Vonat Párizs - Orléans árak 3 920,30 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
3 920,30 Ft

Párizs – Orléans, vonat

A Párizs és Orléans közötti út a vonat által 110,81 km és 2 ó és 16 p. Naponta 59 kapcsolat van, az első indulás 0:02, az utolsó pedig 23:28. A Párizs-ről a Orléans-re a vonat-val már 3 920,30 Ft vagy 37 242,89 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 920,30 Ft.

Legalacsonyabb ár3 920,30 Ft
Utazás időtartama2 ó és 16 p
Napi csatlakozás59
Legalacsonyabb ár3 920,30 Ft
Legmagasabb ár37 242,89 Ft
Első indulás0:02
Utolsó indulás23:28
Távolság110,81 km
IndulásPárizs
ÉrkezésOrléans
FuvarozókINTERCITÉS, OUIGOTöbb

Vonat Jegyek Paris és Orléans között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Párizs Orléans.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mi az ára a vonatjegyet Párizs Orléans?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Párizs Orléans az 3 920,30 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Orléans költsége átlagosan 10 188,87 Ft.

Mely cégek utazás Párizs Orléans vonattal?

Között minden partnerünk, akkor is megtalálja , amely a vasúti összeköttetések között Párizs és Orléans.

Meddig kell meg kell, hogy a Orléans vonattal?

Az első vonat Orléans órakor indul 0:02, míg az utolsó a 23:28. Ahhoz, hogy a Párizs Orléans vonattal, akkor meg kell 2 ó és 16 p. Míg az első vonat a Orléans levelek 0:02, az utolsó a tervek szerint 23:28. Az átlagos időtartama az út a 2 ó és 16 p, de a leggyorsabb vonatok lehet kapni, hogy az Orléans a 0 ó és 34 p.

Mely állomás lehet vonattal Orléans és hol lesz érkezik?

Vonatok indulnak Párizs Paris La Défense,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Gare du Nord,Paris, Porte Maillot,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Orly Airport,Paris - Gare De Lyon és megérkeznek Les Aubrais Orleans,Orleans Tram Liberation,Orléans.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Paris és Orléans között

Olcsó vonat jegyek Párizs és Orléans között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Párizs és Orléans között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Párizs és Orléans közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Párizs-ről Orléans-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Paris és Orléans közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 3 324,42 Ft és 7 052,63 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 53% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Párizs és Orléans között

A legolcsóbb Párizs - Orléans vonatjegyek 4 669,08 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 5 602,44 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 7 330,97 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Orléans-be

Ha vonattal utazik ide: Orléans, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az Intercités az SNCF által kínált vonatszolgáltatás. Az Intercités vonatok regionális, országos és nemzetközi útvonalakon közlekednek, összekötve a városokat Franciaországon belül, valamint a környező országokkal. A nagysebességű TGV vonatokkal ellentétben az Intercités vonatok hagyományosabb hangulatúak, és festői utat kínálnak az utazáshoz és az ország felfedezéséhez. Az Intercités vonat fedélzetén aludni az "Intercités de nuit" ajánlaton keresztül lehetséges, amely magában foglalja a fekvő ülés vagy fekvőhely foglalását.

2013-ban a francia nemzeti vasúttársaság, az SNCF bemutatta az OUIGO-t, hogy pénztárcabarát TGV utazási lehetőségeket kínáljon. Válasszon a villámgyors, 300 km/órás sebességet elérő OUIGO Grande Vitesse vagy a kényelmesebb OUIGO Classique között, amely nosztalgikus vonatozási élményt kínál.

Az SNCF, a francia nemzeti vasúttársaság a TER-t, átfogó regionális vonatszolgáltatást kínál. A TER (Transport Express Régional) vonatok városokat és falvakat kötnek össze Franciaország régióiban, helyi közlekedést kínálva az ingázók és a turisták számára, miközben felfedezik a regionális kultúrát, tájat és látnivalókat a regionális útvonalak hatalmas hálózatán keresztül. A TER vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok, de megfizethetőbb és kényelmesebb alternatívát kínálnak a régiókon belüli rövidebb utazásokhoz.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

Jegytípusok és lehetőségek Párizs-től Orléans-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a INTERCITÉS, OUIGO és TER által biztosított lehetőségeket, ha Párizs-ről Orléans-re utazik.

