Találjon vonatjáratot Ózd - Nyíregyháza között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 2 óra 38 perc
Csatlakozások naponta 14
Első indulás 05:10
Utolsó indulás 21:15
Távolság 109 km

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Ózd Nyíregyháza.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Ózd Nyíregyháza egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mely cégek szolgálják az útvonal Ózd Nyíregyháza?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Ózd - Nyíregyháza.

Vonatok Ózd - Nyíregyháza


Telekocsi Ózd-Nyíregyháza útvonalon 1746 Ft-ért

Ózd – Nyíregyháza 1746 Ft 1 óra 5 perc

Mikor vannak a Frist és az utolsó vonatok Ózd Nyíregyháza menetrend?

Az átlagos időtartama az út 2 óra 38 perc, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Nyíregyháza a 2 óra 12 perc. Az első vonat elhagyja Ózd at 05:10, míg az utolsó levelek 21:15.

Melyik állomás nem a vonatok Nyíregyháza indulnak?

A vonatok Nyíregyháza y hagyja Ózd Ózd és érkezik a Nyíregyháza.

Ha vonattal, soha nem felejti el, hogy tartsa a jegyet magával: győződjön meg arról, hogy nyomtassa ki előre, vagy letölteni a mobil verziót, ha hagyjuk.

Mivel az út közötti Ózd és Nyíregyháza viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.