Találjon vonatjáratot Pásztó - Rábatamási között

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Pásztó – Rábatamási, vonat

A Pásztó és Rábatamási közötti út a vonat által 192,83 km és . Naponta kapcsolat van, az első indulás , az utolsó pedig . A Pásztó-ről a Rábatamási-re a vonat-val már vagy áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: .

Távolság192,83 km
IndulásPásztó
ÉrkezésRábatamási
Olcsó vonat jegyek Pásztó és Rábatamási között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Pásztó és Rábatamási között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Pásztó és Rábatamási közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Pásztó-ről Rábatamási-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Pásztó – Rábatamási CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
13.5kg
Busz
14.46kg
Járat
38.57kg
Autó
30.85kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Pásztó és a Rábatamási között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Pásztó és Rábatamási között 13.5kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Pásztó és Rábatamási között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Pásztó és Rábatamási között, 25.07 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.96 kg-ot a busszal és 17.35 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mekkora a távolság Pásztó és Rábatamási vonat között?
A Pásztó - Rábatamási a 192,83 km.
Van közvetlen vonat a Pásztó-tól a Rábatamási-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Pásztó és a Rábatamási között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Pásztó-Rábatamási és vonat között?
A vonat út a Pásztó-től a Rábatamási-ig 13.5kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Pásztó címről

Felkapott útvonalak

Nemzetközi útvonalak Pásztó-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Pásztó címről

Főbb útvonalak ide: Rábatamási

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak