ha vonattal utazik ide: Marseille, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

Jegytípusok és lehetőségek Hyères-től Marseille-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a TGV inOui által biztosított lehetőségeket, ha Hyères-ről Marseille-re utazik.

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
Szolgáltatások a TGV inOui, TER fedélzeten Hyères és Marseille között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Hyères és Marseille között a train-vel.
Felszerelés TGV inOui TER
quiet_zone Csendes zóna check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check
luggage Poggyász check check
accessibility Megközelíthetőség check cross
food_and_drink Étel és ital check check
air_con Légkondíciónálás check cross
bicycle Kerékpár check cross
sleeper_couchette Alvó check cross

Hyères – Marseille CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
4.52kg
Busz
4.84kg
Járat
12.92kg
Autó
10.33kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Hyères és a Marseille között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Hyères és Marseille között 4.52kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Hyères és Marseille között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Hyères és Marseille között, 8.4 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.32 kg-ot a busszal és 5.81 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Hyères és Marseille között?
A vonat jegy Hyères és Marseille között 8 318,89 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 5 331,61 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Hyères és Marseille között?
A Hyères és Marseille közötti legolcsóbb jegy a 5 331,61 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Hyères és Marseille vonat között?
A Hyères - Marseille a 64,59 km.
Mennyi ideig tart a Hyères és Marseille közötti vonat?
A Hyères-től Marseille-ig átlagosan 1 ó és 39 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 57 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Hyères-tól a Marseille-ig?
A Hyères - Marseille 1 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail TGV inOui, TER szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Hyères-ról Marseille-re?
A Hyères és Marseille között átlagosan napi 84 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Hyères és Marseille között?
A legkorábbi vonat Hyères és Marseille között ekkor indul: 6:33. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Hyères és Marseille között?
A legújabb vonat Hyères és Marseille között a 21:33 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Hyères és Marseille között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 5 331,61 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Hyères és Marseille között?
Átlagosan 60 van a Hyères-től a Marseille-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Hyères és vonat Marseille között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Hyères és Marseille között 0 ó és 57 p.
Van közvetlen vonat a Hyères-tól a Marseille-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Hyères és a Marseille között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Hyères-Marseille és vonat között?
A vonat út a Hyères-től a Marseille-ig 4.52kg CO2-kibocsátást eredményez.