Second Class - The Essential

Az Essential egy másodosztályú jegy, költséghatékony megoldást kínál azoknak, akik alapvető kényelemre vágynak utazásuk során. Sőt, ez a jegy a vonat indulásáig bizonyos feltételekkel váltható és visszaváltható.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class-The Comfort

A Comfort első osztályú jegy, prémium szintű kényelmet és kényelmi szolgáltatást kínál. Ez a jegy is váltható és visszatéríthető feltételekkel a vonat indulásáig.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

INTERCITÉS Pro

Ha az INTERCITÉS Pro opciót választja, teljes rugalmassághoz és a Grand Voyageur szolgáltatáshoz férhet hozzá bizonyos úti célokhoz. Ez a jegy a vonat indulásáig és az indulás után legfeljebb 2 órával meghatározott feltételek mellett visszaváltható és visszaváltható.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard Class / TGV

Az OUIGO Grande Vitesse egyetlen osztályt kínál, hasonlóan a másodosztályú utazáshoz, ami megfizethető jegyáraiért felelős. A felnőtt viteldíjak úti céltól függően 10 eurótól indulnak, míg a gyerekek 5 euróért utazhatnak. Az OUIGO-ra csak online lehet jegyeket vásárolni.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard Class / Classical

Az OUIGO Train Classique-nak csak egy osztálya van, ami egyenértékű a második osztályú utazással, ezért a jegyárak olcsók. Jegyek felnőtteknek 10 eurótól (célállomástól függően), gyerekeknek 5 eurótól kaphatók, az OUIGO vonatjegyek pedig csak online kaphatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A TER vonatjegyek fix "Normál tarifa" árúak, és egyetlen utazásra érvényesek a peronbélyegző automatákban történő érvényesítést követő nap éjfélig. Egyes régiók csúcsidőn kívüli kedvezményeket kínálhatnak.
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Egyes INTERCITÉS útvonalakon, nevezetesen Párizs-Clermont-Ferrand, Párizs-Limoges-Toulouse, Marseille-Bordeaux és Párizs-Briançon útvonalakon ingyenes WiFi-szolgáltatás biztosított. Azok számára, akik éjszakára utaznak, a WiFi-kapcsolat biztosított a Párizs-Nizza és Párizs-Briançon útvonalon.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Az INTERCITÉS vonatok szabványos EU-s kétpontos dugaszolóaljzatokkal vannak felszerelve. Csatlakoztassa és kapcsolja be!
luggage Poggyász open icon close icon
Az INTERCITÉS vonatokon szabadon magával viheti tetszőleges poggyászát, legyen az bőrönd, éjszakai táska vagy hátizsák. Csak ügyeljen arra, hogy az egyes elemek magassága ne haladja meg a 130 cm-t vagy a 90 cm szélességet. Ne felejtse el felcímkézni minden holmiját a könnyebb azonosítás érdekében. Bár annyit vihet magával, amennyit elbír, ügyeljen arra, hogy mindent biztonságosan tároljon, és mindenki kényelmét és biztonságát helyezze előtérbe. A kisebb tárgyakat tartsa a közelben, például az ülése alatt, a nagyobb darabokat pedig a kijelölt helyekre vagy a folyosó mentén helyezze el.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára az INTERCITÉS az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Éhes vagy szomjas? Élvezze a székhelyen kínált étel- és italszolgáltatásunkat. A „Nos Territoires Gourmands” menü minőségi helyi termékeket mutat be. Keresse ezt a szolgáltatást Párizs-Clermont-Ferrance és Bordeaux-Marseille útvonalakon, valamint válasszon éjszakai utakat.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden INTERCITÉS vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az Intercités vonatokon a nem összecsukható kerékpárokért a foglaláskor 10 euró regisztrációs díjat kell fizetni. Mindeközben a megfelelő táskában összecsukható kerékpárokat is szívesen látjuk a fedélzeten felár nélkül, amennyiben a mérete összecsukva nem haladja meg a 130 x 90 cm-t. A kerékpárokat, akár összecsukhatóak, akár nem, néhány Intercités vonatra előfoglalás nélkül ingyenesen fel lehet vinni. Bár a legtöbb vonat ingyenes kerékpártárolót kínál, vegye figyelembe, hogy a Nantes-Bordeaux és a Nantes-Lyon vonalakon 5 eurós díjat kell fizetni.
wifi WiFi open icon close icon
Hozzáférhet a WiFi-hez (OUIFI), és felár ellenében elmélyülhet az OUIFUN szórakoztató portálon.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Az Ouigo vonatokon csak az egyes autóbuszok legfelső fedélzeti ülései vannak elektromos csatlakozóaljzattal. Ne feledje, hogy ezek az ülések felár ellenében vehetők igénybe, és az alsó fedélzeten teljesen hiányoznak a konnektorok.
luggage Poggyász open icon close icon
Az OUIGO segítségével két kisméretű kézipoggyászt vagy egy darabot, 36 x 27 x 15 cm-es méretű, 55 x 35 x 25 cm-es kézipoggyászt, súlykorlátozás nélkül, ingyenesen vihetsz magaddal. Nagyobb tételek esetén 5 eurós díjat számítanak fel az előre lefoglalt online foglalások esetén, és akár 20 euróig is felmegy, ha személyesen fizet az állomáson.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Franciaországban az OUIGO Train classique szolgáltatásai ülőhelyi harapnivalót biztosítanak, bár ez a nagysebességű vonatokon nem érhető el. A Spanyolországba utazók számára az OUIBAR látogatása a 4-es autóbuszban különféle italokat és harapnivalókat kínál.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Utazzon kényelmesen, minden autóbusz légkondicionált.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Azt tervezi, hogy nagyobb tárgyakat hoz magával, például kerékpárt, robogót, sílécet vagy hangszert? Ha előre foglal online, akkor ez mindössze 5 euró. De ha úgy dönt, hogy az állomáson fizet, a díj 20 euróra emelkedik.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modern TER vonatok konnektorokkal vannak felszerelve.
wifi WiFi open icon close icon
A TER vonatokon jelenleg nincs WiFi szolgáltatás.
luggage Poggyász open icon close icon
A TER vonatokon nincs korlátozás a poggyász méretére vonatkozóan, amennyiben azok az Ön személyes kezelési képességén belül vannak, és elférnek a kijelölt poggyászterületeken.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az Accès TER speciális segítséget kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TER vonatok nem biztosítanak fedélzeti étkezést; fontolja meg, hogy hozza magával frissítőjét.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TER vonatokon ingyenes a kerékpározás, egyszerűen akassza fel vagy tárolja a kijelölt helyen érkezési sorrendben, foglalás nem lehetséges.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
Szolgáltatások a INTERCITÉS, OUIGO, FlixBus fedélzeten Párizs és Orléans között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Párizs és Orléans között a train-vel.
Felszerelés INTERCITÉS OUIGO FlixBus TER TGV inOui BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check check
luggage Poggyász check check check check check check
food_and_drink Étel és ital check check check check check cross
air_con Légkondíciónálás cross cross check cross check check
quiet_zone Csendes zóna cross cross cross cross check cross
accessibility Megközelíthetőség cross cross cross cross check cross
bicycle Kerékpár cross cross cross cross check cross
sleeper_couchette Alvó cross cross cross cross check cross

