Vonat Tropea - Reggio Calabria árak 2 901,03 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Több
Több
Több

Tropea – Reggio Calabria, vonat

A Tropea és Reggio Calabria közötti út a vonat által 66,1 km és 2 ó és 19 p. Naponta 28 kapcsolat van, az első indulás 6:01, az utolsó pedig 20:29. A Tropea-ről a Reggio Calabria-re a vonat-val már 2 901,03 Ft vagy 5 488,43 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 2 901,03 Ft.

Legalacsonyabb ár2 901,03 Ft
Utazás időtartama2 ó és 19 p
Napi csatlakozás28
Legalacsonyabb ár2 901,03 Ft
Legmagasabb ár5 488,43 Ft
Első indulás6:01
Utolsó indulás20:29
Távolság66,1 km
IndulásTropea
ÉrkezésReggio Calabria
FuvarozókInterCityNotte, Frecciarossa

Vonat Jegyek Tropea és Reggio Calabria között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Olcsó vonatjegyet Tropea Reggio Calabria a virail.

Virail van a varázslat, hogy megtalálja a legolcsóbb vonatjegy Reggio Calabria. Csak azt kell, hogy adja meg a dátumokat, és állítsa be a szűrőket az indulás és az ár a beállításoknak megfelelően. Ha úgy dönt, a legjobb utazási lehetőségeket a vonat Tropea Reggio Calabria, virail amely átirányítja automatikusan a szolgáltató honlapján a vásárlást.

Mi a legolcsóbb árat vonatjegyet Reggio Calabria?

Átlagban, a vonat jegyeket Tropea Reggio Calabria költség 3 630,20 Ft, de ha lehet előre lefoglalni, vagy válasszon kevésbé népszerű napját és időpontját, meg tudná találni olcsó vonatjegyet 2 901,03 Ft.

Mely cégek szolgálják az útvonal Tropea Reggio Calabria?

Között minden partnerünk, akkor is megtalálja , amely a vasúti összeköttetések között Tropea és Reggio Calabria.

Mikor vannak a Frist és az utolsó vonatok Tropea Reggio Calabria menetrend?

A vonatok közötti Tropea és Reggio Calabria vegye 2 ó és 19 p. Az első vonat elhagyja a 6:01, míg az utolsó van 20:29 Míg az első vonat a Reggio Calabria levelek 6:01, az utolsó a tervek szerint 20:29. Az átlagos időtartama az út a 2 ó és 19 p, de a leggyorsabb vonatok lehet kapni, hogy az Reggio Calabria a 1 ó és 38 p.

Mely állomás lehet vonattal Reggio Calabria és hol lesz érkezik?

Vonatok indulnak Tropea Tropea - Any hotel és megérkeznek Reggio di Calabria Central Station,Reggio di Calabria,Reggio Di Calabria Centrale.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Tropea és Reggio Calabria között

Olcsó vonat jegyek Tropea és Reggio Calabria között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Tropea és Reggio Calabria között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Tropea és Reggio Calabria közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Tropea-ről Reggio Calabria-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Tropea és Reggio Calabria közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Reggio Calabria-be

Ha vonattal utazik ide: Reggio Calabria, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Frecciarossa, amelyet a Trenitalia, a nemzeti vasúttársaság üzemeltet, egy híres nagysebességű vasúti szolgáltatás Olaszországban. Az akár 300 km/h sebességet elérő FRECCIAROSSA vonatok összekötik a nagyobb városokat, köztük Rómát, Milánót, Nápolyt, Firenzét és Torinót.

Jegytípusok és lehetőségek Tropea-től Reggio Calabria-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a Frecciarossa által biztosított lehetőségeket, ha Tropea-ről Reggio Calabria-re utazik.

Standard

Az alapfelszereltség az alapvető szolgáltatási szint, amely magában foglalja a kényelmes ülést és az alapvető fedélzeti szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Az 5-8-as autóbuszok a Standard szintre valók, az ülések szürke ökobőrrel vannak bevonva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Premium

A prémium szolgáltatás szélesebb ülést, több lábteret és további kényelmi lehetőségeket, például üdvözlőitalt és válogatott újságokat tartalmaz. A Frecciarossa 1000 vonaton a 4-es kocsi Premium szintre van fenntartva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Executive

Az Executive a legmagasabb szintű szolgáltatás, és magában foglalja a Business szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint személyes szórakoztató rendszert és ínyenc ételeket, amelyeket egy elkötelezett fedélzeti séf szolgál fel.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti szolgáltatás az üzleti utazók számára készült, és magában foglalja a prémium szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint hozzáférést a dedikált Business Lounge-hoz és elsőbbségi beszálláshoz. A Frecciarossa 1000 2. és 3. kocsija az Üzleti szintű szolgáltatás számára van fenntartva.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

bicycle Kerékpár open icon close icon
Az összecsukható kerékpárok kézipoggyászként megengedettek, míg a nem összecsukható kerékpárokat szét kell szerelni, és felszállás előtt a kalauznak vagy a peron személyzetének bemutatott utazótáskákba kell helyezni, és a vonat meghatározott részében kell elhelyezni.
wifi WiFi open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon ingyenes wifi áll rendelkezésre. Használja Portale FRECCE szolgáltatásukat filmek, TV-műsorok nézéséhez és hírekhez. Utazási frissítéseket és további foglalási lehetőségeket is biztosít.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Nyugalmat keresni? A Frecciarossa kijelölt csendes zónákat kínál a Business Class számára, hogy nyugodt, zavaró tényezőktől mentes utazást biztosítson.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modelltől függetlenül – legyen az ETR 500, ETR 600, ETR 700 vagy ETR 1000 – minden üléshez tartozik konnektor, hogy készülékei feltöltődjenek.
luggage Poggyász open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon semmilyen korlátozással nem kell szembenéznie a felvihető poggyász mennyiségét illetően. A kis táskákat és tárgyakat könnyedén elhelyezheti a fej feletti kosárban vagy az ülés alatt, a nagyobb bőröndöket pedig a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében elhelyezett csomagtartókban.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A speciális segítség egy telefonhívásnyira van azok számára, akiknek szükségük van rá. Tárcsázza az ingyenes 800 90 60 60-as zöld számot olasz vezetékes telefonokról vagy a nemzetközi +3902323232 számot bármely telefonról, külföldről is.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Csillapítsa éhségét a FrecciaBistrò-ban, amely a vonat központjában található. Vagy a nagyobb kényelem érdekében rendeljen közvetlenül az ülésére a Portale FRECCE EasyBistrò-ján keresztül. A prémium és üzleti osztályú utazók ingyenes harapnivalókat és italokat kapnak, az Executive osztályú utasok pedig Carlo Cracc séf által készített ínyenc ételekben gyönyörködhetnek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Nem számít a kinti időjárás, maradjon kényelmesen hűvös a fedélzeti légkondicionálóval.
Szolgáltatások a Frecciarossa fedélzeten Tropea és Reggio Calabria között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Tropea és Reggio Calabria között a train-vel.
Felszerelés Frecciarossa
quiet_zone Csendes zóna check
wifi WiFi check
power_sockets Hálózati aljzatok check
luggage Poggyász check
accessibility Megközelíthetőség check
food_and_drink Étel és ital check
air_con Légkondíciónálás check
bicycle Kerékpár check
sleeper_couchette Alvó check

Tropea – Reggio Calabria CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
4.63kg
Busz
4.96kg
Járat
13.22kg
Autó
10.58kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Tropea és a Reggio Calabria között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Tropea és Reggio Calabria között 4.63kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Tropea és Reggio Calabria között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Tropea és Reggio Calabria között, 8.59 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.33 kg-ot a busszal és 5.95 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Tropea és Reggio Calabria között?
A vonat jegy Tropea és Reggio Calabria között 3 630,20 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 2 901,03 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Tropea és Reggio Calabria között?
A Tropea és Reggio Calabria közötti legolcsóbb jegy a 2 901,03 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Tropea és Reggio Calabria vonat között?
A Tropea - Reggio Calabria a 66,1 km.
Mennyi ideig tart a Tropea és Reggio Calabria közötti vonat?
A Tropea-től Reggio Calabria-ig átlagosan 2 ó és 19 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 38 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Tropea-tól a Reggio Calabria-ig?
A Tropea - Reggio Calabria 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail InterCityNotte, Frecciarossa, Regionale Veloce szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Tropea-ról Reggio Calabria-re?
A Tropea és Reggio Calabria között átlagosan napi 28 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Tropea és Reggio Calabria között?
A legkorábbi vonat Tropea és Reggio Calabria között ekkor indul: 6:01. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Tropea és Reggio Calabria között?
A legújabb vonat Tropea és Reggio Calabria között a 20:29 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Tropea és Reggio Calabria között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 2 901,03 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Tropea és Reggio Calabria között?
Átlagosan 16 van a Tropea-től a Reggio Calabria-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Tropea és vonat Reggio Calabria között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Tropea és Reggio Calabria között 1 ó és 38 p.
Van közvetlen vonat a Tropea-tól a Reggio Calabria-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Tropea és a Reggio Calabria között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Tropea-Reggio Calabria és vonat között?
A vonat út a Tropea-től a Reggio Calabria-ig 4.63kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Tropea címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Tropea-tól

Nemzetközi útvonalak Tropea-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Tropea címről

Főbb útvonalak ide: Reggio Calabria

Egyéb népszerű útvonalak