Párizs – Orléans CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
7.76kg
Busz
8.31kg
Járat
22.16kg
Autó
17.73kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Párizs és a Orléans között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Párizs és Orléans között 7.76kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Párizs és Orléans között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Párizs és Orléans között, 14.4 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.55 kg-ot a busszal és 9.97 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Párizs és Orléans között?
A vonat jegy Párizs és Orléans között 10 188,87 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 920,30 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Párizs és Orléans között?
A Párizs és Orléans közötti legolcsóbb jegy a 3 920,30 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Párizs és Orléans vonat között?
A Párizs - Orléans a 110,81 km.
Mennyi ideig tart a Párizs és Orléans közötti vonat?
A Párizs-től Orléans-ig átlagosan 2 ó és 16 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 34 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Párizs-tól a Orléans-ig?
A Párizs - Orléans 5 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail INTERCITÉS, OUIGO, FlixBus, TER, TGV inOui, BlaBlaCar Bus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Párizs-ról Orléans-re?
A Párizs és Orléans között átlagosan napi 59 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Párizs és Orléans között?
A legkorábbi vonat Párizs és Orléans között ekkor indul: 0:02. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Párizs és Orléans között?
A legújabb vonat Párizs és Orléans között a 23:28 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Párizs és Orléans között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 3 920,30 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Párizs és Orléans között?
Átlagosan 43 van a Párizs-től a Orléans-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Párizs és vonat Orléans között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Párizs és Orléans között 0 ó és 34 p.
Van közvetlen vonat a Párizs-tól a Orléans-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Párizs és a Orléans között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Párizs-Orléans és vonat között?
A vonat út a Párizs-től a Orléans-ig 7.76kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Párizs címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Párizs-tól

Nemzetközi útvonalak Párizs-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Párizs címről

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak